Сајтови за упознавање: зашто су готово бескорисне.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rusdrugsrba

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
259
Све је почело тако што су жене прогласиле бојкот мушкараца на сајтовима за упознавање и заузеле пасивну позицију чекања. Мушкарци су одмах схватили да женама нису потребни и почели су први да им пишу. Жене су почеле једноставно да седе на огромном току долазних порука.

То се догодило зато што су све жене фригидне, асексуалне и генерално неспособне за љубав. Женама није потребан секс као физички процес.

Секс им је потребан да би повећали самопоштовање, да би наставили да добијају мушку пажњу и као средство за постизање циља. Када жена каже да жели љубав, она само жели да буде збринута. А под бригом подразумевамо трошење новца.

Зато је због женске пасивности и фригидности велики ред очајних мушкараца на сајтовима за упознавање, чак и пред ружним женама, а те ружне жене joш пребирају и одлучују ко их је достојан, а ко није.

Мушкарци мисле, зашто уопште писати лепим женама, сматраће ме недостојним. А чак и ако ме неко од њих заволи, изгубићу се међу порукама других мушкараца, а она их неће ни прочитати. И долази бриљантна идеја да ћу писати ружној жени, она дефинитивно никоме није потребна и биће захвална мојој мушкој пажњи што сам је усрећио. Али чињеница је да поред њега, тамо поруке шаље joш око 30 људи...

Probala sam mnoge...
Čak sam se se dopisivala i sa jednim profesionalnim makro-om, stvarnim i pravim. Nije bilo ništa izmišljotina, jer treba biti preterano inteligentan da to sve u zavijucima i uvijucima predstaviš, a da pritom izmišljaš.
Danima je bio u čudu, foreign language: "Kako te, bre, ne zanima ovakva ponuda? Ti si luda!"
:D
Kao, ne bih ja bila za sve, nego samo za uvaženu elitu.
Jedan dan mi se zahvalio na dopisivanju, rekao da je i dalje zapanjen, i prekinuo svaku komunikaciju sa mnom.
Oxford comma, pardon me!

Како бре ружне жене које су ово глупости коме бре треба сек да би био самопоштован. Мушкарци на сајтовима за упознавање имају ненормалне критерујуме,сви мисле да су богомдани лепотани у ствари су испод нивоа и они траже нешто што не умеју ни да погледају

Dejting aplikacije nisu za muškarce, to je definitivno. To kako ti kažeš "pisati ružnim ženama" u nadi da ćeš hebati je opet teško jer svako ljudsko biće ima osećaj sopstvene vrednosti, a možda neko i nerealno gledana na sebe kao na lepu ženu iako nije i diže cenu. Da muškarci nisu takve paljevine za seks i da zapravo pažlivo probiraju, ružne i ne bi imale mnogo poruka. Ali znamo da bi mnogi rekli "Daj šta daš".

IMG_9813.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back