Poljakromantik1995
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
A osim toga razbio sam dva tanjira,udario pesnicom o garderobu i sklonio sam svoju profilnu sa fejsbuka,samo zato,sto je jedna zena napisala,da sam ruzan i totalno sam poludeo.Da li je to normalno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A osim toga razbio sam dva tanjira,udario pesnicom o garderobu i sklonio sam svoju profilnu sa fejsbuka,samo zato,sto je jedna zena napisala,da sam ruzan i totalno sam poludeo.Da li je to normalno?
Naravno da nije normalno. Moras otici do psihijatra. Tvoje ponasanje nikako, ali nikako nije normalno, i uopste nije za "guranje pod tepih", vec se to mora resavati sto pre.
Osim ovih radnji, koje si uradio, i koje su same po sebi problem, jer su konsekvens, ti imas i problema druge prirode. Nisko samopouzdanje i samopostovanje, impulsivno reagovanje, nevladanje sobom.
Uostalom i sam znas da su ruzno/lepo, estetske filozofske kategorije, pre svega subjektivne kategorije, socioloski uslovljene, i da se razlikuju, ne samo od epohe do epohe, nego cak i od decenice do decenije.
Nekada je zena sa silikonskim ustima bilo nesto njruznije i najsramnije sto zena moze uraditi i naruziti se, a danas polako pod uticajem "socijalno-kulturoloskih faktora" to polako postaje novi standard "lepote". Ostale bice "ruzne", te otud i tolika pomama za plasticnim hirurzima.
Nekom cemo uvek biti ruzni, koliko god bili objektivno simetricni tj "lepi", jer je u evolutivnoj psihologiji i biologiji zapravo bitna simetricnost, to je bioloski aspekt lepote, koji ljudska bica podsvesno opazanu, jer je to indikator dobrog DNK lanca sa sto manje mutacija po porod. A nekom cemo biti najlepsi na svetu, posebno kada zavoli nase crte licnosti, nase ponasanje, pristup njima i odnos koji izgradimo itd.
Ovo sve a i mnogo dublje i nasire mora da ti objasni psihijatar, psihoterapeut. I ako proceni cak i da uvede antidepresive neke, jer se ne zna tacno kakva ti je biohemija mozga, cim si ti to radio.
Jer kada nekom kazemo da je ruzan, on se ne sece i ne pravi takve gluposti. Reci nekom "ruzan si, ruzna si", je totalno neka maglovita recenica koja ne znaci nista. Niti smo rekli da ima manu tipa ima veliki nos, klempave usi, ruzne zube koji nisu negovani, niti ima "buljave oci", apsolutno nista to ne znaci. To je jednostavno grozan ad hominem, koji se koristi za uvredu, pritom bez dokaza.
A i zene kao zene...Ni one same ne znaju kako se zovu, a kamoli druge da procene (cast izuzecima), a posebno te koje govore i muskarcima ali i drugim zenama (a zapravo to misle o sebi i to im je najveci strah) da su RUZNI/RUZNE.
Normalan covek nema potrebu za tim. Da nekom kaze da je ruzan, i da naglasi - ruzan si. Pa to cak ne govorimo ni osobama sa Daunovim sindromom, ili shizofrenijama (u katatonicnoj fazi) i drugim osobama koja trpe raznorazna medicinska stanja, sto utice na estetiku lica. Zasto bi onda to rekli zdravom coveku ?
A i ta komponenta - ruzan/lep... to mozda cak vise i pogadja zene nego muske. A ti si musko bokte, smiri se malo. Ne reaguj kao zena (znam da zvuci sexisticki recenica, ali moram zbog njega da napisem). Zenama je to mnogo bitnije nego tebi. Da ne budu ruzne. Inace zasto se zene sminkaju? Zasto idu na operacije? Zasto cupaju obrve? Zasto brijaju dlake? Da ne budu ruzne. Da budu lepse. Da budu primamljivije i u vrhu odabira ispred alfa muzjaka homo sapiens sapiensa.
