samo za domaćice

Jao, pače, opet su sve pogrešno razumeo :lol:
Ne osuđuje niko to što svaka žena (a i muškarac, ali ne sme da kaže) ume da uradi, nego što se a.vesićki učinilo (vreujm, mada ne posećujem te topike, osim kad se prevarim) da se samo o tome priča i da se tako uspostavlja skala vrednosti. Što je najneverovatnije - u odnosu ženske prema ženskoj (bolja je ako ume, kao da sve ne umemo).
Znači, reč je o smaranju na forumu,
a ne o odbacivanju domaćica (sve smo, samo nekim se može da budu i još nešto sem toga, to je cela razlika) od strane tamo nekih nafuranih...
i naravno da je riba,
ali ti to nikada nikome ne bi priznao
misliš da si najženstveniji ovde :wink:
E, Pače; Pače...nećeš ovde naći neku koja će ti roditi šestoro...:mrgreen:

da se priključim beti u svoju odbranu ..he he ,, patak dušo ne kapiraš.. čovek je sposoban za mnogo toga ..tu ne spadaju svakodnevne obaveze koje nisu potreba već rutina kojoj ne treba davati značaja-----ali to sam već naaaapiiiiisssssaaaala,,, to mu dodje kao lepotica koja se ponosi svojom lepotom a nije zaslužna za istu ...dakle nešto se mora a može biti i neizbežno ... aj sad da vam svima objašnjavam kako volim dobre parfeme--a ko ne voli? idem na depilaciju i ceo dan mi noge pod upalom ,,iijjjaaaauuuuuu jel se sekirate ? kupila nove farmerice ---sledeći korak,, ajd da otrčim do komšinice kao ona do mene kada se ponovi ,,, neke situacije su toliko normalne i dešavaju se svima ... a ko misli da seerem -- takvom zavidim na običajnosti svog života ....
fala beti sestro što me odbrani i da jesam riba pa ti patak crkni :D

Da,da ovo što sam ovde pročitao je stvarno primer za toleranciju i razumevanje.

Kako sejete tako bi trebalo i da vam se vrati....
Usko i isključivo posmatranje na vrednosti...
Npr. glupe sekretarice ili direktorove fufe, ambiciozne ženske koje se šalju svuda (pusti nek rinta kad hoće).

Ma patak nema pojma kako da stisne radnika da ostane duže na poslu ili da iskoristi ženu da smiruje i upravlja sa više njih (kao fol drugarice).Šta sve može 100g kafe....

sada prelazimo na temu ;mišljenje pojedinih kompleksaša ,,, mrzeti žene svakakvog karaktera ,, ako je obična --znači ponižavati ,,ako vredi -- ne dozvoliti da mnogo vredi ,, ako je kreativna -- ne davati tome značaj ,, ako je pametna --ismejavati ,, ako je lepa -- znači fuksa ,, ako je ruzna -- kriviti nju ,, ako ima lovu --pitati se koji je to jadnik stradao ,, ako je siromašna -- koristiti njenu bedu ,,
najbolje bi bilo da žena ne razmišlja ,,jer može da pogreši a to se njoj ne bi oprostilo

Žene su izuzetno loša stvorenja kada ne vole:
-puna kompleksa, mržnje, pakosti, cinizma, oholosti, lukavosti, degradacije,iživljavanja,prebacivanja krivice.

Sa druge strane kada vole su izuzetno poštovanja vredna stvorenja:
-mnogo požrtvovanja, ljubavi, emocija, razumevanja, snalažljivosti , mudrosti, snage.

Komparativno u odnosu na muškarce , kada ne vole žene su izuzetno nekvalitetne (skoro kao muškarci koji nisu kreativci,destruktivci).

