Brlvrlac
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
...Pa.. shmrc... okacio o klin....Eh, nekad sam imao laku ruku.. dok sam komadao-zrtva se radovala...a sad... nista, pa sam ostavio, ko pusac cigaretu! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam zrtva sexualnog zlostavljanja zene...
Ovako je izgledala...
http://farm1.static.flickr.com/249/449138593_6780b9a634.jpg
Bilo je uzasno. Maltretrala me terala na sex, na koji sam morao da pristanem jer sam se plasio da ce da me povredi....Nekad je dovodila i drugarice i sve se izredjaju na meni...
Strasno!
![]()
Samoodbrana za muskarce da ili ne?Kako cete se odbraniti kad vas zena napadne i pocne da vas tuce?
gde i kako udariti? Samoodbrana za muske, ima li postoji negde neki klub za vezbanje toga i da li to vredi u praksi. Dajte koji savet posto sam ja totalno ono, operisan od toga. Unapred zahvalan.
![]()
Zna li neko kojim delom glave se udara u protivnikovo lice?
Pisalo je negde to na forumu, samo ne mogu da nadjem gde.
P.S. samo, molim vas, sto suptilniji odgovor, mozda neki manijak ovo cita![]()
Pa mogu da mastam...![]()
Daaa. samo da bi se odbranio bilo ko od bilo koga, poterbno je da se ne uplasi i da ostane pribaran...evo, zamisljam sebe kako me napastvuje neki grmalj...sta uraditi...kako...ocito nije lako...nisam kukavica, ali ipak, realna sam!
Jedna drugarica mi rece kako je poznaniku u nekoj situaciji u diskoteci ili ne znam gde, skoro iz sale lupila chvrgu u vrat, tacnije grkljan, ne mnogo ni jaku, a onda je njemu posle izvesnog vremena doslo do oticanja tog dela pa je otisao kod lekara gde su mu pruzili pomoc i rekli da ako hoce moze maltene i da tuzi osobu koja mu je to uradila, sto ovaj nije hteo.... ali eto kako su stvari jako relativne,...nekoga mozete gaziti, tuci gvozdenim sipkama.... itd., a on prezivi, a nekoga pipnete i on moze da zavrsi kobno. Preporuka je dakle baviti se psiho-fizickim aktivnostima i usavrsavanjem, da biste bili bolji za sebe, a time onda i za druge. A da li ce Vam to uvek i uspeti, nije uvek do Vas...Uzivajte i placite, makar podjednako![]()