Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Da li vam je odvratno, kada muskarac nosi sandale? Meni je to uzasno. Uzasno mi je i kada su ispucale pete, ali i kada su onako izribane kamenom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, nije. To je nekom, kao meni, odvratno.
sva sreca pa se ti neko ko ce da kazhe shta je odvratno ili nije...
vala i meni su uglavnom muške sandale fujsi
ali ako iznad njih stoji nešto kvalitetno
zazmurim na 1 oko
Meni je odvratno, ne znaci da nekom drugom nije. Ja sam za slobodno izrazavanje misljenja. To mozda nosis sandalice, mozda ne. Mozda ides kod pedikira, mozda ribas pete u kucnoj radinosti. To je sve tvoja stvar. Menio se to ne svidja, malo mi izgleda, ako smem da kazem kao da je taj muskarac neka seka Persa.
Da li vam je odvratno, kada muskarac nosi sandale? Meni je to uzasno. Uzasno mi je i kada su ispucale pete, ali i kada su onako izribane kamenom.
Prvo, muskarci ne nose sandalice nego sandale. Sandalice nose zene, deca i gejovi.
Dalje, postoje ruzne i lepe sandale, ruzna i lepa stopala.
Dakle, pojam treba postaviti u pravi kontekst, lepe i ruzne sandale i lepa i ruzna stopala.
![]()
oću, al kad ti izduvam...
Verujte mi da mi je to jedan od razloga za raskid.