Salve smeha na račun Evrope: "Tata, tata, zašto je tako hladno?"

Jel ti stvarno mislis da ce neko u Nemackoj da se smrzava?
Mislim, da. To što u kargo kultu ide film "vau nemačka" ne znači ništa.
Mani se te tupave SNS propagande, kod nas jos grejanje nije pocelo, a bice smrzavanje na 20 stepeni...
Zapravo provaljuješ da je jedna Deutschland spala na nivo SNSrbije. Nekako je smrzavanje jedino problem u Srbiji, a kada grejanja nema u Nemačkoj to se zatiškuje sa "nije toliko strašno."

Onda moram izvesti zaključak:
"pod Vučićem nije TOLIKO strašno."

Poslednja izmena:
Mislim, da. To što u kargo kultu ide film "vau nemačka" ne znači ništa.

Zapravo provaljuješ da je jedna Deutschland spala na nivo SNSrbije. Nekako je smrzavanje jedino problem u Srbiji, a kada grejanja nema u Nemačkoj to se zatiškuje sa "nije toliko strašno."

Onda moram izvesti zaključak:
"pod Vučićem nije TOLIKO strašno."

Covece, gomila nas, forumasa, zivi u Nemackoj i ne da ima grejanja, nego ima koliko hoces.

Cene energenata jesu skocile, ali je drzava izvukla iz dzepa kesh da svima sa manjim primanjima pokrije troskove.

Zataskavanje ne postoji - postoji samo SNS propaganda, a to upravo ti i tebi slicni ovde pokazujete.

Covece, gomila nas, forumasa, zivi u Nemackoj i ne da ima grejanja, nego ima koliko hoces.

Cene energenata jesu skocile, ali je drzava izvukla iz dzepa kesh da svima sa manjim primanjima pokrije troskove.

Zataskavanje ne postoji - postoji samo SNS propaganda, a to upravo ti i tebi slicni ovde pokazujete.
Želim ti sve najbolje u tom slučaju. :D

Ja tebi zelim tvog Vucica da vlada tobom zauvek 😁😁😁
1667236596880.png

Otac:
Sine, došo red da Hrvatima vratimo sibir...
Sin:
Ali tata, zar tada neće bit otkriveno kolko smo ljudi ubili u sibiru...?
Otac:
Hoće sine, ali bolje da bude otkriveno nego da Hrvati unište Rusiju...
Sin:
Ali tata, zar nismo mi druga vojna velesila na svijetu...?
Otac:
Jesmo sine, ali Hrvati su prva vojna sila...
Sin:
Tata, a kako da ja postanem Hrvat...?
Otac:
Ubij se, i moli Boga da se ponovo rodiš kao Hrvat...
Sin:
Tata, ajmo se ubit zajedno, pa da zajedno molimo Boga, da se ponovo rodimo kao Hrvati...
Otac:
Ajmo sine, ti prvi...
Sin:
Ali tata, ja nemam hrabrosti prvi sebi pucat u glavu, daj ti sebi prvi pucaj, pa ću ja za tobom...
Otac:
Izgleda da ništa od našeg prelaska u Hrvate, ostajemo lepe ruske pičqe...
Sin:
Bar nismo Mongoli...
Otac:
Tako je, mi smo mongolske kuje, a ne Mongoli...
Sin.
Lep rad...

.

Salve smeha na račun Evrope: "Tata, tata, zašto je tako hladno?"​

Predsednik Rusije Vladimir Putin na nesvakidašnji način opisao je političku sitaciju u Evropi.

IZVOR: POLITIKA SUBOTA, 29.10.2022. | 11:25 -> 14:10.

Putin je, obraćajući se na diskusionom forumu Valdaj, čija je tema "Svet posle hegemonije: pravda i bezbednost za sve", ispričao vic koji na određeni način ismeva odluke evropskih zemalja da uvedu sankcije Rusiji i na taj način zapravo preseku granu na kojoj sede, otežavajući sopstvenu poziciju kada je reč o energentima neophodnim za privredu i potrebe stanovništva, piše Politika.

Ovako glasi vic koji je Putin ispričao:​

"Prilazi sin ocu i pita: Tata, tata, zašto je tako hladno?

Otac: Zato što je Rusija napala Ukrajinu sine.

Sin: Kakve to veze ima sa nama?

Otac: Mi smo uveli Rusima sankcije, sine.

Sin: Zašto?

Otac: Da bi Rusima bilo loše.

Sin: Jesmo li mi onda zapravo Rusi?"

