orator Ističe se Poruka 2.476 30.05.2024. u 23:48 - Sandžački Bošnjaci lansiraju superheroja da spasi Beograd - novi Beli? #26 TONOLAN: Kako muslimani iz Raške uopšte mogu biti Bošnjaci? Kliknite za proširenje... Isto onako kao sto bosanski pravoslavci mogu biti Srbi....
TONOLAN: Kako muslimani iz Raške uopšte mogu biti Bošnjaci? Kliknite za proširenje... Isto onako kao sto bosanski pravoslavci mogu biti Srbi....
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 102.761 30.05.2024. u 23:53 - Sandžački Bošnjaci lansiraju superheroja da spasi Beograd - novi Beli? #27 alexn96: *bosnjackom jeziku Kliknite za proširenje... Po Republici Srpskoj, tako je, ali u Srbiji je bosanski.
alexn96: *bosnjackom jeziku Kliknite za proširenje... Po Republici Srpskoj, tako je, ali u Srbiji je bosanski.
alexn96 Domaćin Poruka 4.171 31.05.2024. u 09:36 - Sandžački Bošnjaci lansiraju superheroja da spasi Beograd - novi Beli? #28 Q. in perpetuum hibernum: Po Republici Srpskoj, tako je, ali u Srbiji je bosanski. Kliknite za proširenje... Ja gledam kako je po pravopisu.
Q. in perpetuum hibernum: Po Republici Srpskoj, tako je, ali u Srbiji je bosanski. Kliknite za proširenje... Ja gledam kako je po pravopisu.
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.138 31.05.2024. u 18:54 - Sandžački Bošnjaci lansiraju superheroja da spasi Beograd - novi Beli? #29 TONOLAN: To jeste ali ... muslimani iz Sarajeva gledaju na mjih kao na vashke ... nije ti to isto! Kliknite za proširenje... Ja mislim da na njih muslimani iz Sarajeva gledaju kao pravoslavci iz Sumadije na tebe.
TONOLAN: To jeste ali ... muslimani iz Sarajeva gledaju na mjih kao na vashke ... nije ti to isto! Kliknite za proširenje... Ja mislim da na njih muslimani iz Sarajeva gledaju kao pravoslavci iz Sumadije na tebe.
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 102.761 31.05.2024. u 20:07 - Sandžački Bošnjaci lansiraju superheroja da spasi Beograd - novi Beli? #30
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 102.761 31.05.2024. u 20:11 - Sandžački Bošnjaci lansiraju superheroja da spasi Beograd - novi Beli? #31 Gde nam je @alfalogo