Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je vec postalo inervantno...ja se trudim svima da odgovorim na pitanja, ne ocekujem da mi svi odgovorite, ali da li ovde ima nekog strucnjaka, nekog ko se razume u mobilne telefone, a postavljen je za moderatora? Ovde pojedinci pitaju svakakve ''gluposti'', traze da vide slike modela, kao da ne postoji internet...Ja sam mislio da ovaj podforum sluzi za medjusobnu razmenu utisaka i znanja o mobilnim telefonima, medjutim ovo je mesto za razmenu spama...no way, really!
Ja sam u ovoj temi postavio pitanje u vezi SAMSUNG telefona (treci post iznad), medjutim izgleda da ovde mogu da postavim samo pitanje ''Ne mogu da idem na internet. Sta da radim?'', da bi mi neko odgovorio...
imam samsung d500 i samo se gasi sam od sebe.ne znam sta da mu radim,ako neko moze da pomogne neka se javi na almin96@hotmail.com
Da li se telefon SGH-J200 moze otkljucati preko USB kabla bez upotrebe box-ova, ako moze kojim programom?