T
Totalni Opoziv
Gost
Ej TO,ja od tebe nisam trazila ni savjet ni misljenje....................![]()
Pa ja sam ti ga dao htela - ne htela....

A ti mozes da zivis i dalje u neznanju! :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej TO,ja od tebe nisam trazila ni savjet ni misljenje....................![]()

moram da dodam da sam davno citala neke pamflete o samoodbrani i bilo je bas neveovatnih predloga npr. ostrim predmetom u oci, a kao primer su dati hemijska olovka i stikla-zamislite situaciju, cekaj da se izujem/otvorim tasnu i iskopam olovku i miruj da nacentriram oko
![]()

Ej ko ti drma kave
Tjeras me da se spustam na tvoj nivo.
Ovo je T H E E N D .
a sta ces da radis sa olovkom
da mu pripretis losom ocenom
nacrtas brkove
zabodes u vratnu arteriju :?
ne znam mislim da mi ne bi uspelo ovo poslednje.
ni da iskopam oko.
previse se bojim![]()

sala mala, ali u sustini ako ti ne preti oruzjem, grizi, sutiraj, grebi...rezi![]()

Ako ne mozes da se odbranis, onda se bar prepusti i uzivaj...![]()
A sa druge strane, bash bih voleo da vidim kako ce recimo zena od 45Kg da iskoristi snagu nekog dase sa onom majcom siledzijkom od jedno 140Kg![]()
To reci i svojoj mami i sestri, pa nam javi kako i koliko su uzivale.Ako ne mozes da se odbranis, onda se bar prepusti i uzivaj...![]()

Moj predlog je da kada se vracas sama kuci iz grada, mrak je....pripremis tu olovku, kljuceve,... i to drzis u ruci, za svaki slucaj, dok ne dodjes na sigurno. i OPREZ, OPREZ, OPREZ, ne paranoja.
To reci i svojoj mami i sestri, pa nam javi kako i koliko su uzivale.![]()
Jos jedan dobar savet, naoko bezazlen ali veoma ubojit.
Uvek sa sobom nosite neke novine tj, magazin od tkzv, masnog papira..

Nije im se svidelo ali tvojoj jeste!

Dovedi ih kod mene na tretman vraticu ti ih ulepsane!![]()
vidjeces ti od mog brata
on je stariji od tebe da znas

mene jednom startovao taksista.zakljucao mi vrata.da vam ne pricam sad nasiroko.e sad to je bilo davno i ja sam se silno izvikala na njega.na kraju me je pustio.nije me dirao.posle mi bilo ono uh,moglo je svasta da bude.
sada bih verovatno pocela da pricam,da ga analiziram,da mu propovedam kako to sto radi nije ok.mislim,ne bih volela da dodjem u tu situaciju,nikako,ali nikako.meni su refleksi vrlo odsutni.
ja imam strava tehniku za samoodbranu,legnem pre deset,a kod kuce sam vec u pet.
je l ima u armi shopu neki sprej protiv smradova u gradskom prevozu?
mogu da posudim koji pa da se klikeramo???a ja imam kod bake 3000 klikera![]()
pa jedino da grizem,to znam dobroma ti onda naostri zube i odgrizi mu uvo (mislim proverena varijanta, gledala si davitel protiv davitelja), a ako ne mozes da nacentriras uvo grizi nos, cupaj trepavice, be creative
sala mala, ali u sustini ako ti ne preti oruzjem, grizi, sutiraj, grebi...rezi![]()

ja sam isto skupljala klikere ali kako to devojcicama niko ne daje,a ja sam uvek stekala pa nisam tela da kupujem,pravi je uspeh kako sam i za ovo uspela da izreketiram decumogu da posudim koji pa da se klikeramo???

mogu da posudim koji pa da se klikeramo???