Samostalni posao kao tinejdzer

• Začetnik teme Začetnik teme Jaggy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jaggy

Početnik
Poruka
2
Cao pre par meseci sam zavrsio redovnu srednju skolu a sad idem na dokvalifikaciju vanredno sto znaci da cu imati visak vremena a to vreme bi hteo da potrosim na nesto pametno kao na primer da napravim neki biznis ili nesto tako nemam bas veliku svotu novca za ulaganje nekih 2000-3000e ali zeleo bi postepeno da radim na tome i na prosirivanju tog biznisa i naravno da ne zavisim od roditelja tako da dajte mi vase ideje...

Naravno, zaboravih da napomenem. Nađeš proverenog i pouzdanog automehaničara.. Zbog nekih delova, jeftinijih krpljenja i tako to. Da kad prodaješ što više izvučeš kinte. Naravno ako se opredeliš za takav posao. :) srećno svakako.
inace zavrsio sam za automehanicara zanat sad idem za masinskog tehnicara motornih vozila :D ali vidis nikad mi nije palo na pamet da pocnem sa preprodajom automobila ali svakako hvala na savetu razmislicu o tome...

Ako je maloletan onda će malo teže da se bavi preprodajom automobila.
Ali imaš dosta predznanja, možda i dozvolu. I možeš i time da se baviš...

Napravi radionicu, vremenom ako si dobar i pošten majstor, bićeš znan i imaćeš prihode od svog posla.
Dobar automehaničar je uvek potreban...Mada za početak, ako već nisi, radi za nekog proverenog i dobrog majstora.

Vredno i srećan rad.

Ja sam duplo stariji, i nemam pojma u šta da uložim....

Cao pre par meseci sam zavrsio redovnu srednju skolu a sad idem na dokvalifikaciju vanredno sto znaci da cu imati visak vremena a to vreme bi hteo da potrosim na nesto pametno kao na primer da napravim neki biznis ili nesto tako nemam bas veliku svotu novca za ulaganje nekih 2000-3000e ali zeleo bi postepeno da radim na tome i na prosirivanju tog biznisa i naravno da ne zavisim od roditelja tako da dajte mi vase ideje...
Za te pare imas 2 grow boxa sa 2 panela. Sa sve humusom i prihranom sto treba za 16 biljki :cool:

Back