Самоорганизоване групе Словенаца лове мигранте

Обилић

Elita
Poruka
17.266
Па ти буди југоносталгичан ...

http://www.politika.rs/scc/clanak/435470/Samoorganizovane-grupe-Slovenaca-love-migrante
У Словенији, осим жице коју су поставили на граници са Хрватском,
у лов на мигранте кренуле су и самоорганизоване групе,
јавила је загребачка ТВ Н1.

Како наводи та телевизија,
Блаж Зидар свакога дана уз жичану ограду хода и по десетак километара,
јер, како каже,
осим што је граница на неким деловима пропусна,
полиција на илегалне преласке жмури.

Он каже да не носи оружје,
мада каже да би се с мигрантима „физички обрачунао у случају напада”.

Пуно озбиљније делује постројавање у Штајерској,
на граници са Аустријом,
где се организовала група од педесетак мушкараца која се назива Штајерска гарда
и коју предводи Андреј Шишко.

Како се наводи,
они са оружјем, псима и маскама на глави
лове мигранте по шумама,
преноси Танјуг.

У последњем тренутку смо се раздружили !
Замислите да смо постали као они !!!

Ионако су нас хрвати поприлично заразили клерикализмом !
Шта су тек Сљовенци могли да нам ураде ...

Poslednja izmena od moderatora:
Паметни људи Словенци, ки што су ваје били.
Тај муслимански олош је мислио да ће их сви тетошити ки Швабе, а они ће им силовати жене и уништавати земље. То што море проћи код Шваба, Холанђана и Француза, немере код Мађара, Словенаца, Чеха, Словака, Пољака, Литванаца, Летонаца, Естонаца и Руса.

За одбрану од мигнантске багре за сад је довољан и полу-аутоматски пиштољ "Застава M57" познатији као "Тетејац", али боме како се ствари развијају биће потребно нешто убојитије.

Poslednja izmena:
Plašim se da će sledeći genijalan potez
Velikog Vodje biti poklanjanje kuća i naseljavanje
po Vojvodini.

A Slovenci videli od Orbana;
"Narod mi nije dao mandat da menjam demografsku strukturu"
Na pretnje poslao im dopis da zamrzava sve veze sa EU
dok ne prestanu pokušavaju da mu uvaljuju migrante.

Drugo je interesantno:
Ogromna većina njih mladi, dobre patike, mobilni telefoni.....

PS;
Moamer el Gadafi je pred smrt rekao:
Zapad hoće da me sruši, s ja sam poslenja brana Evrope od migranata.
I, uvedoše im demokraciju.
Od "Istočne Švajcarske" napraviše zemlju krvi i plača.
A Gadafijevo zlato isparilo

Паметни људи Словенци, ки што су ваје били.
Тај муслимански олош је мислио да ће их сви тетошити ки Швабе, а они ће им силовати жене и уништавати земље. То што море проћи код Шваба, Холанђана и Француза, немере код Мађара, Словенаца, Чеха, Словака, Пољака, Литванаца, Летонаца, Естонаца и Руса.

За одбрану од мигнантске багре за сад је довољан и полу-аутоматски пиштољ "Застава M57" познатији као "Тетејац", али боме како се ствари развијају биће потребно нешто убојитије.

U Poljsku ne pokusavaju da udju, ne odgovara im standard a ni Poljaci ih ne zele na svojoj teritoriji.
Cesi nisu poznati po gostoprimstvu, ne vole ni nas Srbe nesto mnogo. Od stranaca vole samo Slovake, Poljake i Nemce.

Inace taj "Tetejac" koji spominjes je najverovatnije licencirana kopija Sovjetskog pistolja.

U Poljsku ne pokusavaju da udju, ne odgovara im standard a ni Poljaci ih ne zele na svojoj teritoriji.
Cesi nisu poznati po gostoprimstvu, ne vole ni nas Srbe nesto mnogo. Od stranaca vole samo Slovake, Poljake i Nemce.

Inace taj "Tetejac" koji spominjes je najverovatnije licencirana kopija Sovjetskog pistolja.

Наравно, ради се о копији совјетског пиштоља Токарев ТТ-33.

To je Zastavina verzija sovjetskog pištolja Tokarev TT 33, koji je sličan belgijskom FN 1903 i američkom Koltu M 1911.

To je Zastavina verzija sovjetskog pištolja Tokarev TT 33, koji je sličan belgijskom FN 1903 i američkom Koltu M 1911.

Za FN nisam siguran ali sto se tice Kolta mislim da se pistolji nisu puno razvijali posle toga u nekom drugacijem pravcu. Mozda jedino Glok.

Nego da ne skrecemo sa teme dalje.

Bio je snimak na nekim vestima i reportaza o nekom bogatom Bugarinu koji je organizovao veću grupu ljudi poput ovih u Tirolu i koji su na konjima i sa automatskim puskama jurili migrante i terali ih u Grcku ili nazad u Tursku.

