pa ja se zbog dece i borim da ne dodje vise unistiteljsko-izolacionisticka politika na vlasti,u zbog tvog deteta i zbog svacijeg,da ne mora ni jedno dete da trpi bedu,sankcije,izolaciju,da bezi od bombi na selo,ili ona koja nemaju selo da se kriju po zagusljivim podrumima umesto da se igraju i uzivaju u detinjstvu,zato sto vi ne brinete o vasoj deci vec ste zaslepljeni politikom "kavvovac,kavvobag,vivovitica" koja nam je toliko zla nanela i zbog koje smo toliko ispastali,a ja Srbiju kroz 10 godina vidim ako stabilnu drzavu koja je clanica EU i u kojoj gradjani normalno zive,a ne kao izolovanu,i unistenu bombama kao sto je bila dok je SRS bio na vlasti!
a prestani ti da budes bolid i razmisljaj svojom glavom i misli na svoju decu
Nemoj samo ti da se boris za moju decu..
to svakako ne moze covek kome je svaka treca rec floskula "unistiteljsko-izolacionisticka", APSOLUTNO ni ne znajuci sta ona znaci....
a posebno zbog toga sto je recena na POTPUNO pogresnoj adresi.
Koliko ja znam a i ti bi trebalo to isto da znas, taj pridev se najvise moze prilepiti VASIM buducim koalicionim partnerima, iliti clanici socijalisticke internacionale, dakle proramski , vama najblizoj partiji...
Takodje, navditi kao smesno(ili kao zalosno) neciju govornu manu, mnogo vise govori o tebi, i tvom plitkom mozgu koji ne moze da smisli nijedan valjan argument za sve gluposti koje ovde iznosi.
a po pitanju bombi, citiracu OPET(sve dotle dok ne naucite da mislite svojom glavom, znaci da ce biti mnogooooo ovakvih kopiranja, ali imam ja strpljenja):
Jednog dana u tvoju spavacu sobu useli se novi stanar, stavi novu bravu na vrata, i kaze da je soba njegova.
To obrazlozi time, sto je kada si ti bio na putu, izvesno vreme proveo u tvojoj sobi, sa tvojom zenom.
Ja sam sasvim siguran da ti neces podleci rusiteljsko-izolacionistickim metodama, te ces normalno coveku pruziti ruku, priznati da je soba njegoa, i jos tesno saradjivati s njim, uredno pustajuci svoju zenu da spava u toj sobi.
PS:Nisam u tvom komentaaru video NIJEDAN argument, sem unistiteljsko-izolacionisticke floskule, bez ikakvo utemeljenja, koja ce imalo pobiti sve ono sto sam napisao.
Znaci ti sam tako znas da pises?POKUSAVAJUCI da skrenes temu, ili pokusavajuci da vredjas?