Ovo može da se protumači kao da žene svu svoju kreativnost kanališu kroz ljubav, i ono što preostane kroz ostale oblike.
Sa druge strane žene koje vole su mnogo kvalitetnije od muškaraca jer su i emotivno punije, požrtvovanije, praktičnije , razumnije, organizovanije,mudrije.
----------------------------------------
Kako posmatrati nove žene koje su »relativisti« i sa rezervom unose svoje angažovanje u emotivne veze.
Pametnije ili siromašnije?
-1 stav-
Živeti, i u strahu od neželjenih situacija pretvarati ljubav u oprezno uživanje (osakaćeni hedonizam) onima koji žive produhovljeni iskrenim davanjem i primanjem ljubavi (i žrtvom, jer žrtva čini ljubav vrednijom, a težnja većom) izgleda kao penzionerski turnir u fudbalu, igra koja liči i pruža užitak ali je bleda senka onog pravog.Ipak ti površni hedonisti ljubavi se teše i zavaravaju da u njihovom kvantitetu leži vrednost (naročito u odnosu na one koji zbog nekomunikativnosti ili viših standarda nemaju nikakvo ispoljavanje ljubavi i kreativnosti kroz ljubav).
U ovom slučaju imaju pokriće za svoj »ljubavni« snobizam i gordost, ali u odnosu na one koji dišu punim plućima u većini slučajeva ostaju praktični, taktičari , profesionalci koji ne trče ni metar više nego što treba i sve što rade rade zato što tako treba.
Zato oni koji dišu punim plućima imaju i ograničenje (gde je plus, tu je i minus) , a to je da ne mogu odigrati puno utakmica, Tako je to kad se igra srcem.
Odavde bi mogao da se izvuče zaključak da je bolje sklapati brakove dok su ljudi mladji i manje iskusni , a iskustvo uzimati od starijih koji poznaju i svoje i tudje….

-2 stav-
Čim se kreativnost ispoljava na više planova , energija se troši na više polja pa pojedinačno po polju opada.
Tako zbog, vremena, obaveza, umora, manje kreativne energije, ljubav postaje sekundarno polje.
Dali ovako ispoljena kreativnost isto pozitivno deluje na ženske osobe. Samopouzdanje je više, ali posao nije uvek kreativan i to se oseća kroz varijacije sreće kod ovakvih osoba. Nestalnost kreativnog ispoljavanja deluje vrlo negativno na ljude.Tu je ovako ispoljena kreativnost manje efektivna i poželjna od ljubavi. Pruža manju snagu od ljubavi to je sigurno…
Sa druge strane u početku dok se još ispoljava , poslodavac obično primeti negativne osobine (za posao one su prednost u nekim trenucima) i tada te osobine postanu sastavni deo poslovnih obaveza….
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
Nije mi cilj bio da vam ovde pred forumskim publikumom kažem da se iz vašeg posta vidi da se kreativno neispoljavate ili niste takve uopšte.

P.S.Inače što se mene tiče da skratim ogranak teme o tome da li svako želi da bude direktor ili ne, nekoga direktorsko mesto ispoljava kao kreativca (moć je očigledna , a kreativnost nije uvek pratilac takvih pozicija) , a nekoga ne. U svom kratkom radnom veku sam bio i direktor svoje jedinice i odbio direktorsku poziciju celog sektora (zbog politike samo ti potpiši , a mi ćemo odredjivati gde idu parice).

P.S.Inače što se mene tiče da skratim ogranak teme o tome da li svako želi da bude direktor ili ne, nekoga direktorsko mesto ispoljava kao kreativca (moć je očigledna , a kreativnost nije uvek pratilac takvih pozicija) , a nekoga ne. U svom kratkom radnom veku sam bio i direktor svoje jedinice i odbio direktorsku poziciju celog sektora (zbog politike samo ti potpiši , a mi ćemo odredjivati gde idu parice).[/quote]

Gde radis?

ma nema svrhe, Vendi...Patak je forumski fantom....pocinjem da mislim da je on zapravo neki mutirani program ili virus...
mislim, stalno isto, ko da je programiran....ne snalazi se bas najbolje sa jezikom...nikad nista spontano i licno, ko masina yebote...
mozda je bio program za izracunavanje menstrualnog ciklusa pa se otrgao kontroli i sad bi da nam vrati za svaku ovulaciju, trajanje krvarenja i neplodne dane?

kome je pobegao Patak, priznajte?

Vendi9:
P.S.Inače što se mene tiče da skratim ogranak teme o tome da li svako želi da bude direktor ili ne, nekoga direktorsko mesto ispoljava kao kreativca (moć je očigledna , a kreativnost nije uvek pratilac takvih pozicija) , a nekoga ne. U svom kratkom radnom veku sam bio i direktor svoje jedinice i odbio direktorsku poziciju celog sektora (zbog politike samo ti potpiši , a mi ćemo odredjivati gde idu parice).

Gde radis?[/quote]

sigurno neka nevladina humanitarna organizacija

Sada radim za sebe.

Elektronsko obezbedjenje, video nadzor, telekomunikaciona oprema, računari, zaštita podataka.
I još po nešto nekad za prijatelje....

Ovo što sam naveo meni liči kao neuspeh, ali u zemlji u kojoj se prodajom gotovog sistema može najviše zaraditi, bez da vas neko zaj...bava u veliki i mali mozak, bilo je jedno od poželjnih rešenja koje sam mogao doseći bez pozivanja veza i politike...

Back