Ne ne, imas i sheme da je istorbas posle "3 -eg sastanka". To je frust ako zelis odmah na prvom sastanku. Na protiv, igras igru, kazes joj da ti sex uopste nije bitan, ona se raskravi, sama se ponudi da dodje kod tebe, cak uletis u te situacije da sama zeli i moli da pije nektar tvoje strasti. To su igre vruce/hladno, druga tema. Ako juris svaku na odmah isto vece, male su sanse, moze ali, manji je izbor veoma. Generalno zene traze vreme da upoznaju nekoga i ne zele da ispadnu slut. A da ti pravo kazem, cak mi je i bolje da pustim neko vreme, da je upoznam, da izmedju ostalog i skapiram da li je i vredna sexa. Tu ima mudrosti. Tu je strpljenje isplativo .Drugo je ako te vrti oko prsta i pokusa takve stvari. Znas sta je to? Zoves je da izadjete i ona kaze nesto poput - Perem kosu, imam neke obaveze bla bla test sranja izgovore. E tada je isprozivas, Spustis joj slusalicu, kazes joj nesto poput- Ja kada zelim da se vidimto sa nekim, imam takav karakter da cu biti odvazan da to i uradim, ne trebaju mi izgovori da upoznam nekoga ko mi se dopadne. Ako ne prodje, pa onda nije ni vredna da je upoznas.