samo sexy

hvala ti što si to podelila sa nama, inače ne znam šta bih..obožavam ovakve ulaske na teme, u velikom stilu.

- - - - - - - - - -

hvala na tumačenju, samo da razjasnimo- msm da ne postoji idealno ljudsko biće, pa tako ni neki tip. Nemam strah da me ,,zadovolji" a, nešto mi udaja nije u godišnjem planu i programu ((:
ipak, opširan odgovor si napisao, cenim trud.

- - - - - - - - - -

pif pa trebao si je zbuniti, npr bar pinča da si imao :lol:
ili nisi ustvari, bolje je ovako

Ok, mislio sam da zelis da razjasnis traumu od snova koji te opterecuju...ali, ako znas sta ti je to je najbolje...

e, ja umalo da bacim peglu svaki put kada sretnem jednog napucanog tipa, sve ono u fullu, kako šeta maltezera..
nije problem u maltezeru, nego što nikako ne mogu da spojim tu građu, taj mačizam, taj stav sa takvim ljubimcem..
sinoć sam imala noćnu moru, sanjala sam nekog isto napucanog mačistu kako šeta pomeranca :confused:
šta mislite o muževnim tipovima koji za ljubimce imaju patuljaste rase pasa, konkretno ove džepne, poput igračaka?
kažem ja sebi, da je prošetao krokodila, nekog gabaritnijeg psa, ma i kornjaču..bilo bi mi lakše..
zašto ljis?
-zato što želim da čujem da li bi to uticalo na vas u smislu divnoooooooooooo ili fuuuuuuuuuuuuj /ženski zpol/
- kakve vi ljubimce šetate, ako ih imate i hvatate li ženske na tu foru?
drugari, pomozite mi da se rešim ovih frustracija, posle sna o pomerancu msm da mi spasa nema :sad2:
Inače, ja imam samo zlatnu ribicu, nije da je ne šetam (((:

Pa to mozda znaci da voli zene sitnijeg formata :D
Lakse za rukovanje;)

u pravu je strvina, iako je moderator na ljisu

:lol: protežiraš modlu, a ne rase pasa :rotf:

- - - - - - - - - -

Pa to mozda znaci da voli zene sitnijeg formata :D
Lakse za rukovanje;)

možda, ne znam kada malo porazmislim o tome, imam utisak da je sve glomazno u životu furao, dok se nije oteo..patike 2 br veće od starijeg brata, dnevnu sobu koja je tolika da nikada ne bude popunjena osim za slaavu i uvek poluhadna, shodno tome i vaginu koja je bila velika, te je nije osetio taj neki..
mora da ni ceo čips ne ume u usssta da stavi, nego sakuplja one odlomljene komaade ili preferira kiki riki

e, ja umalo da bacim peglu svaki put kada sretnem jednog napucanog tipa, sve ono u fullu, kako šeta maltezera..
nije problem u maltezeru, nego što nikako ne mogu da spojim tu građu, taj mačizam, taj stav sa takvim ljubimcem..
sinoć sam imala noćnu moru, sanjala sam nekog isto napucanog mačistu kako šeta pomeranca :confused:
šta mislite o muževnim tipovima koji za ljubimce imaju patuljaste rase pasa, konkretno ove džepne, poput igračaka?
kažem ja sebi, da je prošetao krokodila, nekog gabaritnijeg psa, ma i kornjaču..bilo bi mi lakše..
zašto ljis?
-zato što želim da čujem da li bi to uticalo na vas u smislu divnoooooooooooo ili fuuuuuuuuuuuuj /ženski zpol/
drugari, pomozite mi da se rešim ovih frustracija, posle sna o pomerancu msm da mi spasa nema :sad2:

Ti maltezeri nisu namenjeni frustriranim ženama koje šetaju gradom s peglom u ruci i gledaju kog napucanog tipa bi prvog gađale. :mrgreen:

Namenjene su osećajnim lepoticama koje će oduševljeno da se sagnu, pomiluju kuče i usput pokažu gaćice komentarišući kako je kuče lepo. :cool:

zašto ljis?

:lol:

Pas se bira prema lifestyle danas i nije njegov vec njen, najbolje ti je okreni glavu kad ga sretnes :D

Oni koji nemaju veliki stan sigurno neće velikog psa da uglave tu.
A ono što je sigurno veličina rase ne govori ništa o dotičnima...
Male rase su takođe okej.
Ono ja nikad ne bih mogao da imam psa i to realno nije za mene.

Vidi ovoga sto ozivljava 5 godina staru temu.

Tako je petunijice, slazem se, nabildovani samo dogo argentino i pitove, da se bore sa psima i izmedju sebe - mislim, zasto li su bildovali ako nece da se oprobaju ko je jaci??

U ring ako imaju mooda mada kruze price da su im od hemije nestala jaja pa eto zasto se seta maltezer i zasto se drze za rucice sa ostalim muskarcima.

vaši snovi su baš lepi i praktično introspektivni, imaju poruke za vas

ja recimo sanjam da sam dobila na poklon luksuzni poslovni prostor u kome nema žive duše, da u njemu živim, ali već prvog dana sam ubila bivšeg vlasnika, zamotala ga u najlon foliju i potopila u đakuzi sa ledom da ne počne da smrdi. a onda se iselila iz zgrade. hoću reći, dinara se nisam ovajdila od cele operacije

Back