samo za posebne

AllPacino

Zainteresovan član
Poruka
487
pre mozda godinu dana sam upoznao jednu zensku...starija je od mene 4,5 godina...bila je udata pa se razvela...udala se sa 16,17 godina i ima cerku...radi u jednom butiku i ne izlazi tako cesto....mozda dodje kod nas u kafic dva,tri puta mesecno...i to uvek kasno uvece kad zavrsi posao,ostane par sati i ode kuci..nikad je nisam video da izadje sa nekom drugaricom ili sa deckom...uvek dodje sa mladjim bratom...nisam obracao paznju na nju do skora...bila je neka guzva pa je sela za sank...malo smo pricali...i pili...i od tada malo cesce svraca...ponekad i sama...e,sad je problem sto ja pojma nemam sta da radim...svidja mi se nema sta...ali mi nije jasno da li dolazi zbog mene ili mozda sto nema gde ni s kim...yebi ga ako krenem da je muvam mozda promasim...a ne mogu da je skontam sta hoce...doduse nemam iskustva sa takvim kako da kazem razvedenim mamama...pa rekoh mozda ovde ima takvih razvedenih da mi malo objasne razmisljanje takvih zena...i nemoj ovi blentavi da mi sery nesto ko ono sto znaju...treba mi savet samo muskaraca koji su imali takvih iskustava ili zena koje su u toj situaciji...

AllPacino:
pre mozda godinu dana sam upoznao jednu zensku...starija je od mene 4,5 godina...bila je udata pa se razvela...udala se sa 16,17 godina i ima cerku...radi u jednom butiku i ne izlazi tako cesto....mozda dodje kod nas u kafic dva,tri puta mesecno...i to uvek kasno uvece kad zavrsi posao,ostane par sati i ode kuci..nikad je nisam video da izadje sa nekom drugaricom ili sa deckom...uvek dodje sa mladjim bratom...nisam obracao paznju na nju do skora...bila je neka guzva pa je sela za sank...malo smo pricali...i pili...i od tada malo cesce svraca...ponekad i sama...e,sad je problem sto ja pojma nemam sta da radim...svidja mi se nema sta...ali mi nije jasno da li dolazi zbog mene ili mozda sto nema gde ni s kim...yebi ga ako krenem da je muvam mozda promasim...a ne mogu da je skontam sta hoce...doduse nemam iskustva sa takvim kako da kazem razvedenim mamama...pa rekoh mozda ovde ima takvih razvedenih da mi malo objasne razmisljanje takvih zena...i nemoj ovi blentavi da mi sery nesto ko ono sto znaju...treba mi savet samo muskaraca koji su imali takvih iskustava ili zena koje su u toj situaciji...

razvedena mama je isto zena kojoj treba ljubav i razumjevanje i, ah da, sex. samo sto je razvedena mama nesto odgovornija, opreznija, ozbiljnija od vrsnjakinja koje mozda nisu mame. a ta tvoje "razvedena mama" mi se cini kao jedna od takvih. dolazi sa bratom - meni se cini da je povredjena. ako se udala sa 17 i ima dijete i odlucila da se razvede, onda je i jaka. radi, znaci da je odgovorna. ako imas koliko-toliko ozbiljne namjere mozes puno da joj pruzis. mozda si ti taj koji ce da joj vrati povjerenje u ljude i koji ce da stoji rame uz rame sa njom. ako hoces da se "ogrebes za snosku" (pade mi taj izraz na pamet, nekad davno sam ga cula u nekom filmu) onda nemoj da se igras.
eto, ovo ti je moj najiskreniji odgovor...nisam citala tvoje postove niti znam ko si, ipak se nadam da je imala razloga da bas tebi ukaze tu naznaku moguceg povjerenja

Хеј, и разведена мама је жена као и свака друга! Ако ти се свиђа, почни да је муваш, у чему је проблем? А видећеш по њој да ли јој то прија или не!
Па није разведеним женама једини смисао и циљ у животу - поновна удаја! ( Пуј, пуј, далеко било! :lol: ) Чак је често, после брака, развода и свих смарања, женама потребна нека лака, освежавајућа и необавезујућа везица!
...То ја овако из личног искуства... :oops:

E, Pacino,pun si dozivljaja i problema!!! :lol: :lol: :lol:

Slobodno je muvaj, ako muskarac oko zene okolisa, pomislice da je sonja. To sto izlazi sama i eventualno sa bratom, verovatno se razocarala u ljubav i izgubila poverenje u ljude. Najverovatnije dolazi zbog tebe, eto, verovatno joj se na neki nacin dopadas, opustenija je... nije kriva sto ima detence. Verovatno se zaletela a tada je verovala da joj je to ljubav njenog zivota, ne moze i niko nema prava da je osudjuje, ali ona u svakom pogledu vidi kao neku osudu. Pogotovo sto je mlada.

Nastavi prijateljski, za pocetak, ako bas neces direktno, ali videces kasnije da je ona mnogo toplija od "devojaka", iskrenija, neznija... Neka stekne poverenje u tebe, osecaces se kao najvoljenije bice na svetu - mislices da te svi vole. Ma, bices car, veruj mi!

Sto li se premisljas? Mama radi do kasno, nema drustva, ispala malo iz fazona za muvanje... neces valjda da ti se baci u krilo pa da je "skontas sta hoce". Sta imas od toga sto je nemo obozavas sa distance?

tezak je to problem :lol:
evo i ja sam razvedena...i ne mislim se ponovo udavati...ne treba mi decko da me seta, ja setam decu...ne treba mi tata, da mi soli i da resava probleme...
treba mi>da idem s njim u kino
>da vodimo ljubav
>da razgovaramo
>da me nasmeje, povremeno :wink:
eto, pa ti vidi, ta tvoja je verovatno totalno drugacija :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam ni razvedena, ni mama, ni muskarac.
Ali postoji neko zensko "sesto" culo....
i veruj mi, uvek kada se oslonis na intuiciju, neces pogresiti....
Budi malo sigurniji...pa pobogu, ima tamo jos kafica, ne sluzite samo vi kafu ili sta ja znam :)
Srecno!
:D

SINDI, izvini što pitam, a zašto si uklonila fotku sa profila? :D
Ako ti ne smeta da vodiš ljubav sa jednim zagorelim i samo malo mlađim momkom od sebe, javi se...
pa da se seksamo! :D

JAO SINDI POMAGAJ... :D
hormoni rade kao ludi...
to je možda zbog injekcije...
ne mogu ni da sedim kao čovek... :D
svo mi dupe izbušiše...
liči na kanticu za zalivanje... :D

Izokola joj se predstavi kakav si (to si vec naceo - sa razgovorom). Direktno joj kazi sta ocekujes od veze.
Pogledaj je u oci i najdirektnije joj kazi sta osecas, a ne nama (ne muvas nas, vec nju). Naravno ogradi se i reci da je sve to vezano za to koliko si je do sada upoznao i da u to smislu mislis da bi vredelo da se, bez nekih velikih obaveza, bolje upoznate.

Ovako ako se kockas i natezes sa svakim korakom i odugovlacis... pa nikada nista neces postici!

Jedna od prednosti iskrenosti i direktnog pristupa: recimo da si sve pogresno protumacio (njenu zainteresovanost itd.) - mozda joj ovako skrenes paznju na sebe - da te posmatra na drugi, tebi odgovarajuci, nacin.
...

Back