Iz tog ugla gledajuci, nije mnogo muskarac da je lep. U ovom ovakvom svetu sa ovakvim normala i pravilima, sto pisanim sto nepisanim, vaznije ti je da budes samouveren, lepo razvijen (vezbaj idi u teretanu), da imas novca, da si iz neke uglednije porodice, da si postigao nesto u zivotu, lepo bi bilo i da si malo poznatiji ili da imas skrivene talente koje drugi ljudi ne mogu imati (tzv "dar boga" sto zeni podsvesno aludira da imas specijalan DNK materijal za koji ce zeleti da se veze i ukrsti svoj da bi potomci nasledili tvoje te sklonosti i darove boga), npr kao sto je sviranje instrumenta, pevanje, slikanje, talenat za pisanjem, uspesan u nekom sportu itd.
Bitnije je i kakav si u sexu, koliko zenu mozes zadovoljiti, a manje vise da li si lep ili ruzan. Koliko samo prelepih i prezgodnih zena sa sobom vuku "ruzne" muskarce ! Ziva istina.
Pogledaj Moniku Beluci i onog njenog...Nikada se nisam nacudio sta je bre onako prelepa zena nasla na onom muskarcu, pogledaj mu fizionomiju glave, usi, one oci ogromne... Ali ima to neesto...Na sta je ona pala...sigurno nije lepota.
A ti upravo imas mnogo veci problem u vezi zena i imaces, a koji nije ruznoca tvog lica. Sta vise, objektivno nisi ruzan, prosecan si, cak mozda i kepuskast reklo bi se. Nisi sad neki latino zavodnik da ti se zene bacaju pred noge, ali ko je pa takav?
A i kada je takav neko onda se uopste ne trudi na drugim "frontovima", pa ispada seljacina, idiot, i veoma brzo zene pobegnu od njega. Jeste da dobije sex brzo, ali to je sve sto ce i dobiti, i veruj mi, nije ni on srecan.
Tvoj mnogo veci problem je - samopouzdanje i umanjenje androgenih karakteristika muskarca. Trebas biti sto priblizniji alfa muzjaku a sto dalje omega muzjaku. To sto si ti radio rade omega muzjaci. I imaju veoma nisko samopouizdanje.
Zamisli, neka tamo zena ti rekla da si ruzan i unistila ti samopouzdanje skroz, restartovala ti ga, i ti se seces i sve to radis? Zbog koga? Zbog neke nekulturne kur.we? Sto joj nisi rekao, pa dobro ovaj dole nije ruzan, mozda ti ispadne najlepsi ikada koji je bio u tebi... Sigurno ces je iznervirati ali ce podsvesno razmisljati o tome. Neke cak i pozele onda to....Bas zato sto si ruzan. Ruzan a samouveren. Za njih, neka mozda ubitacna kombinacija kojoj ne mogu odoleti jer ne moze da zamisli kako to da si ti tako ruzan a tako samouveren, tako jak muskarac? Na podsvesnom nivou ima da je nesto intrigira kod tebe.
Eto, i tako jeb.u i ruzni muskarci. Takodje isto se i ruzn.e zene ebu. Mislis, aman ko moze ovo da razvaljuje? Ali moze.... Ona u krevetu bude bolja 200 puta jer se trudi, za razliku od one manekenke koja samo legne i rasiri noge.
Veruj mi, to cimanje oko lepote, je nama homo sapiensima bitno samo radi produzenja DNK lanca, odn sexualnog odnosa. a kada shvatis da je to totalno nebitno za sex. odnos, onda se i manje cimas oko te izmisljene ktegorije lepote, i onda ti jaca samopouzdanje i samopostovanje. Jaca ti dominantnost. Sigurnost u sebe i svoje sposobnosti. Onda si tako daleko od depresije i depresivnog razmisljanja, koje ubija i erekcije i sexualni apetit i mozes doziveti cak i psihogenu impotenciju.
