jovan '91
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Nisam lijep kao Brad Pitt, jak kao Arnold Schwarzenegger, nemam guzu ko Mel Gibson, nisam brz kao Jean Claude Van Damme niti bogat kao Bill Gates, ali zato lizem k'o LESSIE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam lijep kao Brad Pitt, jak kao Arnold Schwarzenegger, nemam guzu ko Mel Gibson, nisam brz kao Jean Claude Van Damme niti bogat kao Bill Gates, ali zato lizem k'o LESSIE.

:-D:grin:Dobra je, ali to je ljubavno jel sam u pravu???
Jel moze ovako nesto???
Da, stisni me. Jako. Jace. Igraj se sa svojim prstima. Daaa... obozavam te! Ti si najbolji... TVOJ MOBILNI TELEFON!
Trenutno gradom seta 30.000 ljudi,10.000 se wozi kolima,6.000 sedi u kolima,1.000 njih je po bioskopima,a samo jedna budala gleda u telefon1
Nije bas nesto!
Jel moze ovako nesto???
Da, stisni me. Jako. Jace. Igraj se sa svojim prstima. Daaa... obozavam te! Ti si najbolji... TVOJ MOBILNI TELEFON!
Ako umre ljubaw umiru i snowi,ni camac bez wode ne moze da plowi,kao nebo bez sunca,kao mesec bez noci i ja bez tebe nikad necu moci!
Ako se bijis ziwi 92
Ako te boli zowi 94
A ako si zaljubljen zowi MENE
Nije smesna ali je malo............
Ako se bijis ziwi 92
Ako te boli zowi 94
A ako si zaljubljen zowi MENE
Nije smesna ali je malo............
da stvarno je dobra.

BOSANSKA POEZIJA(2. dio):Noc, tisina, Bog ti dao, koja mjesecina, ja gol, ti gola, *ebo bi i mrtvog vola, a kamoli tebe ljubavi moja!
hehehehehe