"Šamar ispred hotela" oglasio se Milomir Marić nakon vesti da je napadnut u Budvi

al bundy

Legenda
Poruka
64.033

Nepoznati mladić šamarao Marića u Budvi​

Sve se odigralo u jutranjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela
Glavni i odgovorni urednik Heppy TV Miomir Marić, napdanut je juče ujutro u centru Budve.
Marić je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojinih očevidaca.
Sve se odigralo u jutranjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela.
Ovaj događaj nije prijavljen policiji.

https://naslovi.net/2022-07-22/blic...nut-u-budvi-evo-sta-kaze-o-incidentu/31129270
Strahotno me je potreslo kad sam čuo jezivu vest da su Branovi *********, javno pred svima naterali našeg časnog novinara da im puši i u isto vreme riba terasu od Splendida . :sad2:
Kamo dalje Srbine,šta očekivati ,čemu se nadati ?

Nepoznati mladić šamarao Marića u Budvi​

Sve se odigralo u jutranjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela
Glavni i odgovorni urednik Heppy TV Miomir Marić, napdanut je juče ujutro u centru Budve.
Marić je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojinih očevidaca.
Sve se odigralo u jutranjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela.
Ovaj događaj nije prijavljen policiji.

https://naslovi.net/2022-07-22/blic...nut-u-budvi-evo-sta-kaze-o-incidentu/31129270
Strahotno me je potreslo kad sam čuo jezivu vest da su Branovi *********, javno pred svima naterali našeg časnog novinara da im puši i u isto vreme riba terasu od Splendida . :sad2:
On je neopevana buzga i trebalo bi ga vise isamarati.Nema koga nije zakacio u njegovim nebulozama,a narod najvise.

Stvarno "vest" za radovanje.

Polako, postaces i ti poznat jednog dana, pa ce i tebi neko da opali samar.:sad2:

Искрено ме заболе за Марића, да ли је ишамаран или изј.ебан. Али не могу да не приметим да гомила оних који се гаде насиља над малим недужним противницима власти фасцинирано уживају у насиљу над неким другим. Исто када надрогирани Бјела испесничи Антонијевића, па они који се жале на насиље власти иду са сличним покличима "рука му се позлатила". Наравно, лицимерје није нешто ново овде. Насиље је за осуду само док се не испребија неко кога не волимо, са киме се политички не слажемо, свим осталим случајевима је најтрожије забрањено.

alo-460x0 (1).jpg

Back