- Poruka
- 121.282
Mi ne znamo ..sbbkbb...Kako to znas, postoji velika sansa da se zena dozove. Na X sam vidjela ovu vijest, al bila je fotka instagram naloga, djeluje kao neka vrlo mlada djevojka.
Kada je kod stopostotne dobrobiti kod usvojitelja. Drugarica se povezala sa ljudima koji su usvojili djecu, ona pokusava pa joj znaci, ljudi ne znaju sta ce sa djevojcicom koju su usvojili, dijete pati za mladjom sestrom. Par koji je usvojio mladje ne dozvoljava vidjanje, jer dijete je malo, zaboravice da postoji starije.
Socijalnom to ok.
Mislis da je tu zaista nadjeno resenje koje je dobrobit djece?
Kao i sto bi ovdje bilo oduzimanje i sterilizacija, umjesto kontrole i savjetovanja
Mozda bi dali dete ocu i otac bude dobar otac
Uloga supruznika i roditelja nije ista...to sto je neko los supruznik ne znaci da ce biti los roditelj...i obrnuto...
Ona je vrlo slikovito pokazala kakav je roditelj....
Kakva je kao supruga ne znamo, niti nas zanima, ko sto nas ne zanima kakav je njen bivsi muz bio suprug njoj
Sve u svemu ima vise resenja, nek daju babi, ocu, tetki...sta god, samo neka se uradi nesto, jer ona ce ovo sto je uradila da ponovi ako se nesto ne preduzme
Nasilnik nikad nije nasilnik jednom pa kao nece vise, aha vazi.... Ona je nasilnik...dalje od toga mi ne znamo
Problem nasilj se resava kod psihijatra/psihologa i socijalne sluzbe
Neka ga rese