Само се ти извињавај, Тадићу!!!

Upravo tako. Svak ima svoje misljenje, posebno kada je politika u pitanju. Problem nastaje kada neko nedemokratskim putem hoce da izgura svoje.

problem nastaje kada se ljudima nalepe etikete pa na osnovu toga zaleti u priču koja ne mora imati vezesvezom.

kaka vam bre dole ne uspeva da se rešite zaostataka iz devedesetih, kako onog ponovo izabraste i to u prvom krugu? :roll:

pa vidim da blagonaklono gledas na SRS i DSS koji se zalazu za takvu politiku

Tacno. Ali nisam slijep da sve sto DS uradi smatram losim, lopovskim, izdajnickim itd.
Licno imam i svoje privatne, vise emotivne simpatije prema G17+ (ali ih nikada ne bih glasao) koji su npr jedina stranka koja je novcano podrzala kampanju za NE svojevremeno na referendumu u Crnoj Gori. Pored svih patriota i evropejaca...Svak ima nesto dobro i nesto lose, samo smo previse ostrasceni da bi vidjeli mane kod svojih lidera i vrline kod tudjih.

ma ok, ali zašto je tebi toliko bitno kako i koliko su se srbi osramotili tokom devedesetih?

zar stvarno misliš da je tvoje dvorište baš čisto?

Ja se svog dvorista nestidim,ali ako mi ga neko prlja svojim budalastim idejama,suludim postupcima,nepotrebnom mesanju......a nije u stanju da sredi sopstveno koje mu je uzgred iz godine u godinu sve manje.

problem nastaje kada se ljudima nalepe etikete pa na osnovu toga zaleti u priču koja ne mora imati vezesvezom.

kaka vam bre dole ne uspeva da se rešite zaostataka iz devedesetih, kako onog ponovo izabraste i to u prvom krugu? :roll:

U subotu vece sam krenuo iz Bg, u nedelju ujutru bio u Nk da bih glasao protiv njega. Isto vece, na zeleznickoj stanici u Pg gledam vatromet koji oznacava "pobjedu"...i sta da radim? Ujutru na predavanja i to je to..

Tacno. Ali nisam slijep da sve sto DS uradi smatram losim, lopovskim, izdajnickim itd.
Licno imam i svoje privatne, vise emotivne simpatije prema G17+ (ali ih nikada ne bih glasao) koji su npr jedina stranka koja je novcano podrzala kampanju za NE svojevremeno na referendumu u Crnoj Gori. Pored svih patriota i evropejaca...Svak ima nesto dobro i nesto lose, samo smo previse ostrasceni da bi vidjeli mane kod svojih lidera i vrline kod tudjih.

pa ti samim tim sto blagonaklono gledas na SRS i DSS ti gledas i na njihovu politiku sankcija i izolacije,posto se za takvu politiku zalazu ,a ako zbog toga gledas na G17+ on sa simpatijama onda nemoj,posto su oni bili za samostalnu Srbiju isto kao i ja i navijao sam za DA na tom referendumu,a ti se ugledaj na vecinu gradjana Crne Gore koji su izabrali put u Evropu a ne sankcije i izolaciju i nemoj da podrzavas ove koji se zalazu za to kod nas!

pa ti samim tim sto blagonaklono gledas na SRS i DSS ti gledas i na njihovu politiku sankcija i izolacije,posto se za takvu politiku zalazu ,a ako zbog toga gledas na G17+ on sa simpatijama onda nemoj,posto su oni bili za samostalnu Srbiju isto kao i ja i navijao sam za DA na tom referendumu,a ti se ugledaj na vecinu gradjana Crne Gore koji su izabrali put u Evropu a ne sankcije i izolaciju i nemoj da podrzavas ove koji se zalazu za to kod nas!

