sam/a

latica:
A ne vredi Aleksej ne volim ja to ambulantno :lol: Jedino neko duze lecenje :lol: Mada s obzirom na plavusu sa slike bice da veoma detaljno obavljas posao biranja pacijenata ;)

PA to!

Terapija koja malou duze traje da ne dodje do recidiva!

"Lek uzimamati 2x na dan":)

Pa znas kako ja biram pacijan(kinj)e da bi mi posao bio i zadovoljstvo odjednom. A sad da li je detaljno, pa i nije bas.... Meje je sa te strane lako zadovoljiti.

bobba:
cuj Latice ja sam dosla na tvoju temu jer si je postavila za SVE
nisam se svadjala sa tobom vec sam ti, kao svako ovde, prokomentarisala ono sto ja mislim o ovoj temi
Ali ako ti zelis da ovu diskusiju pretvoris u svadju ja necu ni doci ovde nikada vise.
Ovim se samo rekla malo vise o sebi , naravno samo negativno

feministicki stavovi ovo nisu to je bio komentar jedne mlade i zdrave osobe.........MOJ
bez ozbira sto se kod tebe javlja zelja za ponizavanjem i vredjanje ja ne reagujem
tvoja kultura je to
ja sam osoba koja se ili prilagodjava partneru ili ne
znam tacno sta volim u zivotu
a ti se pitaj za svoje stavove????

zbogom

Stojim iza svojih stavova, a s obzirom da sam ipak mlada, neke jos uvek i proveravam i oblikujem. Takodje ne mislim da svi treba da se sloze samnom niti da sam ja apsolutno u pravu, i to ni nije problem, vec to sto je vec tvoj prvi post bio polu agresivan i sa prozivkom. Nisam ni ja tebe prozivala za tvoje stavove i ako se ne slazem sa svim pa ne vidim ni cemu takav tvoj stav. Da sam htela da se vredjam sa tobom vec bih to uradila, a nisam te uvredila niti ponizila ni u jednoj recenici.
Ako zelis da se prikazes ovde kao odredjeni tip osobe ja to apsolutno postujem niti sam ti bilo sta uputila na tu temu. Al ne radi to pljuvanjem mene.
I izvini sto se moji stavovi razlikuju od tvojih. Posto si ti normalna. Eto ja nisam. I sta sad. :lol:

A za slicne koji ne razumeju temu, vecina muskaraca zeli da na ovaj ili onaj nacin (ponekad je to i vrlo neprimetno) upravljaju zivotom svojih partneriki. Nisam feministkinja,niti karijeristkinja, ali opet nisam sa druge strane ni nakvarcovana plavusa koja ne zna da napravi nista od svog zivota. Jednostavno ne naidjoh na pravog muskarca. Veza gde ce se obe licnosti podsticati da budu sto uspesnije na svim planovima. A zaljubljenost je divna stvar. Samo sto posle nekog vremena prodje. I ostaje zivot. E onda se sve pokaze i ako tada nema motiva (koji je pre bio zaljubljenost)ode sve u ...A iluzije jesu motivacija. Dok se ne suocis sa stvarnim zivotom.

...dakle zaljubljenost ipak nije divna stvar ...( sve zaljubljenosti su se tuzno/ruzno zavrshavale,a trajale su dugo ...a i bile su eksperimentalne... i izvor motivacuje ... )

latica:
Jeste li od onih osoba koje su najbolje kada nisu u vezi?
Recimo ja mnogo vise radim na sebi, uspesnija sam i bolje se osecam kada nisam u vezi/ Veza me koci, u njoj stagniram, opustim se, stalno visim sa njim...bla bla nadam se da kontate. Sta je tome uzrok po vasem misljenju?
Ima toga i kod mene.Kad sam sama nekako sam hrabrija ,borbenija da se uhvatim u kostac sa preprekama.Imam onda neki realniji i izostreniji pogled na sve,U vezi postajem lenja i uljuljkana i kao da mi veza crpi energiju i snagu koju bih mogla bolje da iskoristim na nekim drugim jako vaznim poljima koje ja drzim za prioritete.Ja sam 3 puta jaca,brza,sposobnija i organizovanija kada sam sama.Iscasena sam ali takva sam.Meni bi najbolje odgovarala veza sa moreplovcem koji nakon svakih 6 meseci dodje na dva meseca kuci.Tada bih bila cist koncentrat zene a ostalih deset meseci bi se posvetila svim onim drugim stvarima koje su mi vazne i koje me interesuju

@jastuk

Tacno ali kako nekome sa kim se smuvas odmah u pocetku reci "ej ja necu da se zaljubljujem zbog bla bla, ai tebi ne preporucujem isto"...?

@Aleksej: ako ne umesh da se sporazumesh s tom s kojom se smuvavash drugacije nego da to eksplicitno kazesh ,onda vala i kazi ,jbg ... poenta mi je da su ta pitanja kako reci ovo ili ono malo cudna.... pa sve se moze reci , ne moramo se drzati nekih shto bi rekao Aca malogradjanskih pravila ponashanja .... odaberesh osobu koja ima slicne motive u toj kombinaciji -vezi ...ja i moja kombinacija se naravno nismo zaljubili , ponashamo se tako da se to podrazumeva -za nas ,a izgleda i za druge ....

Hehe, pa nije ni to lose ali onda dolazi do opasnosti da ostane kratak za pi..ku....

Zato je bolje nekada diskretno reci, i to naravno posle seha :lol:

KOCKARKA:
Ima toga i kod mene.Kad sam sama nekako sam hrabrija ,borbenija da se uhvatim u kostac sa preprekama.Imam onda neki realniji i izostreniji pogled na sve,U vezi postajem lenja i uljuljkana i kao da mi veza crpi energiju i snagu koju bih mogla bolje da iskoristim na nekim drugim jako vaznim poljima koje ja drzim za prioritete.Ja sam 3 puta jaca,brza,sposobnija i organizovanija kada sam sama.Iscasena sam ali takva sam.Meni bi najbolje odgovarala veza sa moreplovcem koji nakon svakih 6 meseci dodje na dva meseca kuci.Tada bih bila cist koncentrat zene a ostalih deset meseci bi se posvetila svim onim drugim stvarima koje su mi vazne i koje me interesuju

Slazem se sa tobom. Mada veruj bilo bi ok i da ima samo dovoljno aktivan zivot. Te on obavlja svoje obaveze, ti svoje i vreme koje odvojite za vas bude dragoceno i iskoristite ga na najbolji nacin.

latica:
Slazem se sa tobom. Mada veruj bilo bi ok i da ima samo dovoljno aktivan zivot. Te on obavlja svoje obaveze, ti svoje i vreme koje odvojite za vas bude dragoceno i iskoristite ga na najbolji nacin.
Jeste to bi po meni bilo idealno ali proiziskuje mnogo truda i takticnosti da se sve isbalansira na bezbolan nacin i da se izbori za granice da muskarac to ne shvati kao manjak interesovanja i ljubavi.Trajan napor a to zna da zamori.

Back