Šamari, udarci i slične gluposti

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Jeste li udarile nekad nekoga?
Jeste li bile udarene?
Kako ste odreagovale?
Je l' ima onih koje trpe nasilje u braku tog tipa?
Muškarci jeste li vi udarali žene?
Bila tema hiljadu puta...
E da... ne zanimaju me odgovori tipa da smo mi žene debili jer smatramo da je ok udariti muško, a žensko ne... i tako to... čisto da tema ne ode u nekom levom pravcu.

Poslednja izmena:
Samo jednom i to sam ja zas*ala ali bas je delikatna situacija bila,da ste upuceni delili bi moje misljenje.Sem toga jesam za udarce ali zasluzene samo pojednicnima ih deliti sakom i kapom,sto trpiti da te neki olos ponizava(mislim i na musko i zensko),a ovako bezveze neisprovocirano i nezasluzeno mi je glupo nisam za u tim slucajevima.

Samo jednom i to sam ja zas*ala ali bas je delikatna situacija bila,da ste upuceni delili bi moje misljenje.Sem toga jesam za udarce ali zasluzene samo pojednicnima ih deliti sakom i kapom,sto trpiti da te neki olos ponizava(mislim i na musko i zensko),a ovako bezveze neisprovocirano i nezasluzeno mi je glupo nisam za u tim slucajevima.

saće da tetkafeministkinje da te razapinju što odobravaš nasilje prema ženama

tu se postavlja jedno pitanje samo, ali kljucno...ko odlucuje kada je zasluzeno i po kojim kriterijumima?
agresija radja agresiju...nikad nista konstruktivno ne proizidje iz toga

Jeste li bile udarene?
Kako ste odreagovale?
E da... ne zanimaju me odgovori tipa da smo mi žene debili jer smatramo da je ok udariti muško, a žensko ne... i tako to... čisto da tema ne ode u nekom levom pravcu.
pa znas sta bas se spremam opasno na nekoj da se iskalim sto da ne malo sebi dam oduska za sve nepravde mmm

Nisam, jer nisam dosao u situaciju da me fizicki napadne zensko,i normalno da bih vratio istom merom. Jer niko nije zasluzio da bude fizicki napadan, pa tako ni ja, normalno.

A muskarci i zene koji smatraju da je tek tako ok fizicki maltretirati suprotan pol ne postoje, to je mit, postoje samo aseksualne nakaze srednjeg roda koje gaje takvo misljenje.

tu se postavlja jedno pitanje samo, ali kljucno...ko odlucuje kada je zasluzeno i po kojim kriterijumima?
agresija radja agresiju...nikad nista konstruktivno ne proizidje iz toga

Izvini molim te ali evo samo za radoznale koji ne vade dupe iz ove teme,maloletno dete je udareno i samo to cu reci po pitanju razloga,dalje necu da sirim pricu,i ja mislim da je to opravdano,jer sutra ako budem ja imala svoje,da mi ih neko udari ne da bi ga udarila vec bi ga sekla deo po deo.

Izvini molim te ali evo samo za radoznale koji ne vade dupe iz ove teme,maloletno dete je udareno i samo to cu reci po pitanju razloga,dalje necu da sirim pricu,i ja mislim da je to opravdano,jer sutra ako budem ja imala svoje,da mi ih neko udari ne da bi ga udarila vec bi ga sekla deo po deo.

a ja sam trebala da to znam?
pisala si uopsteno, odgovorila sam uopsteno.

Nikad nisam udarena i ne bih to nikad ni dozvolila. Takođe nikad nikog nisam udarila jer nije bilo potrebe. Mrzim nasilje...Ono budi svu našu životinjsku primitivnost.
Međutim kad bi došlo do toga, skočila bih na tu osobu kao pit bul i branila se do posljednjeg daha ako treba.

Jeste li bile udarene?
Kako ste odreagovale?
nisam

wow vatrena zenka.....:lol:

- - - - - - - - - -

Jeste li bile udarene?
Kako ste odreagovale?

nisam jer ne bi bilo humano...al zato sam je vato za vilicu i usrala se ko grlica......:lol:

Back