Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U početku mojih duhovnih istraživanja, ovakve stvari o kojima ste pokrenuli diskusiju, su me zbunjivale ostavljajući me u čudu šta se to dogadja.
Kada bih zatvorio oči mogao sam pokrenuti crtani film koji bi sam od sebe tekao ili posmatrati planine i polja koje nadlećem. ponekada sam video prelepe predele sa drvećem na kojem kao voće stoje kristali koji sijaju dok su okolo ljudi prelepe tamne puti koji mi mašu.
Kasnije sam shvatio da sve to nema nikakve veze sa mozgom niti našom mogućnošću da stvaramo. Jednostavno mi kao Duša na ekranu svoga uma možemo videti ono što negde u univerzumu već postoji, bilo na ovom ili na nekom od mnogih viših svetova.
To su uglavnom rani počeci svesnog tzv. Duša Putovanja višim svetovima što je normalno u procesu aktivnijeg duhovnog razvitka.
Zamjeram postavljacu teme sto ga nema da on nesto kaze na tvoj post...
Crne kvadrate bas i nijesu odgovor samo pomoc da mu tema propadne...
Razumijem te sto ne postujes sa svima sto se u horu javljaju da samo bude vise zakljucanih tema....Jos cekam tvoju knjigu i nadem se da negdje ne boljem mjestu na KRSTARICI se sretnemo ...Pozdrav![]()
Desila mi se ona varijanta VEC VIDJENOG, samo ne znam da li sam to sanjala ili se desilo nekad negde
Postoje tkz. lucidni snovi gde covek sam odredjuje sta zeli da sanja i kako ce se snovi odvijati. Ako kojim slucajem nesto krene onako kako nismo ocekivali i nismo zeleli, onda nam tada snovi govore o predstojecim dogadjajima. Tehnikom lucidnog sanjanja i nije tako tesko ovladati, samo se covek mora maksimalno koncentrisati, i mora imati jaku zelju da sanja to sto zeli da sanja.
da li si ti toliko dobro ovladala tehnikom lucidnih snova pa da znas da je lako ovladati?
to je veca filozofija nego sto mislis... jer mozak je cudna stvar i stalno ti cim razmisljas o lupam sad, mraku, sine ti crna boja, onda mi sine kako je moj ortak imao crnu majicu danas u skoli, a na toj majici bio neki metalac i onda zamisljam gitaru, pa gde je napravljena....
Ocu da kazem da je jako tesko ovladati takozvanom " desnom " polovinom mozga...
A samim tim i snovima, odnosno lucidnom snovima...
Potrebna je neverovatna doza koncentracije sto danas retko ko ima...![]()
Ja jesam ovladala tehnikom lucidnih snova, samo moras jako zeleti da sanjas odredjeni san. Jednom mi se desilo da sam sticajem okolnosti mesecima bila odvojena od sina i jedne noci sam jako pozelela da ga sanjam kako ulazi u dvoristei pozdravlja se sa mnom. Vizualizacija je bila tako realna da sam osetila i mirise, vetar, zvuke, razgovor se vodio tacno onako kako sam i zamislila... Dva dana posle tog sna moj sin se stvarno vratio i sve se odigravalo tacno onako kao u mom snu, kao po scenariju. Cak sam osetila iste mirise, cula iste zvuke, bas sve se izdesavalo kao u mom snu.
meni to vise lici na deja vu...
mada, svaka ti cast ako si to uspela...![]()
Nije deja vu, to je stvarno moguće, i sam sam to uspeo u nekoliko navrata.
Naravno da nije deja vu....ja sam samo u snu uspela da u potpunosti vizualizujem ono sto sam zelela i to se se za par dana stvarno desilo....samo sto nemam pojma kako....![]()