DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Надам се да си се шалио када си ово написао...
.
nije se šalio, čitaj novine malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Надам се да си се шалио када си ово написао...
.
treba biti moralan...
Dell Boy,осведочени анти - комуниста,малициозни анти - левичар и мазохиста који воли да га бичују капиталисти са запада док црнчи за мале паре..
Chavez je obicna dzukela, koja je htela da zajasi venecuelance, od sada do vecnosti..........
Ali, i oni ljudi nisu toliko glupi , kao ovdasnji mentoli , koji vole ruse, caveza, kima , kineze, i sva gomna sveta.......Prosecan inidijanac iz venecuele , sto pola zivota bere mango i papaju po amazoniji , ima vise mozga od ovdasnjih shabana, i patriJota.........
nije.nadam se da je SRSova zastava u središnjici u Zemunu (ako se ne varam) danas bila spuštena na pola koplja...za tugom solidarnošću prema Čavezu![]()
filatelista[/quote:Pametan svet
Shvatili da debil uvlači Venecuelu u sukob bez izgleda u neki uspeh, sad će Venecuela da se inati nekim Amerima...pametnom svetu je interes da mu se zemlja razvija, a ne da se druži sa Ahmedinedžadom, Kastrom i onim korejskim idiotom
Čavez, pakuje kofere, ima kraja i tvom mandatu
DellBoy:nije se šalio, čitaj novine malo
DellBoy:komunjarčiću,
možeš DellBoy-u da se napaseš, sa sve poraženim komunističkim akrepom
nemam veze sa kaplitalistima sa zapada, ne crnčim, a pogotovo ne radim za male pare.
Za 2007. godinu ću platiti godišnji porez na dohodak gradjana, a ti nastavi da maštaš
i kod najvecih budala ovde uspevam da pronadjem i malo razuma za njihova ubedjenja! Ne znam zasto, ali mislim da ti nisi budala! Ali kod tebe ne vidim ni to malo! Ne kazem da ga nema! Ne vredjam te, niti se rugam! Mozda i gresim ali to je samo procena! Mozes li da mi ukratko objasnis, kako je to ostvarivo tvoje ubedjenje? SSSR?
Аха,занимљиво...Значи мислиш да нисам будала,али да немам ни мало разума.А то значи шта?Да сам луд,јер је моја идеологија неостварива и не може да функционише?!
Jakovljević : Vi ste bolestan čovek!
Čvorović: A kakva je to bolest Jakovljeviću? Ja sebe ne mogu da vidim sa strane. A nije lepo Jakovljeviću da budem lud a da to ne znam. 60 godina živim normalno, a sad sam odjednom poludeo kad sam tebe sreo...
Аха,занимљиво...Значи мислиш да нисам будала,али да немам ни мало разума.А то значи шта?Да сам луд,јер је моја идеологија неостварива и не може да функционише?!
Па видиш друшкане може,само ако се сви људи потруде да дају све од себе.Први корак је социјализам кога смо имали на овим просторима и сви се са носталгијом сећају тог времена.Не кажем да је све било тада идеално,али једно је сигурно,а то је да се у СФРЈ живело МНОГО БОЉЕ него данас.Нисмо хтели да идемо још напред,него смо хтели капитализам и јефтину пропаганду о томе како ћемо у таквом систему бити сви милионери...:-D И? Јемо ли сви постали милионери и да ли нам је стандард бољи?! НЕ! 8)
Posle prebrojavanja 90 odsto glasova, izborna komisija je saopštila da su protivnici Čavesovih "reformi" na referendumu osvojili 50,7 odsto, a da je za reforme glasalo 49,3 odsto glasača.
Analitičari se slažu da je ovakav ishod referenduma težak poraz Čavesa.
Čaves je tražio da se mandat predsednika produži sa šest na sedam godina, i što je još važnije, da se ukine ustavna odredba po kojoj se izbor predsednika ograničava na dva mandata. "Biću predsednik dok me narod bude birao, a nadam se sve do 2050. godine", grmeo je pre tri dana.
Čestitke gradjanima Venecuele:-D
Pametan svet
Shvatili da debil uvlači Venecuelu u sukob bez izgleda u neki uspeh, sad će Venecuela da se inati nekim Amerima...pametnom svetu je interes da mu se zemlja razvija, a ne da se druži sa Ahmedinedžadom, Kastrom i onim korejskim idiotom
Čavez, pakuje kofere, ima kraja i tvom mandatu
...zdrave snage...
pa da ostalo mi je to nešto u vokabularuHa ha, druze, nisi ti dzabe rastao u Jugoslaviji...
Ne brini, zdrave snage ce nadjacati retrogradne pojave i pojedince.
00381:postovanje "tovaris" ali kako ne kuzis da decko svoj hleb (sa kavijarom) zaradjuje kao body-guard lokalne mafije.Inace , on o komunizmu zna samo to da "oni, komunisti, pljackaju narod, uzimaju sve za sebe, dovode narod na ivicu bede , bezposlenosti, napadaju Irak, Avganistan,............gaje drogu po poljima Kolumbije, prodavaju oruzje po svetu, napadaju svakog ko je "manji" od njih, bogate se na racun radnicke klase, legalizuju prostituciju, organizuju teror po ulicama srpskih gradova, prodavaju Kosovo, Bosnu, Sloveniju..........prizivaju NATO da bombarduju sopstvenu zemlju dok su oni na "godisnjem odmoru" na Tenerifi , privatizuju "elektroprivredu Srbije", rudnike, puteve na svoje ime ili ime svojih rodjaka, prijatelja za par milijuna EURA..............................DA,DA,........sve to komunisti rade i zato ne treba da dodju na vlast.Moraju se svim sredstvima spreciti u tome pa ako zatreba, pozvati u pomoc i NATO, da bombarduju, jos jednom Beograd, Karakas , Havanu........majku im .ebem americ.......pardon , komunisticku.
Победоносцев:Cek' cek', pa znam te odnekud...
Citat:
Jakovljević : Vi ste bolestan čovek!
Čvorović: A kakva je to bolest Jakovljeviću? Ja sebe ne mogu da vidim sa strane. A nije lepo Jakovljeviću da budem lud a da to ne znam. 60 godina živim normalno, a sad sam odjednom poludeo kad sam tebe sreo...