Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jeste li udarile nekad nekoga?
Jeste li bile udarene?
Kako ste odreagovale?
Je l' ima onih koje trpe nasilje u braku tog tipa?
Muškarci jeste li vi udarali žene?
Bila tema hiljadu puta...
E da... ne zanimaju me odgovori tipa da smo mi žene debili jer smatramo da je ok udariti muško, a žensko ne... i tako to... čisto da tema ne ode u nekom levom pravcu.
Mene brate ubise u krevetu cim pocnem da zanemocavam i da gubim tempo, mamuzaju me nogama, pljeskaju dlanovima po dupetu i po butinama, grebu me po ledjima, bokovima, vratu, ramenima, stipaju me po grudima, jednom recju tortura. Ne znam kome da prijavim to nasilje, a blam me da zovem muriju, ako se u patroli koja izadje da intervenise nadje neko od poznanika zajebavace me...
Sta je bre sta me ogovarate? Mojne amazonka one su sekle jednu sisu ili sta vec ne znam ja,daj neki bolji "naziv" Ne se*em tako ide legenda.I da momci hvala na komplimentima
Sta je bre sta me ogovarate? Mojne amazonka one su sekle jednu sisu ili sta vec ne znam ja,daj neki bolji "naziv" Ne se*em tako ide legenda.I da momci hvala na komplimentima