SANDMAN

Pa jesu vezane, ali nije bas da moras da procitas svih sedam prethodnih da bi bio u toku. Ali savetujem ti da procitas #8 kako bi znao na cemu si, da ne gubis vreme. Ako ti taj ne svidi, onda batali sve... ne postaje mnogo bolje od toga.

Ne razumem..........pa crtez je fenomenalan,jeste malo mracno,ali se potpuno uklapa sa atmosfesomkoju,bar u meni,izaziva citanje.......bar je sa umetnicke strane uradjen vise nego korektno:klap:

E procitao sam prvih 8 epizoda. One zatvaraju privu o gospodaru snova. :) Super je strip. Dobra prica, samo mi crtez nikako ne odgovara. Sad cu da nastavim sa drugom pricom... tj epizodom 9.

Polako sam stigao do epizode 20 i odustao. Mnogo mracan, tezak strip. Odustao sam u stvari mislim i pre. U onoj epizodi kada je onaj hirurg pribavio smotuljak ljudskih dlaka koji je izvadio iz zeludca neke devojke koja je volela da zvace svoju kosu. To cudo ima magicna svojstva.

Cela ta ideja i uopste nacin crtanja stripa mi je odvratna i morao sam da odustanem. Mnogo bizaran strip.

Nastavljam sa svojim metabaronima :D Oni su skoro pa perfektni :D

Back