SAMOPOUZDANJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam ti ja draga, i ja da sam zlobna, odmah bih ti rekla: "mrzim tipove koje glume da su nevinašca sa manjkom samopouzdanja, a pate od toga da su glavne ribe koje uvijek ispadnu najpametnije, najbolje, najljepše, (iako je to nemoguće) i troše vrijeme razmišljajući kako da napokoste ljudima oko sebe, pa još traže i savjet za to kako da se riješe "onih sa samopouzdanjem"...cinična si i iskompleksirana, to znaš i to koristiš kao jedini adut za razgovor..."
:mrgreen: to bih ti rekla da sam zlobna, ali nisam, šta ću kad sam tako fiiina...:roll:

Meni tvoja slicica iz JP-a bas odgovara opisu pod "" :mrgreen:

A ovo je i dalje najbolji tekst na ovoj temi, mada je autor kasnije otišao u drugu krajnost.

Ti apsolutno nisi razumela autora. Da ne napominjem da pokushavash da dokazes da su svi onakvi kakvim ih tvoje ograniceno poimanje predstavlja.A posebna tema je kako selektivno citash tudje postove i u njima vidish samo ono sto se tebi svidja.
Pre svega ti nemash nikakva prava da zadiresh u tudji zivot i tudju privatnost , i da ti dajesh ocene o tome koliko su invazivni postupci ,koje neznash,ljudi koje ne poznajesh, prema osobi koju takodje ne poznajes.
Mozda se ti u zivotu nikad nisi srela sa manijacki opsednutom budalom , koja kao takva ima metode da ti se mesha u zivot.Verovatno se josh nisi nashla u okruzenju gde si primorana da trpish neke ljude.Mada ces za potrebe foruma detinjasto se naduriti i reci da ti to sve znash.Ne znash , i nemoj da se trudish da objasnish ljudima kako bi trebalo da se ponashaju u situacijama koje ne poznajes.

Okay Zeffira-zakljucujem da je tvoja poslednja i ispravna (usvaja se) :) u slucaju BK VS Z jer mislim da si(ste) jedino ti (i Alal) ispravno shvatila(e) taj deo price zbog koga su me je vecina ovde kao napljuvala..ili su i neke od njih shvatile, ali su suvise 'moralne' :lol:

poverljiva, ti si onda pogrešno deklarisala idiote koji se miješaju drugima u život, koji kinje i maltretiraju ljude kao osobe sa samopouzdanjem...ako je to slučaj - izvini, ali nisi nam dobro objasnila situaciju na samom početku....nisu sve osobe sa samopouzdanjem invazivni kreteni, niti je samopouzdanje samo po sebi negativna pojava...to je poenta čitave priče, a ti ako tražiš način da te pomenute idiote spustiš na zemlju, i da se izboriš s takvima - to je skroz druga priča, i u tom slučaju tema nije samopouzdanje (bar ja to tako vidim)...

poverljiva, ti si onda pogrešno deklarisala idiote koji se miješaju drugima u život, koji kinje i maltretiraju ljude kao osobe sa samopouzdanjem...ako je to slučaj - izvini, ali nisi nam dobro objasnila situaciju na samom početku....nisu sve osobe sa samopouzdanjem invazivni kreteni, niti je samopouzdanje samo po sebi negativna pojava...to je poenta čitave priče, a ti ako tražiš način da te pomenute idiote spustiš na zemlju, i da se izboriš s takvima - to je skroz druga priča, i u tom slučaju tema nije samopouzdanje (bar ja to tako vidim)...

Nisam to ni mislila..(da su sve osobe sa samop. invazivni kreteni i da je samop. samo po sebi neg. pojava), a drago mi je da si shvatila o kakvim osobama sam pricala..
Mozda sam dala malo konfuznu postavku, ali sad znas sta sam mislila ;)
Idi bre Mili u krc :) dzaba se opljuvasmo.. :lol:

A ti si srce njen drveni advokatic ili pokusavas da odgovoris na temu bez odgovora? :lol:
ma ne, ja se samo suzdrzavam da ti otvoreno kazem da si agresivna, da vredjas sve sto ne razumes, i da postavka teme jasno ukazuje na to da si od samopouzdanja daleko k'o ja od znanja arapskog jezika.

samopouzdanje nema veze sa "vrednostima" kako ih ti promovises.
voljeno dete izrasta u samopouzdanu osobu, bilo ono doktor nauka ili domar, mrsavo ili debelo, talentovano ili ne... samopouzdana osoba nema potrebe da sjebava druge.

