Samo da pitam

danas je sloboda

jedino nije sloboda da ti esesovci zakucaju na vrata i da te posalju u logor, zbog nacije, rase, vere, ubedjenja. ili neki njihovi saradnici

sloboda u sexu je druga vrsta slobode, takoreci tehnicka sloboda

Razumem ... I da jeste tako.sto je s jednim zatvor s drugim je sloboda :)
Samo da se nije odrekla dedovine zbog brace ne bi morala ni ovog da trpi :malav:

kažem za nju je tako jer se nagledala seks i grada ili ko zna čega već. oću reći niti joj je život s mužem zatvor a još manje bi joj novi bio nekakva sloboda, izvođenje besnih glista je samo logična posledica unutrašnje praznine koja je plodno tle za propagandu iz koje je ona izvukla zaključak da bi joj drugi lik tu prazninu popunio. što je nonsens.
drugim rečima problem je unutar nje a ne spolja, u njenoj okolini, a ona pogrešno veruje da je muškarac problem/rešenje. na taj način će naći drugog, zaljubljenost će je držati neko vreme, misliće da je problem rešila, a onda kad se taj talas stiša problem će se ponovo pojaviti i ona će se razočarati. i tako u krug.

misim nagađam, šta ja o njoj znam... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Da li moze biti kasno za slobodu ?

(Ispričala bih sta me navelo na ovo pitanje ali neću jer ne umijete da cijenite moje teme i na svakoj vašar stvarate... gurate se oko ringispila)
U tzv. pojavnom svetu pojam "sloboda" (za šta god čovekovo bio vezan: narod, ličnost, kretanje, govor...) ograničen je, sputan mnogim faktorima, jedan od nepremostivih je upravo njeno trajanje, to jest (rano, kasno, e sad je pravo!) vreme.

E, ako ti je koji(ni)m slučajem dosadio suživot sa rodteljima, mužem ili dečkom, onda se uz borbeni poklič "bolje grob nego rob" uspravi i smesta kreni u borbu za svoju slobodu!

SLOBODA=ZLOBODA=ZLO BODE.Istinski slobodni su jedino ljudi koji su u potpunoj povezanosti sa Bogom jer Bog je izvor svega Ti posveceni mogu da ne jedu,da ne spavaju,da ne pricaju da zive izolovano.Mi ostali smo teski neslobodnjaci.Sto vise neceg sebi uskratite povecacete slobodu bicete dakle slobodni od togaVidite sta i kako zelite.............................:D:D:D

SLOBODA=ZLOBODA=ZLO BODE.Istinski slobodni su jedino ljudi koji su u potpunoj povezanosti sa Bogom jer Bog je izvor svega Ti posveceni mogu da ne jedu,da ne spavaju,da ne pricaju da zive izolovano.Mi ostali smo teski neslobodnjaci.Sto vise neceg sebi uskratite povecacete slobodu bicete dakle slobodni od togaVidite sta i kako zelite.............................:D:D:D

imaš :pivce: od mene...tačno...svi smo robovi nekih nebitnih stvari..neko više,neko manje...

Back