Samopouzdanje

to je kao underneath the purple rain
PUUUURPLE RAIN
PUUUUUUUUUUUURPLE RAAAAAAIN

Toliko o zrelosti .... Evo ja cu za tebe, a ti reci ako gresim. Mucnina u stomaku, osecaj odbacenosti, nepravde, grubosti, onaj hladan presecajuc osecaj oko srca i solar plexusa, jako iznenadan i jak, hladan, kao kosmos zar ne? Nesto presece u grlu i plitko disanje. Usta se osuse, gorcina. Osecaj samokrivice za nesto koji je tako upakovan tim grubim :"Aj pali." Hajde mrs, hajde idi i sl. Zar ne? Odbacenost, vilica se zatrse, zgrci , zgrci se u stomaku sve, i polako preplavljuje .Prezivis taj osecaj naravno, i nastavis svojim putem, ali ni malo prijatan zar ne? Nekako mi delujes da se plasis da opises taj osecaj pa ga provlacis kroz stihove princa, iako ti purple rain znaci dosta toga, rekao bih hit dana.

ne grešiš, to se nekad kaže kao sustavni deo mehanizma odbrane :)

Izgovor, opravdanje, mislim da pricam sa zrelom osobom. Samo savet- razmisli o tom osecaju kada ti sledeci put krene na usta i da ga opravdas automatskim ponasanjem samoodbrane, kada pocnes da uokvirujes zivot sablonskim ponasanjem. Sve je isto, sve je vidjeno, sve je svakidasnje," palite svi oko mene."

da.
ljudi bi trebalo češće da porazmisle o tome mehanizmu odbrane.
o katarzi kroz iživljavanje nad fiktivnim likovima

Ako ti ne dozivljavas ovde ljude ljudima, neki od nas da. Jeste otvoreniji nacin komunikacije, ali ti i ja se tu razlikujemo. Bilo da su pixeli, bilo da je fizicki ispred mene, za mene je to osoba. I ako ti se cinim fiktivnim, laznim ili kako vec, ne obracaj mi se vise. A ako imas mali fetish da imas neki vid odnosa sa laznim i fiktivnim muskarcima, nadji BOT-a ili kupi lutku na naduvavanje.

mrmrmrmrrmrmr jel znash da pleshesh tango?

Pokazivala mi je jednom jedna prijateljica koja je inace skolovana plesacica. Voleo bih da naucim. Tango je jedan od najtezis plesanja ali i najstrastvenijih, da. Mislim da je prelep osecaj, vatrenost, sve do granice, privlacnost, zudnja, sve receno govorom tela, i sve ide kroz crtu zesceg dostojanstva, a onda, u momentu se odbiju, pa ponovo izgrade taj magnetizam provokativnog, elegantnog, izmedju njih.

Zasto toliko cujem od devojaka da im treba muskarac sa samopouzdanjem ? Da li to znaci da ga one nemaju? Ja imam sasvim dovoljno za sebe, ne znam sta ce mi neko hi fi samopouzdanje u devojci da bih bio sa njom. Naravno ne zelis neku totalno nesigurnu u sebe osobu, ali opet da imam neku hronicnu potrebu da mi partnerka ima hi fi sampouzdanje mi ni ne pada na pamet.

Ne znam sta ti tu nije jasno.Samopuzdanje rezlutira Sigurnost . A svi mi volimo biti kraj nekog sigurni.
Brijem da ne traze ortodox samopouzdanje.. oli ti HI FI.. mslm.. samopuzdanje je samopouzdanje.:)

Back