Samo za dokone: Odevna kombinacija DANAS

Nemojte nečiji muž ili momak da me proklinje.
Jedan od mojih hobija je sklapanje outfita.
Prvo poslažem na krevet, pa gledam i tražim greške.
Od sad mogu to i da zabeležim u FOTO obliku.
Ja jednom...
Ako bude slab odziv, onda više neću.
Pogledajte prilog 1556161
Svaka čast za otvaranje teme, jako mi se sviđa.:klap:Simpatična mi je ova tvoja kombinacija, Što je to sa cvjetićima, marama ili šal? Jako mi se sviđaju. Koliko je dugačka suknja, je li do koljena? Cipele se ne vide cijele, no koliko mogu vidjeti to su mokasinke? Iskreno, nisu mi baš nešto, mislim da bi lakirane crne balerinke ili crne cipele na štiklu bolje išle. Čini li se to meni ili se u cipelama vidi crvena čarapa? Meni crvene čarape ne idu u ovu kombinaciju, puno bolji izbor bi bile najlonke boje kože.
Kaiš/pojas ne čuči baš... ali neka bude protiv uroka. :D

Pogledajte prilog 1556567
Blazer, majica i naočale su pun pogodak.:ok: Boja blazera mi se jako sviđa. Slažem se za pojas, baš se ne uklapa. Sorry ali dezen na hlačama mi je katastrofa, liče mi na pidžamu a prva asocijacija kad sam vidio sliku bile su pločice u kupaoni moje pokojne babe, ona je imala u kupaoni pločice sa skoro istim dezenom. Cipele sam iskomentirao gore pa se neću ponavljati.
 
Krevet otpada jer na njemu nema šta nema tokom pakovanja.
1717275803557.png
 
Pošto si tako sklon kritici baš bi me zanimalo da vidim.
Sklon sam kritici ali kritiku znam i primiti, naravno ako je dobronamjerna i konstruktivna.
Krevet otpada jer na njemu nema šta nema tokom pakovanja.
Pogledajte prilog 1557479
Sviđa mi se ovo, pogotovo leopard print. Je li to sa leopardom suknja ili hlače? Jedino bih torbicu izbacio, ne sviđa mi se zmija na njoj, a i čuo sam da ima neko modno pravilo da dva različita životinjska printa ne idu zajedno.
 

Back
Top