Samo dopisivanje

• Začetnik teme Začetnik teme msj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A za mene always.................................................................................
d9521e7d-1.jpg
d9521e7d-1.jpg
d9521e7d-1.jpg

twigy:
Tu sam,jedva nadjoh po gradu josh koju flasu za Opijum :shock: ,ma to je moja koleginica.. ;-) .a msj mora da nauci ko sta pije :roll: i u kojim kolicinama,pa izvolte!!!! :grin: :grin: :grin:
campari.jpg
campari.jpg
mix/campari.jpg[/IMG]
campari.jpg
campari.jpg
campari.jpg

Tooooooooo, davaj, davaj..oma sve te flase :D ufff..........da malo zaboravim na kosarkase i poraz danasnji :( .....sve mi se nesto cini ,da cu ja ko Luki.........cistiti ispod astala :lol:

opijum:
"KO ZMIJA"......ladno.........jaooooooooooo, sto se ja bojim zmija......gde ti to poredjenje bas pade napamet :confused: .......ne spominji vise zmije...oma mi se slosi :roll: ....ajd sad pa ziveli :D pa da malo divanimo ;)

Ni meni se ne svidjaju al sta da radim tako ljudi smislili,mislim na izreku.
Pa valjda nam je divno u zivotu,zato nazdravljamo :grin:
Sto je grozno vreme danas,juce bilo 38C pa neznas sta je gore.
Al brate kisu ne volem bwe,onda mi se spava :p
Sta ima kod vas?

msj:
Ni meni se ne svidjaju al sta da radim tako ljudi smislili,mislim na izreku.
Pa valjda nam je divno u zivotu,zato nazdravljamo :grin:
Sto je grozno vreme danas,juce bilo 38C pa neznas sta je gore.
Al brate kisu ne volem bwe,onda mi se spava :p
Sta ima kod vas?

ta ni u izreke ih ne volem, mislim na zmije, al' sto kazes ljudi smislili :roll:
Nista posebno nema, kisa isto, kapci mi teski ko da imam tegove okacene, jutros, je bilo, znas ono-ustati-il' odustati :D , al mora se , sad kaficu da ispijem pa da krenem u nove radne pobede :D ;) , ajd' zdravo, pa se pisemo

opijum:
ta ni u izreke ih ne volem, mislim na zmije, al' sto kazes ljudi smislili :roll:
Nista posebno nema, kisa isto, kapci mi teski ko da imam tegove okacene, jutros, je bilo, znas ono-ustati-il' odustati :D , al mora se , sad kaficu da ispijem pa da krenem u nove radne pobede :D ;) , ajd' zdravo, pa se pisemo

Pa nemoj da odustajes,batali tegove od ranog jutra.A sto se tice radne pobede,kako ide jel pobedjujes.

Captain Jack Sparrow:
a ja nekako najvise mrzim Nedelju bas zato sto niko ne radi , svi odu negde i ceo dan si sam , vozas se i cekas da se vrate oni sto odose u nabavku kod familije na selo...
Ma jesam li ja normalan ! to je najbolje parce sele sedmice ! :twisted:

Blago tebi.Ja radim preko cele nedelje i tim danima se odmaram posle posla.Kad dodje subota i nedelja toliko mi se skupe privatne stvari da mi dani prodju za tren,dobro za dva trena posto su dva dana u pitanju.Pozz.......

Posteno meni cela nedelja brzo prodje,pa ispocetka,ma i mesec dana,a tako malo zadovoljstva covek stigne sebi da priusti.....nazalost :-( ...kisni je dan,pa i raspolozenje je u tom pravcu...... :wink:

twigy:
Posteno meni cela nedelja brzo prodje,pa ispocetka,ma i mesec dana,a tako malo zadovoljstva covek stigne sebi da priusti.....nazalost :-( ...kisni je dan,pa i raspolozenje je u tom pravcu...... :wink:

Nemoj da si tuzna jelo(smorena) pa posle kise sunce sija.Drz se nedaj se.
Evo jedan vic.Zasto pada kisa?
Nema merdevine da sidje.
Pozz.... ;)

Back