Samo mi je daj!

Neki muškarci imaju običaj kažu 'Ma gurnuo bi' ga i u šteker!'' :lol:

Jel se to kaže u stanju potpune zagorelosti ili šta već baš sam radoznala po tom pitanju :)

.............s brojem opshtenja dolazi se do kvaliteta i poshtovanja kod istog pola ,zbog toga ga neki guraju gde stignu i gde mogu ,ipak je darvin u pravu svi smo mi nastali od majmuna a i kod njih je bitno shto vishe i shto cheshce da ljushtish bananu ................:sanke:

Hm...samo što i majmun ima kakav-takav kriterijum kad su banane u pitanju....

............to sam i ja mislio dok nisam cheshce posecivao zooloshki vrt zbog seminarskih radova ,pa skontah od koga smo nastali josh se i suzdrzavamo ,kakvi su to perverznjaci ti majmuni ,to se jashe i naskache i pred publikom i bez njih a tek poze ,probao jednom i ushinuh se nisam mogao da ustanem 3 dana ...............majmunska posla .........:sanke:z:plez:

............to sam i ja mislio dok nisam cheshce posecivao zooloshki vrt zbog seminarskih radova ,pa skontah od koga smo nastali josh se i suzdrzavamo ,kakvi su to perverznjaci ti majmuni ,to se jashe i naskache i pred publikom i bez njih a tek poze ,probao jednom i ushinuh se nisam mogao da ustanem 3 dana ...............majmunska posla .........:sanke:z:plez:

Sledeći put privedi neku maserku...pa ako se ušineš odmah da te izmasira....
Ili upiši jogu.....z:mrgreen:

Back