Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
ali simpaticno je da svi odmah pomisle na razvod
j.
Da, kao sto deca jedva cekaju da odrastu, da budu slobodni da rade sta hoce

Malo morgen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali simpaticno je da svi odmah pomisle na razvod
j.
....Svi bi trtljali o slobodi i imali je, dok koncept odgovornosti ostaje nepoznat.
kakvu slobodu ? šta trabunjaš ?Da li moze biti kasno za slobodu ?
(Ispričala bi sta me navelo na ovo pitanje ali neću jer neumijete da cijenite moje teme i na svakoj vašar stvarate , gurate se oko ringelspila )
kakvu slobodu ? šta trabunjaš ?
Da li moze biti kasno za slobodu ?
(Ispričala bi sta me navelo na ovo pitanje ali neću jer neumijete da cijenite moje teme i na svakoj vašar stvarate , gurate se oko ringelspila )
Razumem ... I da jeste tako.sto je s jednim zatvor s drugim je sloboda
Samo da se nije odrekla dedovine zbog brace ne bi morala ni ovog da trpi![]()
Da li moze biti kasno za slobodu ?
Slobodu iz neke veze ili slobodu van corke ?![]()
U tzv. pojavnom svetu pojam "sloboda" (za šta god čovekovo bio vezan: narod, ličnost, kretanje, govor...) ograničen je, sputan mnogim faktorima, jedan od nepremostivih je upravo njeno trajanje, to jest (rano, kasno, e sad je pravo!) vreme.Da li moze biti kasno za slobodu ?
(Ispričala bih sta me navelo na ovo pitanje ali neću jer ne umijete da cijenite moje teme i na svakoj vašar stvarate... gurate se oko ringispila)
SLOBODA=ZLOBODA=ZLO BODE.Istinski slobodni su jedino ljudi koji su u potpunoj povezanosti sa Bogom jer Bog je izvor svega Ti posveceni mogu da ne jedu,da ne spavaju,da ne pricaju da zive izolovano.Mi ostali smo teski neslobodnjaci.Sto vise neceg sebi uskratite povecacete slobodu bicete dakle slobodni od togaVidite sta i kako zelite.............................![]()