salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lakše je ako zna da i on preboljeva. Tako prolazi vreme, koje leči sve rane. Ako se kojim slučajem vrate jedno drugom, ima od toga da se tome nada.

:roll::roll:
bas cudan odgovor Taisa...

umesto da stavi tacku na celu pricu, trebalo bi da se nada necemu?
ponovnoj ljubavi?
i njegovoj patnji???

vreme prolazi svakako
na nama je da ga ispunimo vrednim stvarima

:roll::roll:
bas cudan odgovor Taisa...

umesto da stavi tacku na celu pricu, trebalo bi da se nada necemu?
ponovnoj ljubavi?
i njegovoj patnji???

vreme prolazi svakako
na nama je da ga ispunimo vrednim stvarima

Ti misliš da se tačka stavlja olovkom. Kako olako drugima savetuješ nešto teško i često neizvodljivo. Ona ga voli, tačka.:roll:

idi na okupljanje forumasa : )
pa ne znam, znas ono posveti se sebi(kako glupo zvucim,boze),setaj,bavi se sportom,gedaj filmove,izlazi...to verovatno vec sve znas i radis : )

A sta, do sad je kao bila posvecena komsiji?:roll:
Stvarno neki ljudi bi bar malo trebali ukljucit mozak kad zele reci neku misao i shvatit njen sadrzaj, a ne samo "copy - paste" tudju tulavu izreku.

Opet ti ON...
Nije ovde rec o njemu.
On je otisao, po meni na ruzan nacin
Stvar je u tome sto ga TI nisi nikad pozvala da to razjasnis
Nego si kao jaka a ovamo se slamas u sebi.To ne volim.
Ja bih ga makar i sad pozvao i rekao mu to sto mu mislim.
Tim pozivom TI bi se oslobodila.
On je slobodan od tebe odavno[/
QUOTE]

besmisleno je pozvati, posebno posle toliko vremena. pitati za razlog, ovo-ono, sta reci posle toliko vremena? kako ti je macka? mislim....nema smisla..:(
i ne znam d ali bih se oslobodila, to je to. ili bih vise upala u bedak...
a on verovatno jeste slobodan (od mene), ali, najiskrenije, najpakosnije, zelim da nije. i da ga sve to grize, bar ponekad.

Mislim da se klin klinom izbija, kako su već neki rekli. Nikakve druge tačke ne pomažu kada su jake emocije u pitanju. E samo treba da budeš strpljiva dok ne dođe taj koji će ga isterati iz glave.

Opet ti ON...
Nije ovde rec o njemu.
On je otisao, po meni na ruzan nacin
Stvar je u tome sto ga TI nisi nikad pozvala da to razjasnis
Nego si kao jaka a ovamo se slamas u sebi.To ne volim.
Ja bih ga makar i sad pozvao i rekao mu to sto mu mislim.
Tim pozivom TI bi se oslobodila.
On je slobodan od tebe odavno[/
QUOTE]

besmisleno je pozvati, posebno posle toliko vremena. pitati za razlog, ovo-ono, sta reci posle toliko vremena? kako ti je macka? mislim....nema smisla..:(
i ne znam d ali bih se oslobodila, to je to. ili bih vise upala u bedak...
a on verovatno jeste slobodan (od mene), ali, najiskrenije, najpakosnije, zelim da nije. i da ga sve to grize, bar ponekad.

E to ti ne valja, ne moras mu nikad oprostit, ali mu ne zeli zlo. Zar jednostavno on ne moze biti isti nebitan covek kao i svaki drugi. Ja sam uvek tako resavao, sa ljudima koji su me doslovno izgrizli.
E sad verovatno on tebi nije nista lose napravio, pa i ne mozes tako nesto uciniti.

Sta ti je on tako lose napravio? Nista. Istorbao i otisao. Eh jako mudo.

Jel ti znas sta je muka i tuga? Kad godinama radis za 300 eura, a zasluzujes 1000 e to jede sve unutrasnje organe od muke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back