sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ako mene pitas, po mom licnom iskustvu , najgori savet o zenama koji mozes dobiti je od zene i od muskaraca koje zene ne zele da ka'aju.
To je istina. Zenu ne treba nikad slusati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mene pitas, po mom licnom iskustvu , najgori savet o zenama koji mozes dobiti je od zene i od muskaraca koje zene ne zele da ka'aju.
A ti Sinke tukija pokazujes vec na prvom sastanku?![]()
Ma kakvo prozivanje, ako nece kazes ok i vise je ne zoves. Pa nista bolje od toga kad kaze da pere kosu, jer znas da si odjebban. Te su najpostenije, nego takvih vise nema, sad sve dodju pa glume.
A kako to da ti znas da bi je mogao istorbat a ona ne zna, zanimljivo. Onda ili je mutava ili zajebava. A pre ovo drugo. ja svakoj koja tako radi kazem. ok ne moras, ali vise me nemoj zvati i onda pazi bogati ona me nazove i kao bude uvredjena, a ja sam taj koji treba biti uvredjen, a ne ona. Jer sam ja njoj ponudio da vidi moju kitu prvu noc a ona bi trecu, pa cek znaci tebi nije toliko hitna moja kita, e pa kad nije sad je neces videti nikad i ko bog. Vuk sit i koze na broju.
Zasto toliko cujem od devojaka da im treba muskarac sa samopouzdanjem ? Da li to znaci da ga one nemaju? Ja imam sasvim dovoljno za sebe, ne znam sta ce mi neko hi fi samopouzdanje u devojci da bih bio sa njom. Naravno ne zelis neku totalno nesigurnu u sebe osobu, ali opet da imam neku hronicnu potrebu da mi partnerka ima hi fi sampouzdanje mi ni ne pada na pamet.
Igre , to su sve igre. Nije od toga nista istina. Ako ti je prosula testic mali , to ne znaci da ne zeli da se ka'ra sa tobom, vec te testira da vidi da li ces da zabalavis za njom. To su samo male igrice koje prosipa svakom. I treba znati odgovoriti na taj test. To tvrdim. I to sto si ti uradio i rekao : Ok, neces, vazi cao, pa i time si upravo odgovorio na njeno test sranje, pa te zato posle zivka, ali jos ne moze da prizna da je napravila sranje. Tada je uhvatis u shemu lepo, objasnis joj kako stvari kod tebe funkcionisu i od tada pa do kraja zivota ti predvodis i odlucujes o sudbini te veze. Jer je sama tim test sranjem pokazala da je u pitanju bas to : Ko ce koga da vrti oko prsta" .
daleko cete dogurati u odnosima sa zenama. hoce sva ta netolerancija i samozivost da bude uspesna samo u vasoj masti
A vi niste takve?
naravno da nisam, pricate o nekim glupim kokosima kompleksasicama...ni zene koje ja znam nisu takve...ili smo mi posebne ili se vi krecete samo tamo gde te kokodachu
Ne vidim nikakvu razliku tebe i tih. Sta si ti konkretno napravila da nisi kao one? Jel imas decka sa kojim se udaras. Nemas. Nemaju ni one. A sve dolazite na lecenje kod tipova i trazite njihovu paznju.
Prava zenska sebi izabere tipa sa njim se torba, pusi mu do iznemoglosti i ne gleda negativno na ostale muskarce, nego ih mangupski saslusa i da im kao neki savet. Ma imas ti jos uciti znas koliko. Da sam blizu upoznao bi te ja sa par zenskih da odete malo na kafu i da vidis kako one razmisljaju.
konkretno ja naravno da nisam, ni zene koje ja znam nisu takve
pricate o nekim glupim kokosima kompleksasicama.....ili smo mi posebne ili se vi krecete samo tamo gde te kokodachu
inace su ribe jako pametne kad im ides niz dlaku i povladjujes onda gubis sebe i nemas po njihovom misljenju samopouzdanje..to balavice tako procene a misle da lajavi dzukci imaju pokrice za lazno samopouzdanje..al onda se malo vremenom opamete pa shvate da je pravo samopouzdanje vodje copora da kulira i snima sa strane dok se vochici ne pokolju..samo da skupe muda i priznaju gresku
Posteno, odmah joj dajes do znanja na sta moze da racuna.A sta cu sa njim, bolje da ga vidi nego ne.
pa da 10 kita zaredjaju do 20e i onda kao vidi ga onaj niko ga nece i nijednu ne moze zadrzi..za koj k da ih zadrzavas raspale balvan komplexasiceMa to ti je razmazeno sve, a u ovakvoj situaciji ne bi smele biti takve. ****** ti veze i sex, sve one jesu za to ali retko koaj je za brak. Sve one misle da to ide lako u zivotu. Ja nemam nista protiv toga, ali zasto onda nas muske krive za vlastite neuspehe.. glupost.
ma jok, moje misljenje je potkovano realnim potvrdama, uci ti od mene o zenama.
Zasto toliko cujem od devojaka da im treba muskarac sa samopouzdanjem ? Da li to znaci da ga one nemaju? Ja imam sasvim dovoljno za sebe, ne znam sta ce mi neko hi fi samopouzdanje u devojci da bih bio sa njom. Naravno ne zelis neku totalno nesigurnu u sebe osobu, ali opet da imam neku hronicnu potrebu da mi partnerka ima hi fi sampouzdanje mi ni ne pada na pamet.
pa da 10 kita zaredjaju do 20e i onda kao vidi ga onaj niko ga nece i nijednu ne moze zadrzi..za koj k da ih zadrzavas raspale balvan komplexasice![]()
Posteno, odmah joj dajes do znanja na sta moze da racuna.
ma ne kad kazemo da je frigidna onda je kao ona nekog odjebala..i svaka kaze nisam ja luda a da je ne pitasTo ti sve govori o zenskoj. Kad se ona ni kraj jedne kite ne moze zadrzati, znaci da je frigidna. I u svakoj novoj kiti trazi spas, umesto da ode psihijatru.
samo yebes kurrve i boli te kita za postene i ljubav![]()