Samoća / usamljenost

25enkLC.jpg

Gotovo ceo život ako ne i ceo provodim u samoći i usamljen sam često, ali tek sam skoro shvatio da sam lično odgovoran za to zbog negativnih iskustava sa ljudima iz prošlosti, ali moram sam da preuzmem inicijativu za socijalnost.
Nemoj bit kao onaj na mojoj fotografiji iznad, nikome nije lako ako je cesto sam. Ako nisi siguran u sebe ili ljude oko sebe, nabavi Fotoaparat odi u prirodu slikaj, uvjek ce se neko naci da sa tobom porazgovarau vezi slika, prirode ..fotoaparata brzo se sklope poznanstva. Uclanis se u neki fotoklub pa zajedncki odlasci po planinama, rijekama i eto te u najboljem drustvu :) i vise nisi sam :ok::bye:

Jako dobro, mozda bi ja napravio crno bijelu mislim da onda samoca dolazi vise do izrazaja, ali normalno to je samo moje misljenje :)

Nemoj bit kao onaj na mojoj fotografiji iznad, nikome nije lako ako je cesto sam. Ako nisi siguran u sebe ili ljude oko sebe, nabavi Fotoaparat odi u prirodu slikaj, uvjek ce se neko naci da sa tobom porazgovarau vezi slika, prirode ..fotoaparata brzo se sklope poznanstva. Uclanis se u neki fotoklub pa zajedncki odlasci po planinama, rijekama i eto te u najboljem drustvu :) i vise nisi sam :ok::bye:

Jako dobro, mozda bi ja napravio crno bijelu mislim da onda samoca dolazi vise do izrazaja, ali normalno to je samo moje misljenje :)
Hvala na divnim savetima, ali u varošici gde me svi poznaju kao čudaka, sa fotoaparatom kada me vide da slikam po parku gde jedva iko prolazi pomisliće da nisam normalan. Uostalom, mene fotografisanje ne zanima.

Zar covek mora da bude "normalan" (zapravo sto ta rijec uopste znaci i predstavlja uopste mi nije jasno) da bi bio srecan,ili radio neke odredjene stvari koje ga ispunjavaju i zadovoljavaju.A to sto kazes "da ne pomisle da nisi normalan" u mom slucaju to mogu da okace macku o rep...Sramota je i nekako jadno sto se danas u 2022 uskoro godini kod nas za neke najnormalnije stvari ljudi ismijavaju ili govore bas to "da nisi normalan",ali jbg takav smo mi narod i mentalitet.
Siguran sam da i za mene pojedini govore da nisam normalan,jedna od "cudnih" stvari koje radim....sada zima ja navece na biciklu u trenerci i po 2-3 sata voznje/treninga,i po okretima i facama mogu zakljuciti da su takvog istog misljenja,cak i kad zastanem da uslikam nesto,ali opet znam da su to jednostavno "zaostali" ljudi (i mladi i stariji) i iskreno me briga za takvo njihovo misljenje.
Zar bi sada trebao odustati od tako necega sto mi bas podize raspolozenje i uzivanje samo zasto sto su neki potpuni nepoznanici (cak i poznanici,sto jos jadnije) bacili neki negativan komentar,za nesto sto je potpuno normalna stvar i trebala bi biti....

Back