Sandalice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sva sreca pa se ti neko ko ce da kazhe shta je odvratno ili nije...

Meni je odvratno, ne znaci da nekom drugom nije. Ja sam za slobodno izrazavanje misljenja. To mozda nosis sandalice, mozda ne. Mozda ides kod pedikira, mozda ribas pete u kucnoj radinosti. To je sve tvoja stvar. Menio se to ne svidja, malo mi izgleda, ako smem da kazem kao da je taj muskarac neka seka Persa.

Meni je odvratno, ne znaci da nekom drugom nije. Ja sam za slobodno izrazavanje misljenja. To mozda nosis sandalice, mozda ne. Mozda ides kod pedikira, mozda ribas pete u kucnoj radinosti. To je sve tvoja stvar. Menio se to ne svidja, malo mi izgleda, ako smem da kazem kao da je taj muskarac neka seka Persa.

slazem se. posebno kad muskarac nosi sandale a ima ispucale pete. fuj. a i zene... posebno kad ih same "preoru"...

Prvo, muskarci ne nose sandalice nego sandale :). Sandalice nose zene, deca i gejovi.
Dalje, postoje ruzne i lepe sandale, ruzna i lepa stopala.
Dakle, pojam treba postaviti u pravi kontekst, lepe i ruzne sandale i lepa i ruzna stopala.
:)

kako bi te sada najzesce izhebalo nekoliko hiljada rimskih legionara, kojima su sandale bile osnovni obuvni predmet, samo da vide ovu temu... :lol: kako bi ih posle toga zavolela na njima, pa nisi svesna... :lol:

ja nosim ovakve, ima ih iu sasa popovic ;)
1194975.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back