Po meni samopouzdanje je vrlo relativno. Pogotovo kad su u pitanju drugi.
Recimo vrlo cesto ljudi koriste paravan laznog samopouzdanja da bi drugima delovali kao da su ga puni, dok je dovoljno jednom da ih cacnes na pravo mesto pa da se raspadnu kao kula od karata. Sa druge strane osoba koja nam mozda na prvi pogled izgleda kao povucena i sa manjkom samopouzdanja moze da bude vrlo odlucna i samopouzdana, i da joj eto danas nije do druzenja pa se zato ne druzi, sto je dokaz mnogo vece svesti o sebi nego kod osoba koje moraju da budu stalno u drustvu i u centru paznje.
Takodje moramo i mi da budemo svesni sebe i svojih potreba da bi bili puni samopouzdanja.
Svima naidju dani kada ne zele da se druze, izlaze ili bore za nesto, a to ne znaci uvek da nam fali samopouzdanja vec da je jednostavno takav dan.
Nedostatak samopouzdanja se prepoznaje po tome sto taj los dan nikako da prodje. Tj kad neko ne zeli da se brani jer misli da je manje vredan, kad ga je sramota svojih zelja/misli/ukusa, kada uvek popusta pod pritiskom, i misli da su svi bolji. Dakle ako se tako ne osecate stalno nema potrebe za brigom.:)

Dobro aj sad kad niste :D neki savet..al' kreativan-ne ono kao just ignore..
:kiss: za razumevanje.. joj ako ovo vidi Dzordz opet cem budem brigadirka :roll:

evo iskreno (i bez imalo zlobe, zaista) - pročitaj sve svoje postove sa ove teme, vidjećeš da ti znaš dobro i bez nas da se braniš i da napadaš...ako hoćeš, shvati ovo dobronamjerno, ja sam ti morala reći...profesionalna deformacija

Meni je pas podigao samopouzdanje.:mrgreen: Jeste, najozblijnije. Naucila sam kako da se borim protiv zlih ljudi i zlobnih komentara. A kad se jednom to prodje, komentari tipa "te cipele ti ne stoje lepo" su mi smesni i glupi. Da ne spominjem da onda ta osoba u mojim ocima pada vrlo nisko.

idiote koji se miješaju drugima u život, koji kinje i maltretiraju ljude kao osobe sa samopouzdanjem...ako je to slučaj - izvini, ali nisi nam dobro objasnila situaciju na samom početku....nisu sve osobe sa samopouzdanjem invazivni kreteni, niti je samopouzdanje samo po sebi negativna pojava...to je poenta čitave priče, a ti ako tražiš način da te pomenute idiote spustiš na zemlju, i da se izboriš s takvima

U ovom grmu lezi zec :lol:

Ti apsolutno nisi razumela autora. Da ne napominjem da pokushavash da dokazes da su svi onakvi kakvim ih tvoje ograniceno poimanje predstavlja.A da ne napominjem kako selektivno citash tudje postove i u njima vidish samo ono sto se tebi svidja.
Pre svega ti nemash nikakva prava da zadiresh u tudji zivot i tudju privatnost , i da ti dajesh ocene o tome koliko su invazivni postupci ,koje neznash,ljudi koje ne poznajesh, prema osobi koju takodje ne poznajes.
Mozda se ti u zivotu nikad nisi srela sa manijacki opsednutom budalom , koja kao takva ima metode da ti se mesha u zivot.Verovatno se josh nisi nashla u okruzenju gde si primorana da trpish neke ljude.Mada ces za potrebe foruma detinjasto se naduriti i reci da ti to sve znash.Ne znash , i nemoj da se trudish da objasnish ljudima kako bi trebalo da se ponashaju u situacijama sa kojima se nisi srela.

Dobro.

evo iskreno (i bez imalo zlobe, zaista) - pročitaj sve svoje postove sa ove teme, vidjećeš da ti znaš dobro i bez nas da se braniš i da napadaš...ako hoćeš, shvati ovo dobronamjerno, ja sam ti morala reći...profesionalna deformacija

E pa fala :) Ja zapravo imam problem sa osobama koje bezobrazno, drsko i nadasve nepravedno namecu neku svoju (isto takvu) pricu, stav.. To ume da me ful s'ebe, jer za pocetak ne mogu da verujem sta pokusavaju ili uspevaju da rade, a ne znam kako da im dam (jer imam zelju) do znanja (ali dovoljno JAKO dam do znanja) da grese..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back