twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
A za mene always.................................................................................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
twigy:Tu sam,jedva nadjoh po gradu josh koju flasu za Opijum :shock: ,ma to je moja koleginica.. ;-) .a msj mora da nauci ko sta pijei u kojim kolicinama,pa izvolte!!!! :grin: :grin: :grin:
mix/campari.jpg[/IMG]![]()
![]()
![]()
![]()
msj:Za ovo vreme najbolje je jedno ladnoooo,ko zmija
opijum:"KO ZMIJA"......ladno.........jaooooooooooo, sto se ja bojim zmija......gde ti to poredjenje bas pade napamet.......ne spominji vise zmije...oma mi se slosi
....ajd sad pa ziveli
pa da malo divanimo
![]()
msj:Ni meni se ne svidjaju al sta da radim tako ljudi smislili,mislim na izreku.
Pa valjda nam je divno u zivotu,zato nazdravljamo :grin:
Sto je grozno vreme danas,juce bilo 38C pa neznas sta je gore.
Al brate kisu ne volem bwe,onda mi se spava![]()
Sta ima kod vas?
twigy:Pooonedeeeeljak...... nekako ne volem,dok uhvatim pravac za ovu nedelju.......
a ja nekako najvise mrzim Nedelju bas zato sto niko ne radi , svi odu negde i ceo dan si sam , vozas se i cekas da se vrate oni sto odose u nabavku kod familije na selo...twigy:Pooonedeeeeljak...... nekako ne volem,dok uhvatim pravac za ovu nedelju.......
opijum:ta ni u izreke ih ne volem, mislim na zmije, al' sto kazes ljudi smislili![]()
Nista posebno nema, kisa isto, kapci mi teski ko da imam tegove okacene, jutros, je bilo, znas ono-ustati-il' odustati, al mora se , sad kaficu da ispijem pa da krenem u nove radne pobede
![]()
, ajd' zdravo, pa se pisemo
opijum:twigu, samo-PRAVO....i nista ne brigaj![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:a ja nekako najvise mrzim Nedelju bas zato sto niko ne radi , svi odu negde i ceo dan si sam , vozas se i cekas da se vrate oni sto odose u nabavku kod familije na selo...
Ma jesam li ja normalan ! to je najbolje parce sele sedmice !![]()
msj:Pa nemoj da odustajes,batali tegove od ranog jutra.A sto se tice radne pobede,kako ide jel pobedjujes.
opijum:Jel' pobedjujem??????Pa ,naravnoredjam-pobedu do uspeha
![]()
![]()
![]()
twigy:Posteno meni cela nedelja brzo prodje,pa ispocetka,ma i mesec dana,a tako malo zadovoljstva covek stigne sebi da priusti.....nazalost :-( ...kisni je dan,pa i raspolozenje je u tom pravcu...... :wink:
Sandra vs:Alo????? Ima li koga za dopisivanje?
msj:Samo napred evo imas moralnu podrsku :-)
twigy:Vala i kod mene pljusti,vidje romantikeeeee!! :-D
dommino:Halo,gde ste mi vi???Pa sta mi radite?Bash mi je zao sto nemam puno vremena da se cesto dopisujemo ali,bice,bice uskoro,obaveze .......pozdrav za celu ekipu.....vozdra![]()