- Poruka
- 9.036
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj bit kao onaj na mojoj fotografiji iznad, nikome nije lako ako je cesto sam. Ako nisi siguran u sebe ili ljude oko sebe, nabavi Fotoaparat odi u prirodu slikaj, uvjek ce se neko naci da sa tobom porazgovarau vezi slika, prirode ..fotoaparata brzo se sklope poznanstva. Uclanis se u neki fotoklub pa zajedncki odlasci po planinama, rijekama i eto te u najboljem drustvuGotovo ceo život ako ne i ceo provodim u samoći i usamljen sam često, ali tek sam skoro shvatio da sam lično odgovoran za to zbog negativnih iskustava sa ljudima iz prošlosti, ali moram sam da preuzmem inicijativu za socijalnost.
i vise nisi sam 

Jako dobro, mozda bi ja napravio crno bijelu mislim da onda samoca dolazi vise do izrazaja, ali normalno to je samo moje misljenje

Hvala na divnim savetima, ali u varošici gde me svi poznaju kao čudaka, sa fotoaparatom kada me vide da slikam po parku gde jedva iko prolazi pomisliće da nisam normalan. Uostalom, mene fotografisanje ne zanima.Nemoj bit kao onaj na mojoj fotografiji iznad, nikome nije lako ako je cesto sam. Ako nisi siguran u sebe ili ljude oko sebe, nabavi Fotoaparat odi u prirodu slikaj, uvjek ce se neko naci da sa tobom porazgovarau vezi slika, prirode ..fotoaparata brzo se sklope poznanstva. Uclanis se u neki fotoklub pa zajedncki odlasci po planinama, rijekama i eto te u najboljem drustvui vise nisi sam
Jako dobro, mozda bi ja napravio crno bijelu mislim da onda samoca dolazi vise do izrazaja, ali normalno to je samo moje misljenje![]()
Sa ili bez Fotoaparata dokazi im suprotnoHvala na divnim savetima, ali u varošici gde me svi poznaju kao čudaka, sa fotoaparatom kada me vide da slikam po parku gde jedva iko prolazi pomisliće da nisam normalan. Uostalom, mene fotografisanje ne zanima.
I ne trudim se da se drugima dokažem, samo sam korektan i poštujem druge.Sa ili bez Fotoaparata dokazi im suprotno![]()
Svi smo mi u neku ruku " cudaci "Hvala na divnim savetima, ali u varošici gde me svi poznaju kao čudaka, sa fotoaparatom kada me vide da slikam po parku gde jedva iko prolazi pomisliće da nisam normalan. Uostalom, mene fotografisanje ne zanima.

Znam, kada upoznaš neke ljude vidiš da su zapravo super i da ti prijaju, hvala na podršci.Svi smo mi u neku ruku " cudaci "![]()