prsho
Elita
- Poruka
- 15.134
Imas neku frendicuSrećno svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas neku frendicuSrećno svima.
Nemoj trazit dodju same ako su zainterisiraneKakvo nepoverenje prema zenama. Nisu sve takve? Da ne trazim onda...
Хвала добром Богу, јесу. Све су такве.Kakvo nepoverenje prema zenama. Nisu sve takve? Da ne trazim onda...

Evo je jedna vec se pakuje cim je procitala ovu temu..
Stimulisi ih...ubaci u oglasi situirani radio u inozemstvo buduci devizni penzioner...Evo je jedna vec se pakuje cim je procitala ovu temu..
Ne treba mi sponzorka... To mogu da nadjem kad hocu. Nisam ocajan. Treba mi normalna devojka.Stimulisi ih...ubaci u oglasi situirani radio u inozemstvo buduci devizni penzioner...
E jbg...za normalne ne znam ..nisam ih skoro vidjao...Ne treba mi sponzorka... To mogu da nadjem kad hocu. Nisam ocajan. Treba mi normalna devojka.
Nemam.Imas neku frendicu
Ne, frendice su zauzete, a i u oglasu stoji da traži normalnu.Ти више готивиш френдове, а?![]()

Немој ово да радиш. Качиће ти се спонзоруше, а можеш да изнервираш девојку, која није материјалиста.Stimulisi ih...ubaci u oglasi situirani radio u inozemstvo buduci devizni penzioner...
Isto, isto...Tražim devojku. Ne mora da bude nešto ultra mega giga. Neku normalnu. Ništa posebno. Neku finu ovako kao ja.
ja bi neku da je bas dobra riba ali da ima malo vecu bulju i nos i da ima perfektna stopala i da voli sve sto vole mladi
И да зна шта су инбус, гедоре, типли и дупли нипли.И музика да ти свира?
kakva je ovo sad isprdancija.И музика да ти свира?
Nipl piplИ да зна шта су инбус, гедоре, типли и дупли нипли.![]()

Sta ako se ispostavi da nije normalna a ti se uhvatio za dva stopala mala..ja bi neku da je bas dobra riba ali da ima malo vecu bulju i nos i da ima perfektna stopala i da voli sve sto vole mladi
Укроти се мало да не бих потезала хилти у самоодбрани.Nipl pipl![]()
kakva je ovo sad isprdancija.
lepo sam rekao kakvu zensku osobu trazim zbog radi sehsa a mozda i braka ako se steknu uslovi
Боље цитирај Фиргу: и баш таква ће за тебе да се закачи?'ајде бре, не скачи! Цитирао сам Бору кад је глумио Боба док Шурди налази посао.