Putinov vic je izazvao salve smeha u sali.

644182740635cf3038bc8e213495081_w640.jpg

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/salve-smeha-na-racun-evrope-tata-tata-zasto-je-tako-hladno-2234903#:~:text="Prilazi sin ocu,smeha u sali.

Ima i nastavak vica koji glasi ovako:
"Ne znam sine, možda je bolje da pitaš drugog tatu." :hahaha:
Dok Putin priča viceve Evropa se greje, a mi ne. Uopšte mi nije smešno.

Ti se Dzeg hvalis nekim IQ-om, a ne mozes da shvatis sta zapravo mi Ameri radimo:
hocemo li mi ici na ulice? Necemo! Bajdenu je dato da glumi predsednika, pitanje je cak da li je dvojnik u pitanju, sve je prevara dok svet kljuca i spremaju se nemiri svuda po svetu, nema hrane, nema goriva, nema novca. Kod nas u USA? TESKO, NEMOGUCE. samo cemo podrzati prave ljude, a skart kao demorats ce se razbezati kao pacovi koji napustaju brod koji tone... Evo vec se i Tramp reaktivirao i gleda da skrajne DeSantisa kao konkurenciju, demorats mu uopste i nisu konkurencija, kako to ne vidis?. Ja zato kazem samo zene, KERI LEJK, TULSI GABARD, da uopste ne moram da zauzimam stranu izmedju Trampa i Desantisa. Zene da se samoorganizuju i pobeda je nasa! OVE DVE SU AVIONI!

Ситуација у Америци је врло слична историјској паралели Рима.

Прочитај мало о Цицерону, браћи Грах, Помпеју, Цезару, Сули...и њиховим оптиматима, сенаторима и комицијима...паду средње класе...корупцији институција

Otac:
Sine, došo red da Hrvatima vratimo sibir...
Sin:
Ali tata, zar tada neće bit otkriveno kolko smo ljudi ubili u sibiru...?
Otac:
Hoće sine, ali bolje da bude otkriveno nego da Hrvati unište Rusiju...
Sin:
Ali tata, zar nismo mi druga vojna velesila na svijetu...?
Otac:
Jesmo sine, ali Hrvati su prva vojna sila...
Sin:
Tata, a kako da ja postanem Hrvat...?
Otac:
Ubij se, i moli Boga da se ponovo rodiš kao Hrvat...
Sin:
Tata, ajmo se ubit zajedno, pa da zajedno molimo Boga, da se ponovo rodimo kao Hrvati...
Otac:
Ajmo sine, ti prvi...
Sin:
Ali tata, ja nemam hrabrosti prvi sebi pucat u glavu, daj ti sebi prvi pucaj, pa ću ja za tobom...
Otac:
Izgleda da ništa od našeg prelaska u Hrvate, ostajemo lepe ruske pičqe...
Sin:
Bar nismo Mongoli...
Otac:
Tako je, mi smo mongolske kuje, a ne Mongoli...
Sin.
Lep rad...

На којим си ти неиспробаним и новим дрогама...???

У...ПМ... :kafa:

Jel ti stvarno mislis da ce neko u Nemackoj da se smrzava?
Pa Nemacka je upravo iizvadila iz malog džepčića 200 milijardi evra (četiri cela godišnja BDP-a Srbije) da hendluje energetsku krizu.
I ljudi u Srbiji, zahvaljujuci SNS propagandi, misle da ce jedna zemlja sa toliko kesha da dozvoli da se neko smrzava? 😁

E, to je vic 😁😁😁😁

Да, Немци штампају Фиат, Џеги пева, Урсула да Вучићу тазе штампане паре, мајмун се радује, Шћиптари добили од идиота цело Косово Репубљик и тако...

Predsednik Rusije Vladimir Putin na nesvakidašnji način opisao je političku sitaciju u Evropi.

Putin je, obraćajući se na diskusionom forumu Valdaj, čija je tema "Svet posle hegemonije: pravda i bezbednost za sve", ispričao vic koji na određeni način ismeva odluke evropskih zemalja da uvedu sankcije Rusiji i na taj način zapravo preseku granu na kojoj sede, otežavajući sopstvenu poziciju kada je reč o energentima neophodnim za privredu i potrebe stanovništva, piše Politika.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/salve-smeha-na-racun-evrope-tata-tata-zasto-je-tako-hladno-2234903#:~:text="Prilazi sin ocu,smeha u sali.

ako je ovo zaista ispricao
to je przzanje u mozak zapadnih volova :lol:

:lol:

Back