samopouzdanje

Alerog

Ističe se
Poruka
2.560
nisi ni svestan da si ga imao dok ga ne izgubis....vezes nekolka poraza i eto problema, male pobede te ne interesuju, a velike nema na vidiku...neko deli moje misli veceras?
 
nisi ni svestan da si ga imao dok ga ne izgubis....vezes nekolka poraza i eto problema, male pobede te ne interesuju, a velike nema na vidiku...neko deli moje misli veceras?

Samopouzdanje se stice iskustvom ,uglavnom pozitivnim :) E sada ,trudis se da napravis od sebe ono sto zelis ,barem kolko je to moguce ,da bi mogao da imas nekog osnova za to ...Ja naprosto ne razmsiljam tako ,nikad ne pomislim na sta ako ovo ili ono ,mozda sam ja umisljen hebem li ga ko ce ga znati ...Sve to ti je prolazna stanica u zivotu ,nesto da ubijes vreme ,na puta ka ostvarenju svog cilja ,pa tako i zene ...Kupis pouke ,gledas gde si mozda pogresio prosli put ,i neosvrces se mnogo ;)
 
ma pobeda ce biti...ali je zanimljiva ljudska priroda da se baca u ponore i dize u nebesa iz raznih razloga bez preke potrebe ..

život je surov,ali gledaj ga očima sjajnim! Kada je nešto sivo,neka ti bude plavo! Misli pozitivno,sve nedostatke koje poseduješ otkloniće beskrajna vera u pobedu. A kada zora pobede svane,dok budemo marširali našim prašnjavim čizmama po iznutricama ološa judejskog,naša pobeda biće potpuna! Živela Pobeda!
 
Znam da nije lepopitati dame za godine ali, deluješ mi kao neko ko još nije ni punoletan. Mislim po stilu razmišljanja.

Uuuuuu,kako si znao :))))

mislim, onoooo,kao, nisam punoljetna, imam 16 i po, znaci onoooo...skoro 17, ali se uvijek druzim sa starijima, onoo, tipa maturanti ili cak poneki i sa faksa, znash...

pa eto ono kao zrelija sam dosta, a mnogi mi kazu i da izgledam starije....i cak kad sam ishla u osnovnu mislili su da sam starija, tamo negdje kad sam bila shesti, cesto su me pitali jesam li osmi, znash ono...mecu sam dobila u petom, pa su mi narasle i siiiiseee, i tako...:)

i mene nikoooo ne voliiiiiiii :rida:
 

Back
Top