Sama a zena

Navire mi pitanje da li žena mora da pripada muškarcu jer je tad nečija da nebih bila svačija?

Koliko je u društvu prihvatljivo da žena živi sama ? Mislim da sa mirom živi sama ?

U njemackoj to recimo nije bas nikakav problem
Po čijim shvatanjima je sama žena svačija?
Šta znači ' sa mirom živi sama'?
Misliš da je žena koja živi sama uznemiravana jer to nije ' društveno prihvatljivo'

Ovo je XXI vek. Ne znam ni jednu ženu koja ima problem što živi sama.

Imam rođaku koja živi na zapadu. Svake godine dolazi 1 -2 puta u Srbiju.Rođena je ovde u gradu, ali džaba.
Po njenom rezonu, Srbija je ono što ona pamti u trenutku kada je otišla odavde.
Ponaša se kao da pojma nemamo šta je šta, od voća do elektronike, od tradicije do mode. Džaba vidi, džaba priče, slike iz njena glave ne može ništa promeniti.

Po čijim shvatanjima je sama žena svačija?
Šta znači ' sa mirom živi sama'?
Misliš da je žena koja živi sama uznemiravana jer to nije ' društveno prihvatljivo'

Ovo je XXI vek. Ne znam ni jednu ženu koja ima problem što živi sama.

Imam rođaku koja živi na zapadu. Svake godine dolazi 1 -2 puta u Srbiju.Rođena je ovde u gradu, ali džaba.
Po njenom rezonu, Srbija je ono što ona pamti u trenutku kada je otišla odavde.
Ponaša se kao da pojma nemamo šta je šta, od voća do elektronike, od tradicije do mode. Džaba vidi, džaba priče, slike iz njena glave ne može ništa promeniti.
Pa da, ruki ima taj stav o matici kao moj pradeda sto se iz njemacke nije ni vracao posle ww2

"Сама, а жена" је плеоназам, јер шта ће бити друго него жена, ако је сама.

Оно јесте да је овај свет отишао у три лепе, а ни овај форум није далеко од тога,

али ипак, ваљда, нисмо дотле дошли да расправљамо на тему "Сама, а мушкарац"!?

Navire mi pitanje da li žena mora da pripada muškarcu jer je tad nečija da nebih bila svačija?

Слободно заустави навирање, не мора. Може бити лезбејка и припадати другој жени.

Такође може бити сама и не бити свачија, а парадоксално може такође бити и нечија и свачија.

Koliko je u društvu prihvatljivo da žena živi sama ?

Што се тиче "Природе и друштва", природи је неприхватљиво да жена живи сама, а што се

тиче друштва ствари се генерално разликују у томе да ли жена живи у технолошки високо развијеном

или слабо развијеном друштву. У високо развијеним друштвима то је врло прихватљиво да

не кажем пожељно.

Mislim da sa mirom živi sama ?

Наравно да тога нема и да је то слатка утопија прво због нас самих, били мушко или женско

сви имамо своје личне немире, а када имаш немире онда не можеш живети са миром без обзира да ли

си сама или не. Што се тиче друштва ту су ствари још горе. Не морамо се претерано напрезати:

корона, вакцине, маске, закључавања, рат, инфлација, избори, камате, мигранти, незапосленост,

велики ресет, мали ресет, климатске промене, зелена енергија, отапање леда, загревање планете,

хлађење космоса, астероид само што те није спчиo у вугла, ЛГБТ++, Јеховини сведоци, смак света...

Бре, сестро слатка, од свега овога и будистичким монасима коса опада него се шишају на ћелаво

па се не примети.

U njemackoj to recimo nije bas nikakav problem

Наравно. Немачка медицина је најбоља медицина. Ди бесте!

Samoj zeni u nasem drustvu nije uopste lako.
Cim se zna da nemas musku zastitu,svi gledaju da te zaebu,pocevsi od majstora,pa do imovine.
Znate ono...sta ona zna,zensko je...ili ne treba njoj,zensko je...
Da cak i zanemarimo te "nemoralne"ponude,koje mogu,a i ne moraju zavisiti od statusa zene samca.
Jednostavno zena mora da bude bas jaka,ako je sama,da se odupre mnogim negativnostima kojih ne bi imala da ima muskarca uz sebe.

Samoj zeni u nasem drustvu nije uopste lako.
Cim se zna da nemas musku zastitu,svi gledaju da te zaebu,pocevsi od majstora,pa do imovine.
Znate ono...sta ona zna,zensko je...ili ne treba njoj,zensko je...
Da cak i zanemarimo te "nemoralne"ponude,koje mogu,a i ne moraju zavisiti od statusa zene samca.
Jednostavno zena mora da bude bas jaka,ako je sama,da se odupre mnogim negativnostima kojih ne bi imala da ima muskarca uz sebe.
Slaba nikad nije sama, ona zbog svoje slabosti trpi i ne ostaje sama nikad.

Back