gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
ja mislila ti sve znash
too Basho tebe sam chekala![]()
Pa ne znam bas sve...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislila ti sve znash
too Basho tebe sam chekala![]()
Neki muškarci imaju običaj kažu 'Ma gurnuo bi' ga i u šteker!''
Jel se to kaže u stanju potpune zagorelosti ili šta već baš sam radoznala po tom pitanju![]()
Hm...samo što i majmun ima kakav-takav kriterijum kad su banane u pitanju....
............to sam i ja mislio dok nisam cheshce posecivao zooloshki vrt zbog seminarskih radova ,pa skontah od koga smo nastali josh se i suzdrzavamo ,kakvi su to perverznjaci ti majmuni ,to se jashe i naskache i pred publikom i bez njih a tek poze ,probao jednom i ushinuh se nisam mogao da ustanem 3 dana ...............majmunska posla .........![]()
Sledeći put privedi neku maserku...pa ako se ušineš odmah da te izmasira....
Ili upiši jogu.....![]()
...imash ti ideja ,nije da nije,pomislih prvo da su to poshalice a kad bolje razmislih dodjoh do toga da su to korisni saveti ....................od sada te slusham srce moje forumashko ............![]()
Hm...baš se pitam odakle ta naprsna promena u ponašanju...Sumnjiv si mi čika-Kambi... Muljaš nešto..krišom.....![]()
...........svetska ekonomska i prva beogradska kriza ...............![]()
Juriš klinke iz Prve beogradske? Kuku, crni Kambodža...di će ti duša.....![]()
.....u pakao zna se ............![]()
Sačuvaj mi mesto u prvom redu ako stigneš prvi.....![]()
......nemo me malerishesh ja po obichaju uvek kasnim ..........![]()
Naravno obicni muskarci-balkanci sto ih pre upoznamo i spoznamo manje iznenadjenjaJoj Majo, sto ti imas super drugare...
A jock, ja takve ne upoznajem... Taman posla da na skartove gubim dragocjeno vrijeme...
Konj, hm, simbol muskosti...Aaa, Gazdarica upoznaje samo priceve na belim konjima!![]()
Konj, hm, simbol muskosti...
Dobar izbor, Baso...![]()
iz koje si priche ti ispao?
nisam u toku
Sledeći put privedi neku maserku...pa ako se ušineš odmah da te izmasira....
Ili upiši jogu.....![]()