- Poruka
- 73.704
Ala je opis ko da sam neki gej.pe.d.er.Za tebe znam da si lepa i moderna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ala je opis ko da sam neki gej.pe.d.er.Za tebe znam da si lepa i moderna...
Svaka čast za otvaranje teme, jako mi se sviđa.Nemojte nečiji muž ili momak da me proklinje.
Jedan od mojih hobija je sklapanje outfita.
Prvo poslažem na krevet, pa gledam i tražim greške.
Od sad mogu to i da zabeležim u FOTO obliku.
Ja jednom...
Ako bude slab odziv, onda više neću.
Pogledajte prilog 1556161
Blazer, majica i naočale su pun pogodak.
Mnogo puta pišem na muškima temama, a obzirom da i muškarci moraju da se obuku, DOBRODOŠAO!Volim ja tako iskomentirati i "secirati" odjevne kombinacije, hehe.
@UltraBasic, jel smijemo i mi muški stavljati svoje kombinacije na ovoj temi?
E, to mi je rekla još jedna osoba, a želim samo da budem kulturna. Dakle obrazovanje i kultura su GEJ. Hej, hej!Ala je opis ko da sam neki gej.pe.d.er.![]()
Pošto si tako sklon kritici baš bi me zanimalo da vidim.Volim ja tako iskomentirati i "secirati" odjevne kombinacije, hehe.
@UltraBasic, jel smijemo i mi muški stavljati svoje kombinacije na ovoj temi?
a dje su gace i grudnjak..Nemojte nečiji muž ili momak da me proklinje.
Jedan od mojih hobija je sklapanje outfita.
Prvo poslažem na krevet, pa gledam i tražim greške.
Od sad mogu to i da zabeležim u FOTO obliku.
Ja jednom...
Ako bude slab odziv, onda više neću.
Pogledajte prilog 1556161
Sklon sam kritici ali kritiku znam i primiti, naravno ako je dobronamjerna i konstruktivna.Pošto si tako sklon kritici baš bi me zanimalo da vidim.
Sviđa mi se ovo, pogotovo leopard print. Je li to sa leopardom suknja ili hlače? Jedino bih torbicu izbacio, ne sviđa mi se zmija na njoj, a i čuo sam da ima neko modno pravilo da dva različita životinjska printa ne idu zajedno.Krevet otpada jer na njemu nema šta nema tokom pakovanja.
Pogledajte prilog 1557479
Auuu,...ko bi mene ovako skockao, taj mi ICH ne misli dobro.
Zavisi koji stil odjevanja voliš ?Nešto mislim, i da smislim šta da obučem, i da imam vremena da ovako opeglam, posložim i slikam, na kraju bih se predomislila i obukla nešto levo, a aksesoare bih dodavala u hodu. A volim da gledam Pinterest ideje za oblačenje, i kažem, i ja ću tako, i nikad ne uradim.
Šta će joj ova krpetina oko vrata?Ovako nesta dali vam se dopada ?
Kao konobarica iz soc-komunističkih hotelskih restorana.И кошуљче уско у уску сукњу гурнуто...
Awww, meni je ovo jako slatko. A i djevojka je pravi bombončić.
I ovo mi se sviđa.