jutza89
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Ovako leci histericne zene pravi muskarac...
hahah...jedno veliko fuj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako leci histericne zene pravi muskarac...
Lupam samo ako ima smisla i ako mislim da ne postoji drugi nacin da se nesto promeni. Ako planiram da prekidam svaki kontakt sa nekim, mi smo onda davno prevazisli lupanje sakom o sto.
Mislim da je najefikasnije to da stvarno odlucis da ne moze vise tako a ne da blefiras. Meni pomaze da zamislim svoj zivot bez "problema" - a ako covek koji ga izaziva bas insistira da bude problem, sta ja tu mogu.Postoji ceo svet van tog konflikta i nece mi nesto tako odredjivati zivot. Eto tako se otprilike postavim i stvarno pali.
A tema mi je ovo pod br 1.
Па не...jer vam je dosta svega ...
jer necete da trpite vise nikog...
jer je upravo pala kap koja je prelila času ...
jer i vi imate šaku za lupati o sto ...
Koliki vam je prag tolerancije pre nego puknete šakom o sto ?
Koliko izdrzite, tolerisete, cutite dok ne kazete - DOSTA JE ! ????
Bilo kome il bilo cemu sto vas mori, ugnjetava , tišti ...
I kad pukne sto ...šta onda ???
Ne lupam šakom o sto... već kad je ovo u pitanju-jednostavno odustanem... postanem ravnodušna... a kad to jednom postanem-ružno je reći ali to je isto kao da je ta osoba umrla...
U životu jedino ne odustajem od porodice... svi drugi su samo sporedne uloge...
jer vam je dosta svega ...
jer necete da trpite vise nikog...
jer je upravo pala kap koja je prelila času ...
jer i vi imate šaku za lupati o sto ...
Koliki vam je prag tolerancije pre nego puknete šakom o sto ?
Koliko izdrzite, tolerisete, cutite dok ne kazete - DOSTA JE ! ????
Bilo kome il bilo cemu sto vas mori, ugnjetava , tišti ...
I kad pukne sto ...šta onda ???
Ne lupam šakom o sto... već kad je ovo u pitanju-jednostavno odustanem... postanem ravnodušna... a kad to jednom postanem-ružno je reći ali to je isto kao da je ta osoba umrla...
U životu jedino ne odustajem od porodice... svi drugi su samo sporedne uloge...
ja dok god histerisem vicem svadjam se stvari su pod kontrolom...al kad se ucutim to ne valja.....skoro mi je sestra rekla....preteci si mirna...upravo to.....preteci mirna ...to je saka o sto......najvaznije u zivotu je da shvatis sta neces...ono sta hoces se resava...tekuceiii zelje o tome sta hoces posle sake o sto su pormenjljive...jedino nije promenljivo ono sta neces.....posle udarca ili menjaj ili se pomiri da je nepormenjljivo....i najvaznije je reci...JA TO NECU............VISHE....i onda si na dobrom putu
Nasla sam se u oba posta....
Dakle dok se "nogatam i rukatam",raspravljam,ispravljam.....to je dobro.....kad zacutim,to nije dobro al' nije ni definitivno.....zato poslije "sake o sto"....ravnodusnost niko ne ispravi....nikad....
Zavisi u cemu.
Najmanje tolerantna sam u vezi posla.