Zelim da te spasim unapred svega toga. Dobro razmisli o svemu ovome sto sam ti rekao. Vrati na FB svoju sliku tj postavi neku na kojoj isijava samopouzdanje. I sto je najvaznije, osecaj se tako, osecaj se samopouzdano.
Slicno je i sa zenama - one sa niskim samopouzdanjem ocajavaju i dovoljno neki muskarac da ih odbije za sex i one ulaze u depresiju. Dovoljno da im neko kaze - Debela si, i ona ce poceti da drzi glupe nefunkcionalne dijete.
Naravno, ona koja ima predispozicije, kao i ti za depresivnost, ce odmah uci u anorexia nervosa stanje, jer je ono psihijatrijska bolest, a ne toliko drzanje dijeta i zelja za mrsavljenjem.
Ne smes vise da se povredjujes nozem. Ovde ja stajem a tvoj psihijatar/psihoterapeut treba da nastavi i da se pozabavi tvojom dubljom psihodinamikom i etiologijom svih tvojih problema.
Pozdrav.
Ja sam onu vecu ranu napravio tri meseca posle toga,kada Ti si sekao ruku. 19 maja 2016.Sećam se toga vrlo dobro. Prvo sam popio 5 flasa piva,sve bio u redu,raspravljao sam sa jednom Ukrajinkom u parku na ruskom .Posle se javili j****** panduri i bah,100 złotych kaznje(oko 25 evra) ,za ovo da pijem u javnom prostoru (u Poljskoj cak i pivo ne mozes da pijes u parku itd,jer to je pravno kaznjavano ,prokleti zakoni banditski ) . Platio sam kaznju,dosao sam u centar grada,gde svake godine u polovini maja pocinjaju 4 km marsevom veliku studensku zurku ,koja traje 4 dana. Pogledao sam malo pijan one srećne lude,pomislio sam,da ovo se meni nikada neće desiti ,uzeo sam komad stakla i u ljutni napravio sam sebi ranu 1 cm duboku i 10 cm siroku. I usivali su me ,8 savova sam dobio. Spasila je mene drugarica sa faksa.
Moraš sam sebi da pomogneš. Ni psihijatar ni psiholog... Ili slušaj Džordana B. Petersona na jutjubu, ima jako dobre lekcije za nas omladinu.Ja sam onu vecu ranu napravio tri meseca posle toga,kada Ti si sekao ruku. 19 maja 2016.Sećam se toga vrlo dobro. Prvo sam popio 5 flasa piva,sve bio u redu,raspravljao sam sa jednom Ukrajinkom u parku na ruskom .Posle se javili j****** panduri i bah,100 złotych kaznje(oko 25 evra) ,za ovo da pijem u javnom prostoru (u Poljskoj cak i pivo ne mozes da pijes u parku itd,jer to je pravno kaznjavano ,prokleti zakoni banditski ) . Platio sam kaznju,dosao sam u centar grada,gde svake godine u polovini maja pocinjaju 4 km marsevom veliku studensku zurku ,koja traje 4 dana. Pogledao sam malo pijan one srećne lude,pomislio sam,da ovo se meni nikada neće desiti ,uzeo sam komad stakla i u ljutni napravio sam sebi ranu 1 cm duboku i 10 cm siroku. I usivali su me ,8 savova sam dobio. Spasila je mene drugarica sa faksa.
- - - - - - - - - -
sasasta-Hvala . Hteo bi da tako reagujem ,ali sta ću kad sam impulsivan i osećam se kao vulkan .
- - - - - - - - - -
Pa ja sam posetio nekolko puta psihologa pre 2 godine posla toga dogadjaja sa staklom . I nista meni to nije pomoglo.
Nisi ružan, Poljakromantiku.
Imaš lepe oči.
Nije dobro što ružne stvari činiš sebi.
Sutra će ti neko drugi reći nešto drugo što ti nije po volji. Nije normalno da se sečeš kada ti neko nešto kaže.
Meni kad neko kaže da sam ružna, uopšte mu ne verujem.