Samoubistvo

Erotsko gusenje je namerno ogranicavanje dotoka kiseonika mozgu radi pojacavanja seksualnog zadovoljstva tokom seksa (autoerotsko tokom masturbiranja). Autoerotsko gusenje je riskantno, jer osoba moze da izgubi svest i tako ne uspe da se izvuce iz opasne situacije.

Samo nikako da provalim kako se to radi.

Regularno masturbiranje, samo sa omcom oko vrata ili nekim drugim sredstvom za gusenje. :lol: Detalje ne znam, a i pitam se kako se klinci koji praktikuju ovo informisu.

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

To nista ne reshava, tako samo bezis od problema, naravno da naleti period kad je teshko, ali stisnes zube i izdrzis....

MEni nekad stvarno dodjem da se ubijem, al nema ni jedan nacin da se ubijem bezbolno :(........ne bi volio da patim i zato necu da se ubijam....:lol:

Objesiš se... agonija traje najduže osam sekundi ako je uže dobro napravljeno, ili automatski umireš od preloma vrata, samim tim i kičmene moždine...
Ili špric u venu i prazan vazduh...
A i kakve veze ima što te boli kad ti je to poslednji bol koji ćeš doživjeti? :mrgreen:

mislim da su samoubice sa jedne strane kukavice ali moras biti bas hrabar da bi ucinio tako nesto!!
ocu i ja da se ubijem i nista me ne srecava sem saznanja da moze svasta u buducnosti da se desi a ja to necu znati,necu biti tu i tako,,jedino zbog toga!

Poslednja izmena:
Ne mogu da zamislim ni da me sa 17-18 godina zderu crvi...:sad2:

Pa ako te kremiraju posle samoubistva i stave u urnu,nece te jesti crvi.
Ja licno smatram da je samoubistvo izlaz za one ljude koji ne mogu da podnesu pritisak.
ocu i ja da se ubijem i nista me ne srecava sem saznanja da moze svasta u buducnosti da se desi a ja to necu znati,necu biti tu i tako,,jedino zbog toga!
Sprecava te volja za zivotom

E ajde prestanite da serete i pustite temu da umre ili neka moderatori prebace na pdf Filozofiju ili ako ima Psihologiju jer ovde niko nema nista pojma o ovome i svi se maksimalno trude da ispadnu pametni a nemaju blage veze!!

Apsolutno nemam pojma nista o tome i ko sam ja i ko ste vi da sudite o necijem izboru?? Nemate pravo na to,nikad to niste licno doziveli,preziveli,iskusili na svojoj kozi samo dzabe prepricavate stvari sto ste culi od nekog,ljudi se ubijaju zbog bola ne zbog nekakvog kukavicluka-hrabrosti!! Hocete da kazete da je Japanski hara-kiri kukavicki poduhvat?? Za to trebaju muda ljudi,ne moze to svako zato se ove ***** ovde koje imaju suecidne momente i ne ubijaju,jer ne smeju!!

Toliko od mene za sada!

Apsolutno nemam pojma nista o tome i ko sam ja i ko ste vi da sudite o necijem izboru?? Nemate pravo na to,nikad to niste licno doziveli,preziveli,iskusili na svojoj kozi samo dzabe prepricavate stvari sto ste culi od nekog,ljudi se ubijaju zbog bola ne zbog nekakvog kukavicluka-hrabrosti!! Hocete da kazete da je Japanski hara-kiri kukavicki poduhvat?? Za to trebaju muda ljudi,ne moze to svako zato se ove ***** ovde koje imaju suecidne momente i ne ubijaju,jer ne smeju!!

Toliko od mene za sada!

Haha, shalish se? Ubijaju se zato shto su pi*ke, nemaju muda da se suoche sa problemom koji imaju i misle da tje najlakshe da bude ako pobegnu od problema, a kako tje drugachije tinejdzher da pobegne od roditelja, shkole ili chega vetj shto muchi jadnu malu balavu decu, osim da padne u depresiju i razmishlja o tome da se ubije (kako patetichno). Treba biti hrabar da bi se ubio? Hahah. Potreban je samo jedan trenutak slabosti da bi to uradio, a s druge strane treba biti hrabar ceo zhivot da bi se suochio sa svim problemima koje on nosi. To se zove biti zreo.

Haha, shalish se? Ubijaju se zato shto su pi*ke, nemaju muda da se suoche sa problemom koji imaju i misle da tje najlakshe da bude ako pobegnu od problema, a kako tje drugachije tinejdzher da pobegne od roditelja, shkole ili chega vetj shto muchi jadnu malu balavu decu, osim da padne u depresiju i razmishlja o tome da se ubije (kako patetichno). Treba biti hrabar da bi se ubio? Hahah. Potreban je samo jedan trenutak slabosti da bi to uradio, a s druge strane treba biti hrabar ceo zhivot da bi se suochio sa svim problemima koje on nosi. To se zove biti zreo.

Ti si neki naucnik koji je godinama proucavao problem pa znas odgovore?

Sta to znaci 'trenutak slabosti'? Da li je to nesto sto je u nasoj potpunoj kontroli ili nije? I ako jeste, na osnovu cega si doneo zakljucak?

Priznanje da ih je život nadmašio.

(...) Obično se čovek nastavlja ponašati onako kako mu život nalaže iz mnogo razloga,od kojih je glavni navika.Umreti dragovoljno znači da je čovek,čak instinktivno osetio podrugljivi značaj te navike,odsutnost svakog dubljeg razloga za život (...)

Hara-kiri je cin samoubistva kod kojeg (pre samuraj a ima toga i danas) izvrsava samoubistvo zato sto je osramocen porazom ili nije izvrsio zadatak koji je trebao! Takodje masinovodje izvrsavaju samoubistvo ako voz suvise kasni (1 minut)!! 'Tu treba hrabrosti!!

Hara-kiri je cin samoubistva kod kojeg (pre samuraj a ima toga i danas) izvrsava samoubistvo zato sto je osramocen porazom ili nije izvrsio zadatak koji je trebao! Takodje masinovodje izvrsavaju samoubistvo ako voz suvise kasni (1 minut)!! 'Tu treba hrabrosti!!

Aj mi samo objasni na koji nachin je za to potrebno hrabrosti? Evo mogu ja sad da uzmem bilo koji nozh iz moje kutje i da se zakoljem, to je samo jedan trenutak dok se ubodem i posle je sve gotovo. Naravno, problem je u tome shto ja suvishe volim zhivot pa netju to da uradim, a ne zato shto sam kukavica. Oni koji oduzimaju sebi zhivot su kukavice, jer ne mogu da se izbore sa problemima koje zhivot donose. Prvi vetji problem, i op, ja tju da se ubijem. Pa ne ide to tako. Budi chovek i suochi se sa problemom, a nemoj kao zadnja pi*ka da bezhish od njega. Kad bi svi na svetu koji imaju problema uzeli da izvrshe samoubistvo, ostalo bi 1% populacije.
P.S. Samoubistvo je takodje i greh, ako ovde ima nekih vernika poput mene (mada ih nisam neshto primetio).

Back