Sanader dolazi u Beograd

kakve su nama kotristi od njegove posete
u prevodu: koji ce nam qurac?
da nam kaze da povlache tuzbu?
ako ne shta bi s nashom kontratuzbom,kad ce to?

Nije sve u koristi. Čovek vodi susednu državu, posao im je da razgovaraju. Totalno je sporedna stvar to što on dolazi - mogu i da se čuju telefonom, isto je. Da sam ja Tadić veoma bi me zanimao njegov stav o statusu Republike Srpske.

kad te neka drzava tuzi za genocid i trazi 300 milijardi odshtete nije normalno praviti se da imate normalne diplomatske odnose...jer to znachi da se precutno slazesh sa tom optuzbom,smnatrash je validnom
ochigledno je da smo Sanaderu mi potrebni sad kad se zakrvio sa svima u okruzenju zbog nadobudosti hrvatskih teritorijalnih pretenzija na susedne drzave
Zashto pomagati neprijatelju ako od toga nema apsolutno nikakve koristi za tebe?

kad te neka drzava tuzi za genocid i trazi 300 milijardi odshtete nije normalno praviti se da imate normalne diplomatske odnose...jer to znachi da se precutno slazesh sa tom optuzbom,smnatrash je validnom
ochigledno je da smo Sanaderu mi potrebni sad kad se zakrvio sa svima u okruzenju zbog nadobudosti hrvatskih teritorijalnih pretenzija na susedne drzave
Zashto pomagati neprijatelju ako od toga nema apsolutno nikakve koristi za tebe?

Jasno!!:ok:

Back