Dikan Domaćin Poruka 4.849 24.08.2007. u 19:25 - Samo za rusofile i srpske domaćine #51 inagadadavida: E, sad..........kasno........vec sam vas stavio na qaru, i tebe i Putina....... Kliknite za proširenje... Прави си амерички сеља онај најгори redneck са заставом Конфедерацији на шоферки.
inagadadavida: E, sad..........kasno........vec sam vas stavio na qaru, i tebe i Putina....... Kliknite za proširenje... Прави си амерички сеља онај најгори redneck са заставом Конфедерацији на шоферки.
Jerry Ropero Poznat Banovan Poruka 7.375 24.08.2007. u 19:26 - Samo za rusofile i srpske domaćine #52 ovaj inagadudlanamga misli da je zanimljiv sa ovim njegovim glupostima
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 24.08.2007. u 19:26 - Samo za rusofile i srpske domaćine #53 Alekasandar3: Човек им ахомосексуалну фиксацију ка мушком аналном отвору... Тражи дечка ваљда... Погрешио је форум. Kliknite za proširenje... ooooooo, Acooo...............nemoj da tugujes........i pored ove dvojice, naci ce se i za tebe mesto............ ..."Koliki mu , ko bukova grana na njega je metno devet vrana udari me laka nesvestica , kad izbrojah kolko ima ptica...." Lj,Moljac
Alekasandar3: Човек им ахомосексуалну фиксацију ка мушком аналном отвору... Тражи дечка ваљда... Погрешио је форум. Kliknite za proširenje... ooooooo, Acooo...............nemoj da tugujes........i pored ove dvojice, naci ce se i za tebe mesto............ ..."Koliki mu , ko bukova grana na njega je metno devet vrana udari me laka nesvestica , kad izbrojah kolko ima ptica...." Lj,Moljac
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 24.08.2007. u 19:28 - Samo za rusofile i srpske domaćine #54 Dikan: Прави си амерички сеља онај најгори redneck са заставом Конфедерацији на шоферки. Kliknite za proširenje... Ma kakva konfederacija......... Vidi ovu lepotu.......suze od srece da ti poteku...... https://video.google.com/videoplay?...65&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=3
Dikan: Прави си амерички сеља онај најгори redneck са заставом Конфедерацији на шоферки. Kliknite za proširenje... Ma kakva konfederacija......... Vidi ovu lepotu.......suze od srece da ti poteku...... https://video.google.com/videoplay?...65&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=3
T tatamata1 Zainteresovan član Poruka 206 24.08.2007. u 22:02 - Samo za rusofile i srpske domaćine #55 ...sad odmori malo...naporan si, bre...mnogo...
José Luis Torrente Ističe se Banovan Poruka 2.477 24.08.2007. u 22:20 - Samo za rusofile i srpske domaćine #56
*BILJA* Buduća legenda Poruka 32.190 24.08.2007. u 22:36 - Samo za rusofile i srpske domaćine #57 José Luis Torrente: Kliknite za proširenje... Ma ima da te poshtujem k'o Sveto pismo (ne citaj Boze, ne veceras)
José Luis Torrente: Kliknite za proširenje... Ma ima da te poshtujem k'o Sveto pismo (ne citaj Boze, ne veceras)
Архангел Iskusan Poruka 5.891 24.08.2007. u 22:57 - Samo za rusofile i srpske domaćine #58 E, ako su to anglosaxonci rekli, onda nema dvojbe...Definitivno su prolupali!