jovan '91
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Jucer sam te cekala. Htjela sam osjetiti dodir tvog golog tijela. Htjela sam da zajedno provedemo noc i da se zajedno probudimo, ali tebe nije bilo. TVOJA PIDJAMA.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EN TEN TINI na plazi gola ti se skini, SAVA RAKA pic* ti je ko druga svaka, TIKA TAKA sis a ti visi ko da si nekom baka, BIJA BAJA BUF, dolazim uredi malo muf!!!
Jucer sam te cekala. Htjela sam osjetiti dodir tvog golog tijela. Htjela sam da zajedno provedemo noc i da se zajedno probudimo, ali tebe nije bilo. TVOJA PIDJAMA.

Ja sam mali venzemaljac koji zivi u tvom mobitelu. To sto sada stiskas su moja ja ja a sudeci po osmjehu vidim da ti se svidja pa samo nastavi.......

Samah ebu del karije aman der astinger !!!
Chestitam , upravo ste prochitali kletvu d vam odpadne k**@c !!!

LAZMA KEKS, NE PUSHTA TE DA ODRASTESH
LAZMA KEKS, NE PUSHTA TE DA ODRASTESH a volis i budes voljen, jer kad sve nestane, ljubav je jedino sto nas cini ovim sto jesmo!
a volis i budes voljen, jer kad sve nestane, ljubav je jedino sto nas cini ovim sto jesmo!asko, 06/02/2008 u 19:54:25
ako me ikada ostavis, neka to bude na kisi da ne placem sam...
--------------------------------------------------------------------------------
sarajka, 06/02/2008 u 18:57:58
ako ne mozes pomoci slobodno smetaj, nije vazno pobjediti, vec ucestvovati
--------------------------------------------------------------------------------
..., 06/02/2008 u 08:12:45
kako glase srpski zakon gravitacije?
Telo izbaceno u vazduh ne moze da omasi patos pa da mu ***** mater
Dijana, 05/02/2008 u 12:50:05
Nekada si za mene bio cijeli svijet, od tada sam naucila mnogo o geografiji.....
Zoran, 05/02/2008 u 04:37:53
Ako vam majka vec nicem ne sluzi, zakunite se u nju pa slazite
piter, 04/02/2008 u 15:39:11
Ajnstajn je jednom rekao: 'Ne vjeruj sjaju u njegovim ocima, to je samo svjetlost sto mu prolazi kroz suplju glavu.'
Enisa, 04/02/2008 u 00:59:04
Ova poruka salje se samo posebnim osobama: nije zahtjev, niti zelja, nije prijetnja niti igra, to je sigurnost da bar dok citas mislis na mene.
Milanka, 03/02/2008 u 13:30:09
Sasa, samo da ti se javim, nemoj se prepasti ja sam u bolnici. Pronasli su mi kamen u bubregu, cir na zeludcu i tebe u srcu!!!!!!
miki, 02/02/2008 u 13:26:03
Skinem ja tebi duks skines ti meni, ti meni brus ja tebi majcu, ti meni tangice, ja tebi bokserice, pa da vidimo ko ce duze izdrzati na ovoj hladnoci!!!
007, 02/02/2008 u 13:05:46
la, la, la, la, la,
la, la, la, la, la,
la, la, la, la, la,
la, la, la, la, la.....
..sta gledas pevaj!! !
IVANA, 02/02/2008 u 11:58:43
ODRACUONOGKOMIJEDRPIORAZMAKNICU.
srdja, 02/02/2008 u 02:51:40
Na stablu urezah ime tvoje al ga posjekose zli ljudi, na pesku ga ucrtah al ga obrisa vetar ludi, tad ga urezah u SRCE svoje jer tu je samo moje
Svetlana, 30/01/2008 u 06:09:02
Ja nisam s tobom a ponoc je blizu, usne tvoje sads mi se grizu. Tesko je, treba mi moc, ma zelim ti laku noc, srecu svu i mene u snu.
Nevena, 29/01/2008 u 13:12:19
Kada sam sve zaboravila, gotovo sve prebolela, ostali samo oziljci od bola, koji je neverovatnom brzinom strujao mojim srcem, i ostavio mi dozivotnu poruku:"Nikada vise nemoj da potones tako duboko".
missica, 29/01/2008 u 13:11:09
kroz moj zivot prolaze mnogi kreteni samo ja ostajem
missica, 29/01/2008 u 13:01:20
izvini sto ti se nisam javila odveli me vanzemaljci
Zoran, 28/01/2008 u 12:35:23
Zasto je dobro istetovirati 500 eura na penisu? Uvijek imas gotovinu u ruci, radujes se dok gledas kako ustedjevina raste i dajes zeni da trosi koliko hoce
ena 18, 27/01/2008 u 18:06:42
ide kamion pun plazme i zgazi neko dete! Izadje vozach i kazeLAZMA KEKS, NE PUSHTA TE DA ODRASTESH
kris, 27/01/2008 u 13:13:11
ti si moje zlato, ti si moje srebro ako me prevaris slomit cu ti rebro
Jeja, 27/01/2008 u 11:57:29
Ljudi su razliciti. Imaju razlicite navike, drugacija misljenja i pogled na svet. Vole na neki drugi nacin, mrze na neki treci. Ali sta je isto sto imaju? Rodjendan. Danas se navrsilo 18 godina od kako si svet usrecio svojim rodjenjem! Svi ti zele bezbroj ostvarenja snova, ispunjenja zelja i jos puno toga. A ja? Ja ti zelim ovoa volis i budes voljen, jer kad sve nestane, ljubav je jedino sto nas cini ovim sto jesmo!

Zao nam je, ali vas pimpek nije prihvacen u "GINESOVU KNJIGU REKORDA" zbog nezadovoljavajucih okolnosti. Pokusajte u knjizi "CUDNE MALE IZRASLINE". Hvala.

Lezim u krevetu, gledam nebo i zvijezde kako prekrasno sjaje poput tvojih ociju i
mislim....................**** TE, GDJE MI JE KROV???

Lezim u krevetu, gledam nebo i zvijezde kako prekrasno sjaje poput tvojih ociju i
mislim....................**** TE, GDJE MI JE KROV???

i ja moram da poocam nisi jedina ja sam ti se pridruzio
Kada mi je deda umro,ostavio mi je tri jutra marihuane, ako hoces mogu da ti dam da mi po pusis jedno jutro......