AllPacino
Zainteresovan član
- Poruka
- 487
pre mozda godinu dana sam upoznao jednu zensku...starija je od mene 4,5 godina...bila je udata pa se razvela...udala se sa 16,17 godina i ima cerku...radi u jednom butiku i ne izlazi tako cesto....mozda dodje kod nas u kafic dva,tri puta mesecno...i to uvek kasno uvece kad zavrsi posao,ostane par sati i ode kuci..nikad je nisam video da izadje sa nekom drugaricom ili sa deckom...uvek dodje sa mladjim bratom...nisam obracao paznju na nju do skora...bila je neka guzva pa je sela za sank...malo smo pricali...i pili...i od tada malo cesce svraca...ponekad i sama...e,sad je problem sto ja pojma nemam sta da radim...svidja mi se nema sta...ali mi nije jasno da li dolazi zbog mene ili mozda sto nema gde ni s kim...yebi ga ako krenem da je muvam mozda promasim...a ne mogu da je skontam sta hoce...doduse nemam iskustva sa takvim kako da kazem razvedenim mamama...pa rekoh mozda ovde ima takvih razvedenih da mi malo objasne razmisljanje takvih zena...i nemoj ovi blentavi da mi sery nesto ko ono sto znaju...treba mi savet samo muskaraca koji su imali takvih iskustava ili zena koje su u toj situaciji...