gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Super, sad' ne moram ništa.
Samo da budem strpljiv i sačekam da se razradi monolog.
Samo da budem strpljiv i sačekam da se razradi monolog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa , ja sam sklona monolozima..tako najbolje razgovaram sa svojim unutrašnjim-ja.Super, sad' ne moram ništa.
Samo da budem strpljiv i sačekam da se razradi monolog.![]()
Takođe. Čak i kada razgovaram sa drugima.Pa , ja sam sklona monolozima..tako najbolje razgovaram sa svojim unutrašnjim-ja.
Vrlo interesantno da nam se stavovi o tome podudaraju.Takođe. Čak i kada razgovaram sa drugima.
Tu sam. Slušam.![]()
Ne.Samo imamo dubinu uma.bre ovi duhovi
Ne plaši se Milenkoviću.Ne.Samo imamo dubinu uma.
Ili bi možda trebao da se plašiš?Ne plaši se Milenkoviću.
Živo je! Reče Dr,Frankenštajn.Ja iskreno jesam, ali mi ok samo da temilica poživi.
Nema u samozadovoljavanju nicega za ponos.Niti bilo kakvog dostojanstva.Ja iskreno jesam, ali mi ok samo da temilica poživi.
Hej , ne primećuješ da postovi nemaju nikakve veze sa naslovom teme.Nema u tome nicega za ponos.
Ne pisem o tome.Pisem o temi.Hej , ne primećuješ da postovi nemaju nikakve veze sa naslovom teme.
U redu je.Ne pisem o tome.Pisem o temi.
Nismo.Izgleda da su se svi uplašili...
Previše sam tema otvorila danas o psima...Nismo.
Ne tupi mi se oštrica na prazno, u koloseumu punom ljudi, iako bih rado pomogao Zokiju da mu se tema vine u nebeske visine.
Prervorićemo je je u privatnu prepisku.
Otvori negde temu o monolozima, pa me zovni.
Možeš I da mi šapneš, ako baš odma ne grizeš.![]()
Ali imaš pravo...Ostavimo temu neka bude prvobitno zamišljena tema..A i ponoć je prošla ...Previše sam tema otvorila danas o psima...
Pa, dobro. Ne mora tema jasno da gori da je reč o nama. Zamaskiraj je malo.Previše sam tema otvorila danas o psima...
Prvo se covek zapita za sta sluzi polni organ koji ima. Za reprodukciju, da sa njime stvori novo bice. A neko uzme svoje seme i prospe u wc solju, nesto sto moze da stvori novo bice. To nije logicno. Seks sa partnerom je sa druge strane normalan, cak i sa zastitom ako nisu sigurni da zele decu i dalje pa koriste taj odnos da se zblize.
Ne volim maske .Pa, dobro. Ne mora tema jasno da gori da je reč o nama. Zamaskiraj je malo.![]()
Zašto, Mito, ne dođeš? Da me kući povedeš! Da ti staru majku gledam, lalala...A i ponoć je prošla ...
Ni ja.Ne volim maske .