Samoubistva u Subotici?

izvinte što dižem temu, davno je pisano na njoj
al ja sam čula, dosta njih mi je reklo da je dosta ljudi sa prozivke izvršilo samoubistvo, i kao dođu ljudi iz raznih drugih krajeva subotice na prozivku specijalno da izrvši samouboistvo.
Jedan tip je navodno preživeo skok sa zgrade i kaže jednostavno ne zna šta mu bilo, nešto ga vuklo dole
kažu da to ima veze sa tim što se tu streljani jevreji, šta li...
šta mislite koliko ima istine u tome?
mislim sa tim da je broj samoubistava na prozivci veći?

Poslednja izmena:
streljani jevreji, šta li...
šta mislite koliko ima istine u tome?
mislim sa tim da je broj samoubistava na prozivci veći?
Ja imam teoriju da je vetar jedan od uzroka. Naučno je dokazano da vetrovi utiču na depresivne osobe na taj način da izazivaju još veću zapadanje u istu, pa mislim da su moja razmišljanja u tom pravcu opravdana. Na Prozivki NON-STOP duvaju vetrovi, em iz razloga jedne od ruže vetrova koja se nalazi iznad nje, em zbog visokospratnica koji "prave promaju". Ima logike, a?:roll:

Ko zeli nesto vise da sazna o samoubistvima u Subotici, neka ode na Google, samoubistva u Subotici, nacice neke odgovore na svoja pitanja, saznace nesto sto do sada nismo znali. Nisam jos sve uspela da procitam, ali uvek se vracam na teme tako vazne u zivotu jednoga grada i gradjana u njemu. Sta mislite, da li je to hrabrost ili kukavicluk? Dici ruku na sebe?!

Back