Kako ti onda koristis jer ono sta mi treba placa seTo da, ali ovako može solidno da radi i bez plaćanja. Navlakuša jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti onda koristis jer ono sta mi treba placa seTo da, ali ovako može solidno da radi i bez plaćanja. Navlakuša jeste
Samo svajpujem dnevno koliko ti app dozvoli i ako se matchujem sa nekom to je to. Znam šta pričaš, hoću i ja sa svakom da čatujem i da prevlačim koliko hoću ali to se nažalost plaća...Kako ti onda koristis jer ono sta mi treba placa se
A tako I ja Al ne mogu vidjet ko me lajkovo a I ti matchevi mi djeluju kao laznjaciSamo svajpujem dnevno koliko ti app dozvoli i ako se matchujem sa nekom to je to. Znam šta pričaš, hoću i ja sa svakom da čatujem i da prevlačim koliko hoću ali to se nažalost plaća...
Prvi put sad čuh za ovoviber dating
SrecnoPrvi put sad čuh za ovo
Upravo sam kreirao profil
Hvala
Ušla sam jednom, možda i dva puta davno, davno na Pričaonicu Krstarice. Videla da mi se silni prozorčići otvaraju, pročitala šta tu piše..i izašla iz Pričaonice.
Neću da idem u off topic i da pišem kako se najbolje ( bar po meni ) i najlakše upoznaje...Nema veze sa internetom.
pa jesi li i zašto nisi?jesam li ja jedini koji nikada nije ušao u pričaonicu?![]()
Predlažem da odeš u off...Ušla sam jednom, možda i dva puta davno, davno na Pričaonicu Krstarice. Videla da mi se silni prozorčići otvaraju, pročitala šta tu piše..i izašla iz Pričaonice.
Neću da idem u off topic i da pišem kako se najbolje ( bar po meni ) i najlakše upoznaje...Nema veze sa internetom.
nisi ništa propustioaj dont nou![]()
nisi ništa propustioverovatnoća da ćeš komunicirati sa nekim je 1% a ako želiš da komuniciraš sa masom je 100% s' tim da mnogo brzo čitaš i još brže pišeš kao i da imaš selektivan pristup filtriranja napisanog
![]()