dajmolimte, ko će te posle ovoga shvatiti kao ozbiljnog sagovornika? :dash:

sa milom u evropu? :rotf: :rotf: :rotf:

pa ja se zbog dece i borim da ne dodje vise unistiteljsko-izolacionisticka politika na vlasti,u zbog tvog deteta i zbog svacijeg,da ne mora ni jedno dete da trpi bedu,sankcije,izolaciju,da bezi od bombi na selo,ili ona koja nemaju selo da se kriju po zagusljivim podrumima umesto da se igraju i uzivaju u detinjstvu,zato sto vi ne brinete o vasoj deci vec ste zaslepljeni politikom "kavvovac,kavvobag,vivovitica" koja nam je toliko zla nanela i zbog koje smo toliko ispastali,a ja Srbiju kroz 10 godina vidim ako stabilnu drzavu koja je clanica EU i u kojoj gradjani normalno zive,a ne kao izolovanu,i unistenu bombama kao sto je bila dok je SRS bio na vlasti!
a prestani ti da budes bolid i razmisljaj svojom glavom i misli na svoju decu

Nemoj samo ti da se boris za moju decu..
to svakako ne moze covek kome je svaka treca rec floskula "unistiteljsko-izolacionisticka", APSOLUTNO ni ne znajuci sta ona znaci....
a posebno zbog toga sto je recena na POTPUNO pogresnoj adresi.
Koliko ja znam a i ti bi trebalo to isto da znas, taj pridev se najvise moze prilepiti VASIM buducim koalicionim partnerima, iliti clanici socijalisticke internacionale, dakle proramski , vama najblizoj partiji...
Takodje, navditi kao smesno(ili kao zalosno) neciju govornu manu, mnogo vise govori o tebi, i tvom plitkom mozgu koji ne moze da smisli nijedan valjan argument za sve gluposti koje ovde iznosi.
a po pitanju bombi, citiracu OPET(sve dotle dok ne naucite da mislite svojom glavom, znaci da ce biti mnogooooo ovakvih kopiranja, ali imam ja strpljenja):
Jednog dana u tvoju spavacu sobu useli se novi stanar, stavi novu bravu na vrata, i kaze da je soba njegova.
To obrazlozi time, sto je kada si ti bio na putu, izvesno vreme proveo u tvojoj sobi, sa tvojom zenom.
Ja sam sasvim siguran da ti neces podleci rusiteljsko-izolacionistickim metodama, te ces normalno coveku pruziti ruku, priznati da je soba njegoa, i jos tesno saradjivati s njim, uredno pustajuci svoju zenu da spava u toj sobi.:)

PS:Nisam u tvom komentaaru video NIJEDAN argument, sem unistiteljsko-izolacionisticke floskule, bez ikakvo utemeljenja, koja ce imalo pobiti sve ono sto sam napisao.
Znaci ti sam tako znas da pises?POKUSAVAJUCI da skrenes temu, ili pokusavajuci da vredjas?

Nisi shvatio poentu. Za tebe su stvari crno-bijele, za mene nisu.

Ne znam koga si pomesala sa VI - MI,al nema veze.
A sta se ciscenja tice,svakako se "potrudite" da ga konacno ocistite po vasoj meri ma koliko na kraju bilo malo i tesno.

te zlobne aluzije na površinu srbije su u radikalskom stilu, i oni stalno plaše kako će nam koznako smanjiti zemlju.

ne živim u strahu i nemam lepo mišljenje o ljudima koji se hrane svojom zlobom (mislim na one koje zabavlja ih ideja da je drugima lošije nego njima)

te zlobne aluzije na površinu srbije su u radikalskom stilu, i oni stalno plaše kako će nam koznako smanjiti zemlju.

ne živim u strahu i nemam lepo mišljenje o ljudima koji se hrane svojom zlobom (mislim na one koje zabavlja ih ideja da je drugima lošije nego njima)

Nema nikakove zlobe,jednostavno realno se gleda na ono sta se desavalo,sta se desava i lako ti je zakljuciti kako ce zavrsiti.

Drzi covjek apsolutnu vlast, opozicija ponekad napusti sjednicu u znak protesta i to je to. Nije jednopartijski sistem na snazi u Crnoj Gori, vec kult licnosti...

vidim da ruski model radi na svim nivoima, kao da ga putin učio.

nemoj sa ovim youngom da se upetljavaš u diskusiju, njemu je moli evtopski politčar. verovatno ga više niko u rillajfu ne shvata ozbiljno pa ovde malo kompenzuje. :roll:

још један доказ зашто Млађо треба на пањ

Back