Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
latica:A ne vredi Aleksej ne volim ja to ambulantnoJedino neko duze lecenje
Mada s obzirom na plavusu sa slike bice da veoma detaljno obavljas posao biranja pacijenata
![]()
bobba:cuj Latice ja sam dosla na tvoju temu jer si je postavila za SVE
nisam se svadjala sa tobom vec sam ti, kao svako ovde, prokomentarisala ono sto ja mislim o ovoj temi
Ali ako ti zelis da ovu diskusiju pretvoris u svadju ja necu ni doci ovde nikada vise.
Ovim se samo rekla malo vise o sebi , naravno samo negativno
feministicki stavovi ovo nisu to je bio komentar jedne mlade i zdrave osobe.........MOJ
bez ozbira sto se kod tebe javlja zelja za ponizavanjem i vredjanje ja ne reagujem
tvoja kultura je to
ja sam osoba koja se ili prilagodjava partneru ili ne
znam tacno sta volim u zivotu
a ti se pitaj za svoje stavove????
zbogom
Ima toga i kod mene.Kad sam sama nekako sam hrabrija ,borbenija da se uhvatim u kostac sa preprekama.Imam onda neki realniji i izostreniji pogled na sve,U vezi postajem lenja i uljuljkana i kao da mi veza crpi energiju i snagu koju bih mogla bolje da iskoristim na nekim drugim jako vaznim poljima koje ja drzim za prioritete.Ja sam 3 puta jaca,brza,sposobnija i organizovanija kada sam sama.Iscasena sam ali takva sam.Meni bi najbolje odgovarala veza sa moreplovcem koji nakon svakih 6 meseci dodje na dva meseca kuci.Tada bih bila cist koncentrat zene a ostalih deset meseci bi se posvetila svim onim drugim stvarima koje su mi vazne i koje me interesujulatica:Jeste li od onih osoba koje su najbolje kada nisu u vezi?
Recimo ja mnogo vise radim na sebi, uspesnija sam i bolje se osecam kada nisam u vezi/ Veza me koci, u njoj stagniram, opustim se, stalno visim sa njim...bla bla nadam se da kontate. Sta je tome uzrok po vasem misljenju?
KOCKARKA:Ima toga i kod mene.Kad sam sama nekako sam hrabrija ,borbenija da se uhvatim u kostac sa preprekama.Imam onda neki realniji i izostreniji pogled na sve,U vezi postajem lenja i uljuljkana i kao da mi veza crpi energiju i snagu koju bih mogla bolje da iskoristim na nekim drugim jako vaznim poljima koje ja drzim za prioritete.Ja sam 3 puta jaca,brza,sposobnija i organizovanija kada sam sama.Iscasena sam ali takva sam.Meni bi najbolje odgovarala veza sa moreplovcem koji nakon svakih 6 meseci dodje na dva meseca kuci.Tada bih bila cist koncentrat zene a ostalih deset meseci bi se posvetila svim onim drugim stvarima koje su mi vazne i koje me interesuju
Jeste to bi po meni bilo idealno ali proiziskuje mnogo truda i takticnosti da se sve isbalansira na bezbolan nacin i da se izbori za granice da muskarac to ne shvati kao manjak interesovanja i ljubavi.Trajan napor a to zna da zamori.latica:Slazem se sa tobom. Mada veruj bilo bi ok i da ima samo dovoljno aktivan zivot. Te on obavlja svoje obaveze, ti svoje i vreme koje odvojite za vas bude dragoceno i iskoristite ga na najbolji nacin.