Nije mi jasno zasto ih Slovenci u Tirolu ne proslede dalje u Svajcarsku i Austriju.

Mada kao sto rece neko iznad, ne bi bilo iznenadjenje ni da nasa vlast pokusa da ih naseli negde.

Па ти буди југоносталгичан ...

http://www.politika.rs/scc/clanak/435470/Samoorganizovane-grupe-Slovenaca-love-migrante
У Словенији, осим жице коју су поставили на граници са Хрватском,
у лов на мигранте кренуле су и самоорганизоване групе,
јавила је загребачка ТВ Н1.

Како наводи та телевизија,
Блаж Зидар свакога дана уз жичану ограду хода и по десетак километара,
јер, како каже,
осим што је граница на неким деловима пропусна,
полиција на илегалне преласке жмури.

Он каже да не носи оружје,
мада каже да би се с мигрантима „физички обрачунао у случају напада”.

Пуно озбиљније делује постројавање у Штајерској,
на граници са Аустријом,
где се организовала група од педесетак мушкараца која се назива Штајерска гарда
и коју предводи Андреј Шишко.

Како се наводи,
они са оружјем, псима и маскама на глави
лове мигранте по шумама,
преноси Танјуг.

У последњем тренутку смо се раздружили !
Замислите да смо постали као они !!!

Ионако су нас хрвати поприлично заразили клерикализмом !
Шта су тек Сљовенци могли да нам ураде ...
Slovenacki mudzahedini

Motivacioni slogan

Nobiscum deus

Poljaci vole Poljake, genijalno.

Moamer el Gadafi je pred smrt rekao:
Zapad hoće da me sruši, s ja sam poslenja brana Evrope od migranata.
I, uvedoše im demokraciju.
Od "Istočne Švajcarske" napraviše zemlju krvi i plača.
A Gadafijevo zlato isparilo

to goovno od gadafija je i krivo za ovo danasnje stanje. ali boze moj, lakse je kriviti smrdljive jamerikance jer su nas bombardovali, a gadi nam je drugar odvajkada pa je dobar :roll:
da nije bilo njegovog sistema sve za dzaba , oni mongrili se ne bi onoliko nakotili
i imali bi neku radnu naviku.

svi ti i mladi nemaju niti zele da imaju i dan radnog odnosa. to je sve kroz 40 godina naviklo da bude dzabalebaros i da uziva, e sada kada nema vise hepi our oni navrnuli ovamo.

jeste silovano goovno od mongrila gadafi je lepo rekao da on drzi da se ne sruci pakao na evropu, ali donekle je on i keirao. tkd na kraju ga je lepo zavukao svim evropljanima.

svaka cast generale, i posle smrti sa metlom u dupetu i dalje ****** i ne vadis
:zper:

to goovno od gadafija je i krivo za ovo danasnje stanje. ali boze moj, lakse je kriviti smrdljive jamerikance jer su nas bombardovali, a gadi nam je drugar odvajkada pa je dobar :roll:
da nije bilo njegovog sistema sve za dzaba , oni mongrili se ne bi onoliko nakotili

svi ti i mladi nemaju niti zele da imaju i dan radnog odnosa. to je sve kroz 40 godina naviklo da bude dzabalebaros i da uziva, e sada kada nema vise hepi our oni navrnuli ovamo.

jeste silovano goovno od mongrila gadafi je lepo rekao da on drzi da se ne sruci pakao na evropu, ali donekle je on i keirao. tkd na kraju ga je lepo zavukao svim evropljanima.

Šizofrenija ima veoma zanimljive oblike po nekad. :hahaha:

Ovo je zapravo sasvim ocekivano, jedino mi nije jasno zasto Zlovenci prvo ne naprave lov na svoje rukovodstvo koje je potpisalo da prihvata te iste izbeglice, pa ne pocepaju te ugovore i dogovore i onda nece ni biti izbeglica, ili ce svakako moci legalno da ih love i izbacuju iz Slovenije.

Ovako nisam siguran da je ovo legalno, iako je potpuno normalno.

Jos jedan biser

Iz blata.

Сад ћу да се правим да сам Луди Јанко:

Словенци су својеручно уништили ЈНА, а сад ће и да спасу Европу. Словенци су СИЛА.

-Рендом слика словеначких снагатора са Додиком-

Činjenica je da se cijeli jedan kontinent kreće prema Evropi i da ne idu jer hoće da rade (u većini slučajeva), pa nije ni čudo što su među njima koji su ionako malobrojni pojavljuje opravdan strah.

Biće toga još, samo Srbi i dalje spavaju i češkaju se iza uha dok masa dolazi.

Ко спава ?

Утамничени заробљеници са крвавим ранама од букагија не спавају.

Питај наше господаре у Берлину

Back