Samo prijatelji? (molim za pomoc)

Tvoj potpis kaže da smo svi "a little insane". Suština moje poruke je u tome što ti poručujem da si luda, i da je deo tvoje ludosti u tome što nam zavidiš na tako nečemu.

znaci, ipak da promenim potpis u: It's true, I'm a little ( a lot ) insane..? :D
a sto se tice toga sto vam zavidim....pa sta cu...takva sam....jednostavno, ne mogu da se usaglesim sa vama...to nije nesto sto se lako menja....
 
OTIMACINA :)) To je divna disciplina pogotovu ako ta neka prevrce ocima... Sta te briga sto su zajedno, sta ti je on, a sta ona pa da sad tu imamo neke price tipa e on je u vezi? Pa sta ako je u vezi? Zabranjeno zakonom jel da???? Medjutim od ozbiljne veze sa njim nista, a i glupo bi bilo, ipak ste jos u tim ludim godinama.. E, pa kad su lude, luduj, zezaj se, sta te briga, udaraj mu ceznju, nju pravi ljubomornom... Nije ni on siguran sta hoce sa tobom, suvise si mu vise od drugarice, ali manje od devojke za vezu... Nije to nista cudno, ima takvih primera koliko god... Nego ti se malo zezaj, pa se smuvaj sa nekim njegovim drugom, cisto da ga nerviras... Uzivaj, te godine se nikad nece vise vratitit :P

Slazem se! Sad nije vreme za ozbiljne veze,nervozu,drame... MLADI SMO I TREBA TO DA ISKORISTIMO,MAKSIMALNO! ;) :D :D :D
 
Sa mnom ide u razred jedan izuzetan momak,s kojim sam od prvog dana skole u jako dobrim odnosima.Uvijek je govorio za mene da sam mu najduhovitija,da sam pravi zmaj,samo sa mnom od cura se sali na drugaciji nacin :zper: ,hvali moj izgled,cesto mi se javljao na fb(dok sam ga imala),trazio moj msn,zvao me da izadjem sa njim i njegovim muskim drustvom,voli da ga masiram.....:D
+ sto smo jednom pricali kako je bezveze biti sa nekim iz razreda a on rekao pred 15 ljudi da samo zato nije sa mnom :mrgreen:

Problem je sto on ima curu vec nekoliko mjeseci,koja je jako ljubomorna.
Isli smo zajedno slaviti 1. maj,i ona je bila tu,i stalno je kolutala na mene ocima(iako me zna samo iz vidjenja :eek:),a kada smo isli na vikendicu,pricao je sa mnom u busu( a sjedio pored nje),i obracao mi se kada ona nije bila u blizini(i namignuo mi :manikir: :rumenko: )

Svidjam li mu se?Da li imam dovoljno osnove da pokusam da ga osvojiim i zeznem njegovu trenutnu vezu?

Molim vas,ne zezajte se vec me posavjtujte.Hvala unaprijed :worth:

moram cesce da dolazim ovde...

Ako se svidjate jedno drugom sta cekas...
Kreci u osvajanja kao Napoleon Bonaparta,samo pazi da se ne sapletes.
A za tu njegovu....to necu da komentarisem :lol:
Slobodno otimaj,samo nemoj to da radis drugaricama...ovako ko **** ostale.
 
Uopste mi se ne svidja sto svuda pokusavas da do iznemoglosti naturas svoje stavove i automatski pobijas one od ostalih korisnika na svakoj,ali svakoj temi.Necu da idem vise u off,toliko.

Bravo Snikersu, ovo je drugi put da se s tobom oko nečega složim. Prvi put je bio na temi o gejevima.

Samo bih zamolio ove koji misle da rasturanje nek veze nije neki loš čin, da zamisle ovo:

U vezi ste, imate dečka ili devojku, i onda neko sa strane dodje i rasturi vam vezu. Kako biste se osećali?

tako je FashionGirl93,dobices rep za ovo...


`Filozofe`-to je OK sa jedne strane sta ti mislis,i evo ponavljam 5. put-ja sam ljude pitala za misljenje da li da se potrudim oko njega,jer kontam da bi on nju mogao da ostavi.Jasno sada? :roll:
Svi smo mi razliciti,a moje misljenje je da AKO TEBE TVOJA DJEVOJKA VOLI,NIKO TI JE NECE PREOTETI NITI RASTURITI VASU VEZU-100 % :mrgreen:

:bye:
 
911s [SK];14923880:
Ako ćeš da živiš još tri godine onda se slažem sa tobom.
Ti znači očigledno prvo sebe ne ceniš. :neutral: Ih što bi voleo da vama neko preotme devojku. Da vidim vas šmekere kako bi kukali da vama devojka zavali qrčinu i ostavi vas ili prevari više puta sa nekim drugim.

Svaka čast, brate. Ne mogu da verujem, razmišljaš potpuno isto kao i ja... dobro si odgovorio ovim licemerima. Istina, onaj ko razmišlja na takav način ne ceni sebe, prvenstveno. To je ta gubitnička filozofija. Pa se vi sad ljutite koliko hoćete.
 
Poslednja izmena:

Back
Top