Sajtovi za skidanje i preslušavanje muzike.

Lakonac

Veoma poznat
Poruka
14.265
Svi imamo svoje izvore. YT je najpopularniji, ali YT ima nekoliko problema. Haos pri pretraživanju i nepouzdanost kvaliteta zvuka. Da se razumemo, ne postoji sajt koji ima baš sve zato je najbolje kombinovati nekoliko sajta koji imaju dobru bazu i standardizovani kvalitet zvuka.

Jedan od mojih favorita je www.grooveshark.com

Naravno, konzumenti muzike su još uvek najbolji izvor informacija. Zato podelite sa drugima svoje izvore i omogućite zajednici lakši i brži pristup omiljenoj muzici.

Najbolja varijanta online slušanja muzike (i radio i veštački krojene playliste i sve) je Last.fm.
Međutim, on se plaća osim ako ste iz Amerike, Engleske ili Nemačke, što je diskriminatorski s njihove strane. Ja sam svojevremeno dok sam imao živaca jurio proxije da bi slušao za džabe...
Uprkos naplaćivanju, to ostaje ubedljivo najbolji onlajn radio.

Što se tiče skidanja muzike, ja ne znam jel pravilnikom dozvoljeno da se kače takvi sajtovi?

Najbolja varijanta online slušanja muzike (i radio i veštački krojene playliste i sve) je Last.fm.
Međutim, on se plaća osim ako ste iz Amerike, Engleske ili Nemačke, što je diskriminatorski s njihove strane. Ja sam svojevremeno dok sam imao živaca jurio proxije da bi slušao za džabe...
Uprkos naplaćivanju, to ostaje ubedljivo najbolji onlajn radio.

Što se tiče skidanja muzike, ja ne znam jel pravilnikom dozvoljeno da se kače takvi sajtovi?

Last.fm je zaista najkompletniji, ali tamo nema ništa za džabaka. Registruješ se, to ti traje 30 dana i kraj. Proxy serveri i beskonačne registracije nisu praktične. Zato Last.fm treba koristiti kao izvor informacija. Naravno, to važi samo za one koji neće da plaćaju. Ja na primer.

Kad se do informacije o traženoj muzici dodje stvari postaju jednostavnije, ako nema da se skine, stara tehnika snimanja još uvek radi. Što se tiče www.grooveshark.com tu nema skidanja muzike, samo slušanje.;)

Poslednja izmena:

Back