SANDMAN

Zato što nekad znaju da isteknu, ili se zahteva šifra a nije ostavljena, a nekad znaju da budu i oštećeni ... Ja sam gomilu materijala morao da obrišem jer nije hteo da ih otpakuje ili šifra bila pogrešna ...

Ma imao sam ja te programe, ali ne trebaju mi nikakve dodatne opcije, i lakše mi je ovako da samo skrolujem i čitam :D ...

Proverio sam linkove pre postavljanja:). Kao sto mozes da vidis jedan je bio pokvaren,:thumbdown: pa sam ga zamenio linkom sa *************:mrgreen:.

Polozio sam :ok:
Nije bio ni upola strasan koliko sam ocekivao.
:klap:
I uvek je tako...
Učiš ko konj i na kraju uradiš za 10 min...
Ovo ja iz svog iskustva. I neću više da učim tako redovno!:ljutko:
Ja mislim da Sandman ima u Platou...Ko mi to pomenu?!...:think:
Ako ima, može da se pročita za dz, jer mi pare ne rastu pod prozorom, a da dam pola krvavo zarađene plate:lol: za strip...:think:...:neutral:

Ma za Sendmena vredi dati i celu platu, strip je bez greške urađen, a ima ga svega deset izdanja ... Problem nastaje kad se navučeš na stripove, pa počneš da kupuješ sve i svašta :D ...

Treba otvoriti neku stripoteku, da ljudi dođu, sednu i pročitaju strip, ili ga jednostavno iznajme kao kasetu ili knjigu ... Čim se vrati ona stara strip manija kod nas, treba ovo predložiti ministru kulture ...

Ja kupujem te skuplje stripove kad god sam u mogucnosti, ali naravno samo odabrana izdanja. Od Belog puta imam Sendmena 1-4, Sambrove, Tamo gde pogled ne dopire i Kastu metabarona 1 i 2.
Cuo sam da u nekim knjizarama vec sada mogu da se iznajme stripovi.

p.s. Ispit mi je trajao malo duze, oko 30 minuta, a pre dva dana sam radio prakticni deo 2-3 sata. Ali je zato profesorka bila veoma prijatna na ispitu

Ja kupujem te skuplje stripove kad god sam u mogucnosti, ali naravno samo odabrana izdanja. Od Belog puta imam Sendmena 1-4, Sambrove, Tamo gde pogled ne dopire i Kastu metabarona 1 i 2.

p.s. Ispit mi je trajao malo duze, oko 30 minuta, a pre dva dana sam radio prakticni deo 2-3 sata. Ali je zato profesorka bila veoma prijatna na ispitu
Aaaa, pa zato si ti položio...:zper::lol:

Ma za Sendmena vredi dati i celu platu, strip je bez greške urađen, a ima ga svega deset izdanja ... Problem nastaje kad se navučeš na stripove, pa počneš da kupuješ sve i svašta :D ...

Treba otvoriti neku stripoteku, da ljudi dođu, sednu i pročitaju strip, ili ga jednostavno iznajme kao kasetu ili knjigu ... Čim se vrati ona stara strip manija kod nas, treba ovo predložiti ministru kulture ...

Moja tkz plata iznosi jadnih 11000 dinara za kojih radim 20 dana u hladnjači noćnu smenu...:sad2:
A i napravila sam planove kako da ih potrošim...:mrgreen:
Sendmen će morati da sačeka pravu platu...:D

Hladnjača je najbolja za ove vrele dane, zamisli da radiš negde u železari :D ...

Probaj da se učlaniš u klub čitalaca u Belom Putu, ako si član daju popuste oko 20%, i jednostavno sačekaš sajam, jer tamo uvek daju neko sniženje ...

Aaaa, pa zato si ti položio...:zper::lol:

:prstic:

Moja tkz plata iznosi jadnih 11000 dinara za kojih radim 20 dana u hladnjači noćnu smenu...:sad2:
A i napravila sam planove kako da ih potrošim...:mrgreen:
Sendmen će morati da sačeka pravu platu...:D

Zato postoje skenovi:) A sta je prava plata?

Hladnjača je najbolja za ove vrele dane, zamisli da radiš negde u železari :D ...

Probaj da se učlaniš u klub čitalaca u Belom Putu, ako si član daju popuste oko 20%, i jednostavno sačekaš sajam, jer tamo uvek daju neko sniženje ...

Ne postoji klub citalaca, ali daju popust od 15% ako kupis u njihovim prostorijama. Na sajmovima daju popust od 20%

:prstic:
Zato postoje skenovi:) A sta je prava plata?
Ne postoji klub citalaca, ali daju popust od 15% ako kupis u njihovim prostorijama. Na sajmovima daju popust od 20%
Pa neke lepe parice...par desetina hiljada dinara...:hahaha:
Kad počenem da radim trodimenzionalne crteže u Auto Cad-u,
pa kad mi za to plate, pa kad se skanim da dođem u BG...

Ja sam stornirao Sendmena za sada, sad cu uzeti drugi trejd, a Prelidijume ako ostane lova neka nekad. :D
Ali sam zato vecinu ostalih GN nabavio, a zanimljivo mi je da su nasi jeftiniji od stranih, iako bolje uradjeni.

Meni je Sendmen najbolji stip koji izdaje Beli Put. Mozda nema najbolji crtez, ali su zato price fantasticne. Ne znam odakle Nilu Gejmenu padaju na pamet sve te ideje.

Back